Προς το περιεχόμενο

αλλαγή ανεμιστήρων corsair a70

grouspen

Προτεινόμενες αναρτήσεις

επειδή κάνουν αρκετό θόρυβο ακόμα και με τον περιοριστή στροφών πάνω θέλω να τους αλλάξω.

αλλά τι να πάρω?

2 απλούς 3πιν?

2 pwm ?

αν μπορείτε να προτείνετε μερικούς από το e-world κιόλας που είναι και κοντά μου θα ήμουν κατευχαριστημένος :)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Case Cooler Arctic F12 PWM 12 x 12 cm

http://www.visionstu...d&sort=3&step=2

+1

Τον έχω και είναι πράγματι αθόρυβος αλλά 23€ είναι αυτά...

Γνώμη μου δοκίμασε τους ανεμιστήρες σε 5V και αν δεν είσαι ικανοποιημένος πάρε 2 από αυτούς που προτείνει ο duffyduck ή πούλα την Α70 και πάρε κάποια άλλη.

Η Α70 εαν θυμαμαι καλα ειχε ανταπτορακι μεσα που γυρναει τους ανεμιστηρες απο τις 2000 στροφες στις 1600.εαν δεν το εχεις συνδεσει,συνδεσε το μια και δες εαν σε ικανοποιει.εριχνε πολυ τον θορυβο χωρις σημαντικο αντικτυπο στις επιδοσεις.

Η Α70 εαν θυμαμαι καλα ειχε ανταπτορακι μεσα που γυρναει τους ανεμιστηρες απο τις 2000 στροφες στις 1600.εαν δεν το εχεις συνδεσει,συνδεσε το μια και δες εαν σε ικανοποιει.εριχνε πολυ τον θορυβο χωρις σημαντικο αντικτυπο στις επιδοσεις.

καλά θυμάσαι . έτσι το έχω με το ανταπτοράκι απο όταν το πήρα. απο θερμοκρασίες κτλ είμαι πολύ καλά.

την ώρα που παίζω παιχνίδια πχ δεν με ενοχλεί γτ ακούγεται ο ήχος του παιχνιδιού ή φοράω ακουστικά και το καλύπτει.

αλλά τώρα που απλά χαζεύω στο ιντερνετ ακούγεται ένα βουητό . και είναι μόνο η α70 που ακούγεται (κουτί , κάρτα γραφ, τροφοδοτικό είναι ήσυχα).

γ αυτό έλεγα αν μπορεί να μου προτείνει κανείς 2 pwm φανακια να αλλάξω τα εργοστασιακά ώστε να είναι ήσυχο στο browsing και στις δουλειές γραφείου και να ανεβαίνει όταν χρειάζεται

Εαν δεν θελεις να ξοδευτεις,να προτεινω να βγαλεις το ενα ανεμιστηρακι απο πανω?δεν θα εχει σημαντικο αντικτυπο στις επιδοσεις.δοκιμαζεις και βλεπεις.Αλλιως σκεψου και την λυση του να βγαλεις τον 1 ανεμιστηρα απο πανω και αντι να παρεις 2 απο 10 euros να παρεις εναν με ενα 20ρικο και ας μην ειναι pwn το fan.η πουλας την Α70 κανενα 25αρι και πας σε μια τετοια Thermalright HR-02 Macho 43.00€

Να ρωτησω κατι???Η Α70 εχει brackets για να μπαινει Push-pull γιατι η Α50 δεν εχει....!!Και εγω τωρα το καλοκαιρακι σκεφτομουν να βαλω 2 φουρφουρι αλλα δεν ξερω πως να το τοποθετησω στην ψυχτρα..!!

Κατι αλλο το ανεμιστηρακι της Corsair και με το ανταπτορακι γρυλιζει..!!Λοιπο εγω εχω παρει αυτα και με το ανταπτορακι δεν ακουγιεται καν.!!! http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.806685 Σε τερμα στροφες ακουγονται αλλα με το ανταπτορακι η απολυτη ησυχια..!!

Αν εχει κανεις καμια ιδεα πως θα βαλω 2ο φανακι στην Α50 ας μ προτεινει!

Δοκιμασε με tie wraps.αλλα μην περιμενεις να δεις τις διαφορες που περιμενειες.

Πως θα τον πιασω με τα δεματικα ρε συ???Δες πως ειναι η ψυχτρα..!!!

post-230049-0-48954700-1336729409_thumb.png

επειδή κάνουν αρκετό θόρυβο ακόμα και με τον περιοριστή στροφών πάνω θέλω να τους αλλάξω.

αλλά τι να πάρω?

2 απλούς 3πιν?

2 pwm ?

αν μπορείτε να προτείνετε μερικούς από το e-world κιόλας που είναι και κοντά μου θα ήμουν κατευχαριστημένος :)

Διάβασε από εδώ κ κάτω μήπως βρεις κάτι ενδιαφέρον πριν χαλάσεις χρήματα.

> http://www.insomnia.gr/topic/444729-%ce%b1%ce%b3%ce%bf%cf%81%ce%ac-%ce%ba%ce%bf%cf%85%cf%84%ce%b9%ce%bf%cf%8d/page__view__findpost__p__4729725

Διάβασε από εδώ κ κάτω μήπως βρεις κάτι ενδιαφέρον πριν χαλάσεις χρήματα.

> http://www.insomnia....ost__p__4729725

τώρα πάει ... περίσσευε σε έναν φίλο μια gentle typhoon πήγα και πήρα και εγώ άλλη μια και τις έβαλα.

πολύ πιο ήσυχες και οι θερμοκρασίες έπεσαν και αυτές λίγο ( περίπου -4 βαθμούς σε μέσο όρο με το prime95 να στρεσαρει|)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...