DimitrisPas13 Δημοσ. 5 Μαΐου 2012 Δημοσ. 5 Μαΐου 2012 Θα ήθελα όπως λέει και ο τίτλος να μου πείτε μια σύνθεση υπολογιστή για να μπορώ να παίζω παιχνίδια χωρίς να κολλάνε...το budget που μπορώ να διαθέσω είναι 400euro.Κουτί για την κεντρική μονάδα έχω...!!!
stm00192 Δημοσ. 5 Μαΐου 2012 Δημοσ. 5 Μαΐου 2012 Αν και gaming pc με 400Ε δεν γινεται... κανε οτι σου ειπε ο απο πανω και βλεπουμε!
DimitrisPas13 Δημοσ. 5 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 5 Μαΐου 2012 Μένω στον Νέο Κόσμο,Αθήνα.Διαθέτω 400 ευρώ και θέλω να αγοράσω ένα υπολογιστή για να παίζω παιχνίδια,στην σύνθεση δεν χρειάζομαι οθόνη(έχω την ASUS VW161D).Χρειάζομαι κουτί για κεντρική μονάδα.Δεν έχω πρόβλημα αν χρειάζεται να επισκεφθώ πολλά καταστήματα για να αγοράσω τα εξαρτήματα.Θα το συναρμολογήσω μόνος μου.Επίσης θέλω λειτουργικό πρόγραμμα!!!
stm00192 Δημοσ. 5 Μαΐου 2012 Δημοσ. 5 Μαΐου 2012 Ελπιζω να γνωρίζεις οτι η οθονη σου είναι ακαταλληλη για σοβαρο gaming ετσι?? Αλλα τεσπα η χαμηλη της αναλυση δεν κανει ανγκαια την πολυ ησχυρή καρτα κατι που είναι καλο μιας και το budget ειναι υπερβολικα χαμηλο.... κανενα σκληρό να σου περισευει απο παλιοτερο συστημα εχεις?? και αν ναι ποιον. Sata συνδεση ή ide? Αυτά απο εμένα
stm00192 Δημοσ. 5 Μαΐου 2012 Δημοσ. 5 Μαΐου 2012 Τι είναι η sata συνδεση ή ide? Σκοπέυεις να συναρμολογήσεις το pc μονο σου και δεν ξερεις τι ξεχωρίζεις τις διαφορες pata συνδεσης (λαθεμενα την ανεφερα ως ide πριν) και sata? http://en.wikipedia.org/wiki/Serial_ATA http://en.wikipedia.org/wiki/Parallel_ATA
DimitrisPas13 Δημοσ. 5 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 5 Μαΐου 2012 Έχω έναν σκληρό δίσκο Barracuda 7200.7 80Gbytes με σύνδεση IDE από τον παλιό μου υπολογιστή....!!!
stm00192 Δημοσ. 5 Μαΐου 2012 Δημοσ. 5 Μαΐου 2012 Έχω έναν σκληρό δίσκο Barracuda 7200.7 80Gbytes με σύνδεση IDE από τον παλιό μου υπολογιστή....!!! Οκ δεν μας κανει.. οποτε δες την συνθεση που σου εκανα πριν!
Pas12 Δημοσ. 5 Μαΐου 2012 Δημοσ. 5 Μαΐου 2012 stm00192 μήπως θα γινόταν να κατεβάσουμε το κόστος των εξαρτημάτων για να αγοράσω μια οθόνη...???
stm00192 Δημοσ. 5 Μαΐου 2012 Δημοσ. 5 Μαΐου 2012 stm00192 μήπως θα γινόταν να κατεβάσουμε το κόστος των εξαρτημάτων για να αγοράσω μια οθόνη...??? Αμα κατεβασουμε το κοστος των εξαρτηματων μετα ξεχνας τα παιχνιδια, απλα δεν γινεται gaming pc με τοσο λιγα χρηματα! Btw βαση των κανονισμων του φορουμ απαγορευεται να εχεις διπλο λογαριασμο... σου κανω report λοιπον και πραγματικα ευχομαι να στους κλειδωσουν και τους δυο για παραδειγματισμο.
overpower Δημοσ. 6 Μαΐου 2012 Δημοσ. 6 Μαΐου 2012 ποιος ο λογος 2 account σε τετοιο φορουμ...δεν ξερω. αντε να ηταν σε κανα φορουμ για να κερδισεις κατι δεν θα ελεγα τιποτα...αλλα εδω?!!?
DreadKnight Δημοσ. 6 Μαΐου 2012 Δημοσ. 6 Μαΐου 2012 Δεν νομίζω να έχει 2 λογαριασμούς ο φίλος. Μην είστε υπερβολικοί.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα