Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

http://viewitem.eim.ebay.gr/6600mAh-...003924102/item

πηρα αυτην την μπαταρια η οποια ειναι και συμβατη βαση part no.

μολις την εβαλα πανω εγραφε φορτιση 61%. η οδηγια εγραφε να την αφησω να φορτισει στο φουλ. το πρωι που σηκωθηκα ηταν ακρβως στο ιδιο σημειο και εγραφε το ιδιο παροτι η ενδειξη στο λαπτοπ δειχνει πορτοκαλι που σημαινει οτι η μπαταρια φορτιζει. να σημειωσω οτι η μπαταρια ειναι πιο μεγαλη απο την παλια στο πλατος αλλα αυτο δεν με πειραζει αν λειτουργει κανονικα.

καμια ιδεα?

υπαρχει κατι που πρεπει να ρυθμισω?

αν μπορειτε να μου στειλετε γρηγορες πιθανες λυσεις, ετσι ωστε αν δεν λειτουργει να την γυρισω πισω.

να σημειωσω οτι την μπαταρια την εβαλα πανω με κλειστο το λαπτοπ.

thanks

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

τη μπαταρια την εστειλα πισω και μου εστειλαν αλλη αλλα και αυτη δεν φορτιζει ενω αν την βαλω δουλευιε κανονικα το λαπτοπ και ξεφορτιζει. καμια ιδεα τι μπορω να κανω?

Δημοσ.

επαναφερω το θεμα για την βοηθεια σας παλι.

αυτην την μπαταρια που πηρα

http://viewitem.eim.ebay.gr/6600mAh-...003924102/item

την εστειλα πισω γιατι οπως σας ειπα ενω ξεφορτιζε δεν φορτιζε. αμεσα μου στειλανε μια αλλη και παλι τα ιδια. η καινουργια μπαταρια ηρθς φορτισμενη στο 71% και ενω την εβαλα να φορτισει με κλειστο λαπτοπ και ενω το λαμπακι φορτισης ηταν πορτοκαλι δεν φορτιζε. οταν δουλεψα το λαπτοπ με την μπαταρια αυτη μου εδειξε χρονο που απομενει και αρχισε να ξεφορτιζει. πηρα τηλεφωνο στην hp και εγκατεστησα συμφωνα με οδηγιες το battery check και ενω χωρις τον φορτιστη μου εβγαζε οτι ειναι οκ μολις εβαζα το φορτιστη μου εβγαζε error. μιλωντας με την hp μου ειπαν οτι η μπαταρια που πηρα δεν εχει ιδιο part no και ισως για αυτο να μην φορτιζει αλλα τους ειπα οτι βαση του site εχει το ιδιο HSTNN-DB29. βεβαια αυτος απο το σερβις μιλουσε για κατι τετοιο 361909-001 που οντως το δικο μου ειναι αλλο. επιπλεον μου ειπαν οτι πρεπει να μετρησω το φορτιστη η να το παω service. εγω εχω πολυμετρι αλλα πως μετραω το φορτιστη? καμια ιδεα? μηπως πρεπει να κανω καποιοα ρυθμιση? μηπωςνα την φτασω στο μηδεν και να την καλιμπραρω? αληθεια πως καλιμπραρεις μια μπαταρια?

το γεγονος οτι αυτη εχει 6600mAh ενω η δικια μου 4840mAh και αυτη Voltage 14.8V ενω η δικη μου γραφει 14.4 δεν παιζει ρολο σχετικα με το οτι δεν φορτιζει η με τον φορτιστη?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...