Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν ξέρω άμα γράφω στη σωστή ενότητα αλλά υπάρχει κανένας τρόπος αν δημιουργήσω μια ταινία.Και animation δεν με πειράζει :rolleyes:

Δημοσ.

Πες μας ξανά πιο συγκεκριμένα τι θέλεις να κάνεις να σου πούμε και το πως. Το ίδιο πρόβλημα το έχουμε και στο άλλο θέμα που άνοιξες για παιχνίδι. Δεν είναι συγκεκριμενοποιημένες οι περιγραφές σου, οπότε δεν μπορείς να πάρεις και συγκεκριμένες αλλά και εύστοχες απαντήσεις.

Δημοσ.

Θέλω να δημιουργήσω μια ταινία(όχι με windows movie maker)Θα προτιμούσα ταινία cartoon.Θέλετε να με ρωτήσετε κάτι άλλο;

Δημοσ.

Eεεε "αγορασέτο" τότε... ;) ;) ;)

Αν έχεις εσύ λεφτά για τέτοια πήγαινε πέτα τα

Κανένα άλλο πρόγραμμα;

Δημοσ.

Κανένα άλλο πρόγραμμα;

2 ποστ πιο πάνω σου έδωσα ένα, το οποίο είναι δωρεάν

Και 1 ποστ πιο πανω ο nrkmaiden σου έδωσε links με tutorials.

Τα είδες και δε σου κάνουν;

Δημοσ.

Αν έχεις εσύ λεφτά για τέτοια πήγαινε πέτα τα

Κανένα άλλο πρόγραμμα;

Το (όποιο) πρόγραμμα/engine είναι το τελευταίο από τα προβλήματά σου αν δεν έχεις υπόβαθρο. Κι αν έχω καταλάβει καλά, δεν το έχεις. Αν όντως δεν το έχεις, υπολόγισε τουλάχιστον 3-4 χρονάκια σπουδών προγραμματισμού + εξειδίκευση σε games / game-engine και δεν ξέρω πόσα ακόμα για να φτιάξεις game από το 0.

EDIT: Σε λάθος νήμα πόσταρα!

Δημοσ.

2 ποστ πιο πάνω σου έδωσα ένα, το οποίο είναι δωρεάν

Και 1 ποστ πιο πανω ο nrkmaiden σου έδωσε links με tutorials.

Τα είδες και δε σου κάνουν;

ναι

Δημοσ.

Για ποιον λόγο ακριβώς; Πολύ εύκολα; Πολύ δύσκολα; Δεν υποστηρίζουν κάτι που θέλεις να κάνεις;

Βοήθησε και εσύ λίγο αυτούς που θέλεις να σε βοηθήσουν.

Δημοσ.

ναι

Συγνώμη αν ενοχληθείς από το παρακάτω και δε θα συνεχίσω να γράφω σ'αυτό το thread, αλλά αντιδράς σαν κακομαθημένο πιτσιρίκι που λέει πεινάω στη μανα του. Η μάνα του λέει έχουμε φασολάδα σημερινή και χθεσινές μπριζόλες και αυτό απαντάει ότι δε του αρέσει η φασολάδα, αλλά δε του αρέσει να τρώει και χθεσινό φαγητό.

Έχουμε ασχοληθεί τόσοι, σου έχουμε ποστάρει λύσεις και δε μπάινεις καν στο κόπο να απαντήσεις γιατί δε σου κάνουν ή ποιες είναι οι ικανότητες σου στο θέμα...

Δημοσ.

@x_maras η απάντηση είναι απλή. Δεν υπάρχουν ικανότητες. Είναι απλά κάποιος που δεν έχει ιδέα από αυτά τα πράγματα και έχει πείσει τον εαυτό του οτι είναι εύκολη διαδικασία οπότε ψάχνει τον εύκολο τρόπο. Εύκολος τρόπος όμως δεν υπάρχει και εμείς που ασχολούμαστε είμαστε απ' ότι φαίνεται αδαείς και άσχετοι αφού ξέρουμε μόνο δύσκολους τρόπους και λέμε οτι δεν είναι τόσο απλά όσο φαίνονται τα πράγματα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...