teodor_ch Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 http://www.skroutz.g...MZ-7PC128B.html Λέει 2-7 μέρες και ο δικός μου ήρθε σε 5 εργάσιμες
vaggelisp7406 Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Τι γνωμες υπαρχουν γι'αυτον? Αξιζει τα λεφτα του?
Moderators matrixxx Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Moderators Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Καθε φορα ακολουθει το μαγαζι την τιμη του αμαζον μολις βγαινει στη φορα εδω, οσο δεν την ξερει η κοινοτητα του ινσομνια δεν ριχνουν τιμη... Εγω παιδια μιας και μας επρηξε το αμαζον με τις πτωσεις και μας εβαλε για τα καλα το μικροβιο, κουραστηκα και ειπα χαλαλι το 10αρικο-20αρικο απο το να ειμαι στην πριζα ολη μερα για 10-15-30-ΧΧ μερες ακομα! Χτυπησα το μεσημερακι απο το Γερμανικο αμαζον τον samsung 830 128GB στα 114.8 (118.6 με Ελληνικο ΦΠΑ) μιας και ηθελα να παρω και κατι αλλο απο εκει, οποτε στην ουσια δεν πληρωσα μεταφορικα επιπλεον παρα μονο 0.5-1 ευρω. Αλλιως μονος του παει καπου 127 και παλι καλη τιμη. Στο uk ηταν στα 146€ μεχρι προχθες, απο προχθες στα 143€ - 110λιρες) τυχαιο που το vision μεχρι πριν 3-4 μερες τον ειχε 146 και μετα 143; (ιδιες τιμες με τους Αγγλους, τωρα που βγηκε εδω η Γερμανικη τιμη ζυγίστηκαν με αυτην. ) ___________________________________________________________________ Λέει 2-7 μέρες και ο δικός μου ήρθε σε 5 εργάσιμες @teodor ποσο τον πηρες; Ειπες παρελαβες.
naruto14 Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Ένας SSD κατά πόσο βοηθάει στα παιχνίδια? Εκτός από το να μειώσει το χρόνο loading βοηθά σε τίποτα άλλο ώστε να τρέχει το παιχνίδι καλύτερα? Δηλαδή το ένα σύστημα με SSD θα μπορεί να τρέχει πιο καλά ένα παιχνίδι από το ίδιο με HDD?
giorginho Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Καθε φορα ακολουθει το μαγαζι την τιμη του αμαζον μολις βγαινει στη φορα εδω, οσο δεν την ξερει η κοινοτητα του ινσομνια δεν ριχνουν τιμη... ελα τωρα λαϊκιζεις!!! :-P εγω με ssd την νιωθω την διαφορα στα παιχνιδια σε αρκετα μεγαλο βαθμο. μη φανταστει βεβαια κανεις οτι μπορει να αυξησει την ποιοτητα εικονας τους (αναλυση κλπ) αλλα ειδικα σε παιχνιδια που καθε λιγο και λιγακι φορτωνουν κατι πλεον θεωρω τον ssd απαραιτητο!
teodor_ch Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 @teodor ποσο τον πηρες; Ειπες παρελαβες. 146 αλλά δε με ενδιαφέρει καθότι ήθελα μόνο αξιοπιστία και τον ήθελα γρήγορα ειδάλλως υπάρχουν πλέον παρα πολλές οικονομικές επιλογές
Moderators matrixxx Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Moderators Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 @teodor ποσο τον πηρες; Ειπες παρελαβες. Να απαντησω μονος μιας και δεν εισαι εδω, οτι τον πηρες 146.95 οπως εχεις ηδη πει. Μου κανει εντυπωση που εισαι χαρουμενος ενω σε 5 μολις μερες εχασες 20 ολοκληρα ευρω απο την αγορα σου. Σε μια τιμη (146.95) που τοτε (πριν μια βδομαδα) την υπερασπιζόσουν ως πολυ καλη με το επιχειρημα οτι ειναι Ελληνικο το μαγαζι, ασχετα που δεν ειχε τα παρελκομενα: το bracket άχρηστο, to ghost το κατεβάζεις απο το site της samsung Αλλιώς, ΤΕΛΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑ 146.95 € 150-146,95=3,05 Δηλαδή αγοράζεις το bracket με 3 ευρώκαι δίνεις τα λεφτά σου ΕΚΤΟΣ Ελλάδας. http://www.insomnia....ost__p__4728283 Edit-add: Ωωωω, με προλαβες για λιγα δευτερολεπτα, οποτε το μονο που εχω να πω και να προσθεσω ειναι οτι συμφωνω σε αυτο που ειπες, αυτος ειναι και ο λογος που τον προτιμησα και εγω, η πολυ μεγαλη αξιοπιστια, ειναι το πρωτο που θελω απο τον πρωτο μου ssd! Περα απο το οτι ειναι απο τους πολυ γρηγορους και αλλος σε τετοια τιμη για την ωρα δεν παιζει σε τετοιες ταχυτητες. (πρεπει να παει κανεις 30-60 ευρω παραπανω). Καλοριζικος!
teodor_ch Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Να απαντησω μονος μιας και δεν εισαι εδω, οτι τον πηρες 146.95 οπως εχεις ηδη πει. Μου κανει εντυπωση που εισαι χαρουμενος ενω σε 5 μολις μερες εχασες 20 ολοκληρα ευρω απο την αγορα σου. Σε μια τιμη (146.95) που τοτε (πριν μια βδομαδα) την υπερασπιζόσουν ως πολυ καλη με το επιχειρημα οτι ειναι Ελληνικο το μαγαζι, ασχετα που δεν ειχε τα παρελκομενα: http://www.insomnia....ost__p__4728283 έγραψα ότι τον χρειαζόμουν άμεσα δεν καταλαβαίνω τί σχέση έχει αυτό με το παραπάνω! ήθελα ΑΥΤΟΝ το δίσκο και τον ήθελα στο σπίτι μου σχετικά γρήγορα τα 20 ευρώ θα τα βγάλει πάντως σε μία μέρα εντιτ: σε ευχαριστώ σκέφτομαι πού να βάλω τον παλιό άριστο μέχρι τώρα samsung slc
giorginho Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Μια σωστη αγορα ειναι μια Χρησιμη αγορα σε κατα το δυνατον καλυτερη τιμη. Χρησιμη αγορα ειναι κατι που πραγματικα αποτελει αναγκη τη στιγμη της αγορας του. αν απλα καποιος για να αγορασει κατι περιμενει επ' αοριστου μια πτωση τιμων γενικα ή καποια τεμαχια-"τζοκερ" που εχουμε ψαρεψει κατα καιρους εδω, τοτε μαλλον δεν το χρειαζεται και τοσο, αρα για μενα η αγορα μαλλον ειναι γενικα λαθος. τωρα το γιατι δεν περιμενε ουτε 5 μερες για να γλιτωσει τα 20 (και που δεν ηξερε οτι θα ηταν 20) ευρω το απαντησε ηδη και πιστευω οτι η αιτια του ηταν περα για περα σωστη. κι εγω εχω να πληρωσω για συσκευη κινητης 6+ χρονια γιατι οσο περιμενω πτωσεις τιμων σε μοντελα που ισως θελω τοσο διαπιστωνω ποσο δεν χρειαζεται να ξοδεψω ουτε πχ 200-250 ευρω για ενα galaxy S II. (τωρα προσπαθω να παρακολουθησω τη συζητηση απο το κινητο οποτε αν με προλαβαινουν νεα ποστς μη με παρεξηγειτε!)
Moderators matrixxx Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Moderators Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Δυστυχως σε προλαβαινουν τα παλια ποστς... Πριν 5 μερες η τιμη απο εκει που ψωνισα ηταν 130 ευρω τελικη. (121+9 μεταφορικα) Τα υπολοιπα που λες εχουν βαση σε νορμαλ συνθηκες και οχι οταν η πτωση τιμων ειναι ραγδαια, τα 147 ευρω ηταν κακη τιμη για την εποχη, αλλα ξαναλεω οπως εχω πει και αλλη φορα αν το εκανε συνειδητα καποιος γνωριζοντας οτι σε 5-10 μερες θα χασει 20 ευρω, καλα εκανε και ειναι "μαγκια" του.
teodor_ch Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Δυστυχως σε προλαβαινουν τα παλια ποστ... lol Πριν 5 μερες η τιμη απο εκει που ψωνισα ηταν 130 ευρω τελικη. (121+9 μεταφορικα) Τα υπολοιπα που λες εχουν βαση σε νορμαλ συνθηκες και οχι οταν η πτωση τιμων ειναι ραγδαια, τα 147 ευρω ηταν κακη τιμη για την εποχη, αλλα ξαναλεω οπως εχω πει και αλλη φορα αν το εκανε συνειδητα καποιος γνωριζοντας οτι σε 5-10 μερες θα χασει 20 ευρω, καλα εκανε και ειναι "μαγκια" του. Οι τιμές δεν είναι κρυφές Δική μου απόφαση ήταν να ψωνίσω απο το συγκεκριμένο κατάστημα τη δεδομένη στιγμή. Αν ήθελα χαμηλότερη τιμή θα περίμενα, όμως τον χρειαζόμουν. Και για 20-30 ευρώ προτιμώ Ελληνικά καταστήματα. Βίτσια είναι αυτά Απορώ όμως γιατί ασχολούμαστε με τις δικές μου αγορές!! Δε ζήτησα συμβουλές ούτε γνωρίζετε πού θα μπεί ο δίσκος (ποιά θα είναι η χρήση του). Το θέμα είναι για ένα προϊόν και η τιμή του σε ένα Ελληνικό κατάστημα.
barman_ Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Πολυ καλη τιμουλα για να δουμε τι θα γινει τωρα το καλοκαιρι...
naruto14 Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 ελα τωρα λαϊκιζεις!!! :-P εγω με ssd την νιωθω την διαφορα στα παιχνιδια σε αρκετα μεγαλο βαθμο. μη φανταστει βεβαια κανεις οτι μπορει να αυξησει την ποιοτητα εικονας τους (αναλυση κλπ) αλλα ειδικα σε παιχνιδια που καθε λιγο και λιγακι φορτωνουν κατι πλεον θεωρω τον ssd απαραιτητο! Δηλαδή διαφορά βλέπεις μόνο στα loadings όπως είπα έτσι?
giorginho Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 ε ναι που αλλου να δεις? απλα οπως ξαναειπα καποια παιχνιδια φορτωνουν δεδομενα ακομα και κατα τη διαρκεια μιας "πιστας" (η μπορει να κανουν τιποτα autosaves) που δεν ξερω αν ολος ο κοσμος το λεει "loading" αφου η διαφορα εμφανιζεται ενω το παιχνιδι ειναι σε εξελιξη, γι αυτο το ανεφερα.
k_dinos Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 Πρέπει όμως το παιχνίδι να είναι εγκατεστημένο στον SSD, έτσι δεν είναι? Η βλέπουμε και διαφορά ακόμα και αν είναι στον μηχανικό το παιχνίδι και τα windows στον SSD?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα