xtrmsnpr Δημοσ. 1 Μαΐου 2012 Δημοσ. 1 Μαΐου 2012 Ευχαριστώ για τη πληροφορία. Μαρεσει το ενεργοποιήσα μόλις. εε ναι! είναι πολύ καλή καινοτομία !! Παίδες,γιατί δεν διοργανώνουμε κάποιο εσωτερικό πρωτάθλημα;;;; ----------------------------------------------------------------- insomnia fifa12 pc may tournament 1v1 clubs,just4fun,και μόνο! Για τα μέλη του insomnia.gr μόνο 12-14 Μαΐου ώρα: Μόνο για όσους πάσχουν από insomnia! ZE link is inside!===> !!! sign up page !!! <=== ZE link is inside! Τα πεδία που πρέπει να συμπληρώσετε είναι το origin id,το insomnia nickname,τι είδος πρωταθλήματος θέλετε να παίξουμε,και αν θέλετε βάζετε και email για να μπορέσω να σας στείλω πότε ξεκινάμε..Οι εγγραφές είναι μέχρι 10/5 στις 23.59 ανοιχτές..Ώστε την άλλη βδομάδα,12-14 Μαϊού να παίξουμε!Και να έχουμε ένα fun weekend,με τον τελικό να γίνει Δευτέρα ώστε να ξεκουραστούν οι παίχτες,να δούμε και τον τελικό της euroleague-που σαι πλατινή να με πάρεις στην ουεφα! Ορίστε πως θα φαίνεται το τουρνουά..έβαλα για παράδειγμα κάποια από τα παιδιά!Μόλις κλείσουν οι εγγραφές,(τα ζευγάρια θα βγουν με shuffling στις 11/5 με live streaming και βίντεο στο youtube για αποδεικτικά στοιχεία) μόνο ΑΝ ψηφιστεί το double elimination. Κανονισμούς του τουρνουά,προτείνω όπως στο H2H, 6λεπτα,τελευταία squads.Και printscreen στο τέλος κάθε αγώνα και από τις δυο πλευρές! Double elimination=Ο παίκτης έχει την ευκαιρία να κερδίσει το τουρνουά,ακόμα και με μια ήττα στην πορεία του τουρνουά,,στην 2η ήττα αποκλεισμός ,αφού αν χάσει,πάει στο bracket των ηττημένων.(ανάλογα και πόσοι θα μαζευτούμε στο τέλος)Robin round ή αλλιώς round robin=όλοι οι παίκτες παίζουν μεταξύ τους από μια φορά,και ο νικητής είναι αυτός στην θέση no1.. Οι συμμετοχές θα μετράνε μόνο από το form πιo πάνω,τυχόν απορίες μόνο εδώ-ώστε να μην σπαμάρουμε-,και μετά θα γίνει ταυτοποίηση αν είναι insomniac μέλη για να μπορούν να παίξουν! Την ώρα θα την κανονίζετε μεταξύ σας με PM,και θα αποστέλλετε το σκορ σε εμένα,αν είναι απενεργοποιημένη η φόρμα. --- σκοπός είναι να περάσουμε καλά!Και αν έχει επιτυχία και σας αρέσει,το καλοκαίρι κανονίζουμε να αναβιώσουμε και το euro! Υπολογίζω ότι σίγουρα θα είμαστε 10-12 άτομα Όσοι έχετε ήδη γραφτεί στο τουρνουά,είστε οκ!!Αυτή εδώ απλώς είναι η επίσημη ανακοίνωση του τουρνουά.
xtrmsnpr Δημοσ. 1 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 1 Μαΐου 2012 Ψηθηκα ήδη! γιαυτό λεω! Σίγουρα είμαστε 16 άτομα που θα παίζουν από εδώ online!
xtrmsnpr Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 (επεξεργασμένο) Ωραία,έχω ετοιμάσει κάτι γιαυτό..Πιο αργά το βράδυ θα το ποστάρω μόλις το τελειώσω.. (Να μου δώσουν και οι admin το ΟΚ,για να χρησιμοποιήσω το όνομα του φορουμ και το λογότυπο..αν γίνεται βέβαια.) Επεξ/σία 3 Μαΐου 2012 από xtrmsnpr
xtrmsnpr Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 (επεξεργασμένο) Δεν μου βγήκε όπως το ήθελα,αλλά τουλάχιστον το προσπάθησα να το σουλουπώσω! !!! sign up page !!! <=== ZE link inside! insomnia fifa12 may tournament 1v1 clubs! just4fun,και μόνο! Τα πεδία που πρέπει να συμπληρώσετε είναι το origin id,το insomnia nickname,τι είδος πρωταθλήματος θέλετε να παίξουμε,και αν θέλετε βάζετε και email για να μπορέσω να σας στείλω πότε ξεκινάμε..Τις έκανα τις εγγραφές μέχρι 10/5 στις 23.59 να είναι ανοιχτές..Ώστε την άλλη βδομάδα να ξεκινήσουμε ! Οπότε 12-14 Μαϊού να ξεκινήσουμε!Και να έχουμε ένα fun weekend,με τον τελικό να γίνει Δευτέρα ώστε να ξεκουραστούν οι παίχτες,να δούμε και τον τελικό της euroleague-που σαι πλατινή να με πάρεις στην ουεφα! Ορίστε πως θα φαίνεται το τουρνουά..έβαλα για παράδειγμα τα παιδιά από πάνω!Μόλις κλείσουν οι εγγραφές,(τα ζευγάρια θα βγουν με shuffling στις 11/5 με live streaming και βίντεο στο youtube για αποδεικτικά στοιχεία) και ΑΝ ψηφιστεί το double elimination. Κανονισμούς του τουρνουά,προτείνω όπως στο H2H, 6λεπτα,τελευταία squads.Και printscreen στο τέλος κάθε αγώνα και από τις δυο πλευρές! Double elimination=Ο παίκτης έχει την ευκαιρία να κερδίσει το τουρνουά,ακόμα και με μια ήττα στην πορεία του τουρνουά,,στην 2η ήττα αποκλεισμός ,αφού αν χάσει,πάει στο bracket των ηττημένων.(ανάλογα και πόσοι θα μαζευτούμε στο τέλος) Robin round ή αλλιώς round robin=όλοι οι παίκτες παίζουν μεταξύ τους από μια φορά,και ο νικητής είναι αυτός στην θέση no1.. προς admin,αν ενοχλεί η φώτο να την αλλάξουμε;και μπορούμε να το προωθήσουμε στο fb page σας; Οι συμμετοχές θα μετράνε μόνο από το form πια πάνω,και όχι με post εδώ-ώστε να μην σπαμάρουμε-,και μετά θα γίνει ταυτοποίηση αν είναι insomniac μέλη για να μπορούν να παίξουν(να βάλουμε να έχουμε minimum posts τα 10 ; xD )! Την ώρα θα την κανονίζετε μεταξύ σας με PM,και θα αποστέλλετε το σκορ σε εμένα,αν είναι απενεργοποιημένη η φόρμα. --- σκοπός είναι να περάσουμε καλά!Και αν έχει επιτυχία,το καλοκαίρι να αναβιώσουμε και το euro! (είμαι καμένος τί να κάνουμε) Επεξ/σία 3 Μαΐου 2012 από xtrmsnpr
aslanG7 Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Ενα μεγαλο μπραβο σου xtrmsnpr κριμα που το εχω για ps3 τοπαιχνιδη καλη επιτυχια
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Moderators Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Καλή επιτυχία! Κρατήστε και κανένα γκολ να δούμε οι απέξω.
xtrmsnpr Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 insomnia fifa12 pc may tournament 1v1 clubs,just4fun,και μόνο! Για τα μέλη του insomnia.gr μόνο 12-14 Μαΐου ώρα: Μόνο για όσους πάσχουν από insomnia! ZE link is inside!===> !!! sign up page !!! <=== ZE link is inside! Τα πεδία που πρέπει να συμπληρώσετε είναι το origin id,το insomnia nickname,τι είδος πρωταθλήματος θέλετε να παίξουμε,και αν θέλετε βάζετε και email για να μπορέσω να σας στείλω πότε ξεκινάμε..Οι εγγραφές είναι μέχρι 10/5 στις 23.59 ανοιχτές..Ώστε την άλλη βδομάδα,12-14 Μαϊού να παίξουμε!Και να έχουμε ένα fun weekend,με τον τελικό να γίνει Δευτέρα ώστε να ξεκουραστούν οι παίχτες,να δούμε και τον τελικό της euroleague-που σαι πλατινή να με πάρεις στην ουεφα! Ορίστε πως θα φαίνεται το τουρνουά..έβαλα για παράδειγμα κάποια από τα παιδιά!Μόλις κλείσουν οι εγγραφές,(τα ζευγάρια θα βγουν με shuffling στις 11/5 με live streaming και βίντεο στο youtube για αποδεικτικά στοιχεία) μόνο ΑΝ ψηφιστεί το double elimination. Κανονισμούς του τουρνουά,προτείνω όπως στο H2H, 6λεπτα,τελευταία squads.Και printscreen στο τέλος κάθε αγώνα και από τις δυο πλευρές! Double elimination=Ο παίκτης έχει την ευκαιρία να κερδίσει το τουρνουά,ακόμα και με μια ήττα στην πορεία του τουρνουά,,στην 2η ήττα αποκλεισμός ,αφού αν χάσει,πάει στο bracket των ηττημένων.(ανάλογα και πόσοι θα μαζευτούμε στο τέλος)Robin round ή αλλιώς round robin=όλοι οι παίκτες παίζουν μεταξύ τους από μια φορά,και ο νικητής είναι αυτός στην θέση no1.. Οι συμμετοχές θα μετράνε μόνο από το form πιo πάνω,τυχόν απορίες μόνο εδώ-ώστε να μην σπαμάρουμε-,και μετά θα γίνει ταυτοποίηση αν είναι insomniac μέλη για να μπορούν να παίξουν! Την ώρα θα την κανονίζετε μεταξύ σας με PM,και θα αποστέλλετε το σκορ σε εμένα,αν είναι απενεργοποιημένη η φόρμα. --- σκοπός είναι να περάσουμε καλά!Και αν έχει επιτυχία και σας αρέσει,το καλοκαίρι κανονίζουμε να αναβιώσουμε και το euro! Υπολογίζω ότι σίγουρα θα είμαστε 10-12 άτομα Όσοι έχετε ήδη γραφτεί στο τουρνουά,είστε οκ!!Αυτή εδώ απλώς είναι η επίσημη ανακοίνωση του τουρνουά. (πήρα εντολή από ψιλά-ναι τους θεούς που έχουμε εδώ ,για να δημιουργηθεί ξεχωριστό θέμα για το τουρνουά)
xtrmsnpr Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Παίδες σας ευχαριστώ,δεν ήταν τίποτα.Με λίγη όρεξη,κάνουμε πολλά πράγματα. http://www.insomnia....ment-1v1-clubs/ αυτό εδώ είναι το official topic του τουρνουά,και ότι προκύπτει γιαυτό! Οι αγώνες θα γίνουν 12-14 Μαΐου
g6519 Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Παίδες σας ευχαριστώ,δεν ήταν τίποτα.Με λίγη όρεξη,κάνουμε πολλά πράγματα. http://www.insomnia.gr/topic/444916-insomnia-fifa12-pc-may-tournament-1v1-clubs/ αυτό εδώ είναι το official topic του τουρνουά Οι αγώνες θα γίνουν 12-14 Μαΐου αρχηγε εχω κανει λαθος στην εγγραφη μου στο origin id εχω βαλει κατα λαθος patrick24 αντι για το σωστο που ειναι patric24 μπορει να διορθωθει?? ευχαριστω patric24
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα