john654321 Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 Γεια σας μου ρθε μια ιδεα να βαψω το κουτι του υπολογιστη κιτρινο και θα ηθελα λιγο την βοηθεια σας ! Χρειαζεται καποιο ειδικο σπρευ ή ενα οτι ναναι ? θελω να βαψω το εσωτερικο και οχι το γυρω γυρω! να αυτο που ειναι ασημι να το κανω κιτρινο το μεσα edit : να το δικο μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
doakes Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 Δεν αξιζει να ασχοληθεις μ αυτο το κουτι, απτον τροπο που μπαινει το τροφοδοτικο καθετα καταλαβαινω οτι προερχεται απο πολυ παλιο Η/Υ, κανενα Pentium 3.Δεν μπορεις να βαλεις συγχρονο συστημα μεσα γιατι η ψυκτρα του επεξεργαστη θα βρισκει στο τροφοδοτικο κι ακομα κι αν χωρεσει θα γινεται φουρνος! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
john654321 Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 Δεν αξιζει να ασχοληθεις μ αυτο το κουτι, απτον τροπο που μπαινει το τροφοδοτικο καθετα καταλαβαινω οτι προερχεται απο πολυ παλιο Η/Υ, κανενα Pentium 3.Δεν μπορεις να βαλεις συγχρονο συστημα μεσα γιατι η ψυκτρα του επεξεργαστη θα βρισκει στο τροφοδοτικο κι ακομα κι αν χωρεσει θα γινεται φουρνος! το κουτι δεν ειναι το δικο μου....απλα βρηκα ενα στο ιντερνετ και το εβαλα για να σας δειξω ποιο σημειο θελω να βαψω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos1982 Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 το κουτι δεν ειναι το δικο μου....απλα βρηκα ενα στο ιντερνετ και το εβαλα για να σας δειξω ποιο σημειο θελω να βαψω... εγω το βαφω με κανονικο σπρει.μονο που το περναω και με μια βασει ασταρι η ασπρο σπρει ωστε να πατησει καλα το χρώμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zn2709 Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 Γεια σας μου ρθε μια ιδεα να βαψω το κουτι του υπολογιστη κιτρινο και θα ηθελα λιγο την βοηθεια σας ! Χρειαζεται καποιο ειδικο σπρευ ή ενα οτι ναναι ? θελω να βαψω το εσωτερικο και οχι το γυρω γυρω! να αυτο που ειναι ασημι να το κανω κιτρινο το μεσα edit : να το δικο μου εγώ νομίζω πως δεν χρειάζεται τίποτα ειδικό γιατί θα βάψεις κάτι αλουμινένιο οπότε και με ένα απλό θα είσαι κομπλε πάρε ένα σπρέι και κάνε τη δουλειά σου..απλά αν θές κοίτα λίγο την ποιότητα των σπρει, να ναι "μάρκα"..πχ montana gold. μου έδωσες και ιδέα για το δικό μου, να σαι καλά! ελπίζω να βοήθησα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
john654321 Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 οκ ευχαριστω !! θα το κανω κιτρινο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manolis96 Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 παρε καλο σπρει και ανθεκτικο στις θερμοκρασιες πχ. 300οC+ την ειχα πατησει μια φορα και ελιωσε το χρωμα πισω απο την μητρικη και την εκαψα επομενως προσεχε μην εχεις και εσυ τα ιδια αποτελεσματα!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
john654321 Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 300 βαθμους δν ειναι υπερβολικο?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manolis96 Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 οχι αν θες να βαψεις πισω απο την μητρικη μπορει οι θερμοκρασιες να φτασουν 100+ αρα ποτε δεν ξερεις.... καλυτερα προτιμησε αυτα τα σπρει..παρα τα απλα γιατι τα απλα αντεχουν στους 25-40 και πισω απ οτην μητρικη εχει παραπανω βαθμους επομενως το χρωμα θα λιωσει και θα εχεις προβλημα!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vaggos02 Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 παρε καλο σπρει και ανθεκτικο στις θερμοκρασιες πχ. 300οC+ την ειχα πατησει μια φορα και ελιωσε το χρωμα πισω απο την μητρικη και την εκαψα επομενως προσεχε μην εχεις και εσυ τα ιδια αποτελεσματα!! Πιο πιθανό μου φαίνεται να κάηκε η μητρική και να έλιωσε το χρώμα παρά το αντίθετο πάντως. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
whocares Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 Αν το κουτί δεν είναι κάποιας αξίας και θες να πειραματιστείς, βάψε το με σπρέι. Να ξέρεις όμως ότι, ότι σπρέι και να βάλεις -με την εγκατάσταση/απεγκατάσταση του hardware- θα έχεις προβλήματα και θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός. Αν το κουτί είναι κάποιας αξίας (δεν έχω καταλάβει ακόμα αν η φώτο που δείχνεις είναι το κουτί σου ή κάποιο από το νετ) τότε πας για μία ηλεκτροστατική. Τελεία και παύλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
john654321 Δημοσ. 17 Μαΐου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2012 Το κουτι στην εικονα ειναι το δικο μου και το εβαψα τελικα φουξια ! βγηκε πολυ καλο με εξαιρεσεις κατι λιγα σταξιματα πισω απο την μητρικη Φωτογραφιες : και αφου μου βγηκε μια χαρα σκεφτηκα να το βαψω και απεξω πρασινο ανοιχτο αλλα επειδη ηταν μαυρο το περασα ασπρο χρωμα και αυριο θα το βαψω πρασινο Επεισης τα δυο πλαινα θα τα κοψω και θα βαλω πλεξι-glass για να φενεται μεσα !! το πανω καπακι απο μεσα Ευχαριστω πολυ για την βοηθεια !! Αναμεινεται για φωτογραφιες τελειωμενο!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
crazy_gamer21 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Έχω ένα παλιό κουτί και θέλω να βάψω μαύρο.Χρειάζεται αστάρι ή μια κανονική βαφή θα ήταν εντάξει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
managerakias Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Κ εγω χθες εβαψα το παλιο κουτι crazy gamer..πηρα ενα μαυρο το οποιο στεγνωνει σε 5 λεπτα..να προσεχεις ομως..να το περασεις 2 χερια..μια αχνη κ μετα το βασικο.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα