Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπον , Κανω login στον download manager της Origin και πεφτει η συνδεση μου στο ιντερνετ. Κανενα σφαλμα, καμια προειδοποιηση. Ρωτησα την Origin, ανοιξα θυρες κλπ, ρωτησα και στον ΟΤΕ αμα μπλοκαρουν τιποτα. Ολα καλα και η γραμμη μου πιανει 14 κατω 1 πανω. Χρησιμοποιω το eset smart security 4, το εκλεισα και αυτο. Εκανα φορματ τον σταθερο, και το πρωτο πραγμα που εβαλα ηταν το origin. Αλλα τιποτα, τα ιδια, η συνδεση στο Ιντερνετ χανεται με το που κανω login. Εκανα και reset το ρουτερ. ΤΙΠΟΤΑ δε βοηθησε. Το μονο που εμεινε ειναι να δοκιμασω αλλο roυτερ, αλλα και αυτο δε νομιζω να κανει δουλεια. Αρχικα ημουν συνδρομητης στη forthnet και μετα μετακομισα σε αλλη πολη, γραφτηκα στον ΟΤΕ και χρησιμοποιω το ρουτερ της φορθνετ επειδη ηταν και ασυρματο.. Ολα δουλευουν μια χαρα απο πλοηγηση και σε αλλα παιχνιδια, μονο στο origin. Με εχει βγαλει τη ψυχη αυτο το θεμα. Στον σταθερο αναφερομαι που ειναι συνδεδεμος με ethernet. Αλλα και απο το λαπτοπ τα ιδια. Να σημειωσω οτι δοκιμασα απο αλλο δικτυο να συνδεθω με το λαπτοπ σε ενα ασυρματο που βρηκα και οκ μπορεσα να συνδεθω στον origin, που μου λεει οτι εχει να κανει ή με το ρουτερ, ή με την συνδεση καθεαυτη. Αγορασα τη περασμενη Παρασκευω το Battlefield 3 και δε μπορω καν να το κατεβασω για να το ανοιξω μεσα απο το site στο battlelog. Δεν ξερω πια τι να κανω. Σκεφτομαι να βαλω επαθλο σε οποιον μπορεσει και καταφερει να βρει το προβλημα :P

Eυχαριστω εκ των προτερων. Οτιδηποτε συμβουλη εχετε να μου δωσετε γραψτε.

Δημοσ.

http://battlelog.bat...54347901950233/

Δοκίμασε κάτι από αυτά που προτείνουν εδώ μήπως και σε σένα λυθεί. Σε μένα δεν λειτουργησε τίποτα μέχρι στιγμής..

Είναι πρόβλημα λανθασμένης επικοινωνίας του router με το origin, εγώ εγκατέστησα το origin εδώ και μια εβδομάδα (windows 7 64bit)

και έχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα.

Στο login επάνω πέφτει η σύνδεση. Έχω ένα Thomson TG585 v8 και ότι και αν έχω δοκιμάσει δεν δούλεψε.

Επίσης, πριν 2 μέρες δοκίμασα το origin σε ίδιο router v7 συνδεδεμένο με το άλλο μου pc (windows 7 64bit κ αυτό) και λειτούργησαν όλα ρολόι..

Δεν είναι θέμα windows σε καμιά περίπτωση γιατί έτυχε (συμπτωματικά) να κάνω και format στο μεσοδιάστημα, έχωντας τις ίδιες παρενέργειες δυστυχώς.

Από το log δεν βγαίνει κάποιο συμπέρασμα οπότε η σίγουρη λύση είναι αλλαγή router ή ακολουθείς κάποιες από τις παρεχόμενες λύσεις μπας και δεις άσπρη μέρα.

Ενδεικτικά:

- Απενεργοποίηση Upnp

- Απενεργοποίηση SSDP (δεν τοχω δοκιμάσει ακόμα)

- Αφήνεις ανοιχτό το origin (offline mode) την ώρα που κάνεις το reset του router

- Κλασσικά προσωρινή απενεργοποίηση firewall και run as admin στο origin.exe (αν και δύσκολα..)

Καλή επιτυχία.

Δημοσ.

http://battlelog.bat...54347901950233/

Δοκίμασε κάτι από αυτά που προτείνουν εδώ μήπως και σε σένα λυθεί. Σε μένα δεν λειτουργησε τίποτα μέχρι στιγμής..

Είναι πρόβλημα λανθασμένης επικοινωνίας του router με το origin, εγώ εγκατέστησα το origin εδώ και μια εβδομάδα (windows 7 64bit)

και έχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα.

Στο login επάνω πέφτει η σύνδεση. Έχω ένα Thomson TG585 v8 και ότι και αν έχω δοκιμάσει δεν δούλεψε.

Επίσης, πριν 2 μέρες δοκίμασα το origin σε ίδιο router v7 συνδεδεμένο με το άλλο μου pc (windows 7 64bit κ αυτό) και λειτούργησαν όλα ρολόι..

Δεν είναι θέμα windows σε καμιά περίπτωση γιατί έτυχε (συμπτωματικά) να κάνω και format στο μεσοδιάστημα, έχωντας τις ίδιες παρενέργειες δυστυχώς.

Από το log δεν βγαίνει κάποιο συμπέρασμα οπότε η σίγουρη λύση είναι αλλαγή router ή ακολουθείς κάποιες από τις παρεχόμενες λύσεις μπας και δεις άσπρη μέρα.

Ενδεικτικά:

- Απενεργοποίηση Upnp

- Απενεργοποίηση SSDP (δεν τοχω δοκιμάσει ακόμα)

- Αφήνεις ανοιχτό το origin (offline mode) την ώρα που κάνεις το reset του router

- Κλασσικά προσωρινή απενεργοποίηση firewall και run as admin στο origin.exe (αν και δύσκολα..)

Καλή επιτυχία.

Πω φιλε μου με εφτιαξες τωρα. Χαιρομαι που δεν ειμαι ο μονος με αυτο το προβλημα. Να παω σε αλλο ρουτερ δηλαδη? Γιατι και εγω εκει το περιοριζα το προβλημα, ειτε στο ρουτερ ειτε στη συνδεση. Αν ειναι παραγγελνω ενα απο e-shop και λυνεται το θεμα. Δεν μπορω αλλα χαχαχα.

Δημοσ.
Solved it. For some reason I had to leave origin running while I restarted the router. Guess it must have needed to DL somthing , which casued it to drop out at the same time, casueing a loop.

Κοίτα ο τυπάς λέει ότι το' λυσε με αυτόν τον τρόπο, σε μένα δε δούλεψε αλλά δε χάνεις και τπτ να δοκιμάσεις πριν πληρώσεις..

Δημοσ.

Κοίτα ο τυπάς λέει ότι το' λυσε με αυτόν τον τρόπο, σε μένα δε δούλεψε αλλά δε χάνεις και τπτ να δοκιμάσεις πριν πληρώσεις..

Το δοκιμασα και αυτο φιλε μου αλλα δεν επιασε. Με το που μπηκε παλι με πεταξε χααχα. Οπως επισης και το upnp, ουτε αυτο βοηθησε. Για πεστε μου ποιο ρουτερ θα προτεινατε, ασυρματο σε καλη τιμη? Ελεγα κατω απο 30 ευρω.

Update.

Eιχα ενα ακομα ρουτερ της Comtrend αλλα ειχα ξεχασει τα login details hah πηρα 13888 μ ειπε τα στοιχεια, μπενω οκ και το θεμα λυθηκε παιδια.. Απλα το συγκεκριμενο ρουτερ φαινεται προβληματικο με την origin. Ευχαριστω τον φιλο απο πανω για τη βοηθεια. 5 μερες τωρα προσπαουσα. Ωρα για καψιμο χεχε

• 4 μήνες μετά...
Δημοσ.

Το δοκιμασα και αυτο φιλε μου αλλα δεν επιασε. Με το που μπηκε παλι με πεταξε χααχα. Οπως επισης και το upnp, ουτε αυτο βοηθησε. Για πεστε μου ποιο ρουτερ θα προτεινατε, ασυρματο σε καλη τιμη? Ελεγα κατω απο 30 ευρω.

Update.

Eιχα ενα ακομα ρουτερ της Comtrend αλλα ειχα ξεχασει τα login details hah πηρα 13888 μ ειπε τα στοιχεια, μπενω οκ και το θεμα λυθηκε παιδια.. Απλα το συγκεκριμενο ρουτερ φαινεται προβληματικο με την origin. Ευχαριστω τον φιλο απο πανω για τη βοηθεια. 5 μερες τωρα προσπαουσα. Ωρα για καψιμο χεχε

Έμενα μου παρουσιάζει το εξής πρόβλημα: Ενώ έχω ήδη λογαριασμό απο πέρυσι στο origin για το Fifa 12, προσπαθώ να εγκαταστήσω το Fifa 13 και ενώ περνάω το id & το password μου βγάζει μήνυμα: Πρέπει να συνδεθείς στο ιντερνετ αν χρησιμοποιείς το origin για πρώτη φορά!!! και δε μπορώ να το εγκαταστήσω. Είναι θέμα με το router, με το firewall? Δεν ξέρω, χρειάζομαι βοήθεια!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...