axaxouxas Δημοσ. 6 Μαΐου 2012 Δημοσ. 6 Μαΐου 2012 Πηρα το iPad 1 ενος φιλου μου να του περασω μερικα αρχεια pdf που ηθελε... Σημειωτεον οτι το παλικαρι δεν εχει πισι σπιτι του και το αρχικο φορμαρισμα του το εκανα εγω περισσυ σχεδον οπου και του περασα αρκετα παιχνιδια δικα μου. Το συνδεσα εχθες το βραδι και μου ζητησε αναβαθμηση λογισμικου και αφου πατησα οκ Ξεκινησαν τα κολληματα μεχρι που παρουσιασε ασυμβατοτητα στο usb και κολλησε τελειως Ειχε χαμηλη σταθμη μπαταριας γυρω στο 17% ενω παλιοτερα του ειχα κανει μια αναβαθμηση λογισμικου και ηταν οκ .... Σημερα το πρωι δοκιμασα με αλλο καλωδιο και δουλεψε αλλα εμφανιζει το κατωθι μηνυμα i Tunes has detected an iPad in recovery mode. You must restore this iPad before it can be used with i Tunes Στην οθονη του μου βγαζει το εικονιδιο του iTunes και το usb για συνδεση Να σημειωσω επεισης οτι στον υπολογιστη μου δεν δειχνει ουτε σεριαλ ναμπερ ουτε τιποτα.... Αν γνωριζει κανεις κατι πως να το επαναφερω και να το ρεγουλαρω απο την αρχη ας πει με απλα βηματα γιατι δεν γνωριζω αγγλικα ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ εκ των προτερων
Liverpool89 Δημοσ. 6 Μαΐου 2012 Δημοσ. 6 Μαΐου 2012 Θα κατεβασεις την νεοτερη εκδοση για το ipad1 και θα το βαλεις το συνδεσεις σε μια θυρα usb και θα κανεις ρεστορ.. Πρεπει να εχει και το τελευταιο itunes εγκατεστημενο μεσα.. Βλακεια σου παντως που το εκανες αναβαθμιση ετσι ... Τωρα τα δεδομενα του ολα εχουν χαθει..
axaxouxas Δημοσ. 6 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 6 Μαΐου 2012 Αυτο πως το κανω φιλε μου ? Εγω εχω το 2 ... Τα δεδομενα δεν μας πειραζουν γιατι τα ξαναβαζω πολυ ευκολα... Εξηγησε μου με απλα βηματα αν μπορεις ..... ευχαριστω....
Liverpool89 Δημοσ. 6 Μαΐου 2012 Δημοσ. 6 Μαΐου 2012 Θα κατεβασεις το firmware απο εδω http://www.iphoneheat.com/2011/11/download-ios-501-firmware/ Θα κατεβασεις και το itunes το καινουργιο αν δεν το χεις ... Και μετα θα συνδεσεις το ipad και με πατημενο shift+restore για να ξεκινηση η διαδηκασια.. Α βαλτο να φορτισει πρωτα κανενα μισαωρο..οκ..
djuan1988 Δημοσ. 6 Μαΐου 2012 Δημοσ. 6 Μαΐου 2012 Θα κατεβασεις το firmware απο εδω http://www.iphoneheat.com/2011/11/download-ios-501-firmware/ Θα κατεβασεις και το itunes το καινουργιο αν δεν το χεις ... Και μετα θα συνδεσεις το ipad και με πατημενο shift+restore για να ξεκινηση η διαδηκασια.. Α βαλτο να φορτισει πρωτα κανενα μισαωρο..οκ.. Έχω την εντύπωση ότι είναι alt+restore.
axaxouxas Δημοσ. 6 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 6 Μαΐου 2012 Ποια κουμπια ειναι αυτα ? Το στρογγυλο στην οθονη κατω και το κουμπακι που αναβει και κλεινει το ipad επανω δεξια ?
Liverpool89 Δημοσ. 6 Μαΐου 2012 Δημοσ. 6 Μαΐου 2012 απο το πληκτρολογιο του υπολογιστη..για windows μιλαω εγω ..σε μακ μαλλον θα ειναι alt+restore... Το ipad θα το ανοιξεις και θα σε βγαλει την εικονα αυτην.. http://support.apple.com/kb/HT4097
axaxouxas Δημοσ. 6 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 6 Μαΐου 2012 Κατι πηγα να του φτιαξω με νεο μαιλ (δικο μου) αλλα με τσακισε στις επιβεβαιωσεις και καθως δεν ξερω αγγλικα εκτος απο το οτι του εσβησα τα παντα που του ειχα βαλει τωρα αναβει αλλα δεν μπορει να κατεβασει τιποτα απο τα δωρεαν εστω Ουτε το βλεπει το πισι το δικο μου (το βλεπει αλλα ζηταει κωδικους και αναγνωριστικα που δεν καταλαβαινω και δεν γινεται τιποτα) Τζαμπα και το μαιλ μου κι ηταν απο τα επισημα...... Τεσπα πρεπει μαλλον να γινει νεο φορματ παλι και δεν βλεπω να γινεται απο μενα ξανα και να υποχρεωθω σε καποιον που ξερει, να του φτιαξει Ακαουντ με κωδικους ετοιμο, να μπορει να κατεβαζει τις δωρεαν εφαρμογες (γιατι να εχει αυτος καρτα δεν παιζει ουτε σαν αστειο καθως δεν εχει χρηματα διαθεσιμα, το iPad εγω του το αγορασα περρισυ και μου οφειλει ενα μικρο υπολοιπο..... θελω πολυ να τον βοηθεισω γιατι ειναι καλο παιδι και το αξιζει) και να το ευχαριστηθει καλυτερα..... Εχω σκασει ...... πηγα να τον βοηθεισω περισσοτερο και τα εκανα μανταρα..... γμτ Ευχαριστω για τις απαντησεις σας παιδια
Liverpool89 Δημοσ. 6 Μαΐου 2012 Δημοσ. 6 Μαΐου 2012 Φιλε μου δεν χρειαζεται να σκας.. Το ανοιξες ?? Παλια κατεβαζε δωρεαν εφαρμογες ? Αν ναι βαλε ξανα το ιδιο μαιλ και κωδικους και ολα καλα αν και παλι δεν ειχε φτιαξε ενα..
axaxouxas Δημοσ. 6 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 6 Μαΐου 2012 Φιλε μου δεν χρειαζεται να σκας.. Το ανοιξες ?? Παλια κατεβαζε δωρεαν εφαρμογες ? Αν ναι βαλε ξανα το ιδιο μαιλ και κωδικους και ολα καλα αν και παλι δεν ειχε φτιαξε ενα.. Ουτε παλια κατεβαζε τιποτα (αφου οτι ειχε του το ειχα περασει εγω.......) και δεν εχω σημειωσει το παλιο μαιλ .... ουτε θυμαμαι πως τα εκανα ολα αυτα γμτ !!!!! Πρεπει να του το κανω παλι φορματ αλλα δεν μπορω να του κανω τιποτα...... Ιντερνετ μπαινει παντως και αυτο ειναι η κυρια ασχολια του ..... Ολο αυτο το μπαχαλο εγινε για 15 περιοδικα που ηθελε γμτ !!!!!
Liverpool89 Δημοσ. 6 Μαΐου 2012 Δημοσ. 6 Μαΐου 2012 οδηγιες ...για το πως θα κανεις εναν δωρεαν λογαριασμο.. http://www.dotcomunderground.com/blogs/2010/02/23/create-free-itunes-app-store-account-without-credit-card/
mskgr Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 WebRep Συνολική αξιολόγηση Η ιστοσελίδα δεν έχει αξιολόγηση (χωρίς αρκετές ψήφους) Μράβο Liverpool89σε ευχαριστω πολυ γλίτωσα δουλεια 30-40 ευρω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα