-snorkel- Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 Δεν ξέρω άμα γράφω στη σωστή ενότητα αλλά υπάρχει κανένας τρόπος αν δημιουργήσω μια ταινία.Και animation δεν με πειράζει
computeras13 Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 Πες μας ξανά πιο συγκεκριμένα τι θέλεις να κάνεις να σου πούμε και το πως. Το ίδιο πρόβλημα το έχουμε και στο άλλο θέμα που άνοιξες για παιχνίδι. Δεν είναι συγκεκριμενοποιημένες οι περιγραφές σου, οπότε δεν μπορείς να πάρεις και συγκεκριμένες αλλά και εύστοχες απαντήσεις.
-snorkel- Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 Θέλω να δημιουργήσω μια ταινία(όχι με windows movie maker)Θα προτιμούσα ταινία cartoon.Θέλετε να με ρωτήσετε κάτι άλλο;
-snorkel- Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 μάθε το Anime Studio Κάτι δωρεάν υπάρχει;Γιατί αυτό χρειάζεται αν το αγοράσω.
CtrlFreak Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Κάτι δωρεάν υπάρχει;Γιατί αυτό χρειάζεται αν το αγοράσω. Eεεε "αγορασέτο" τότε... ;)
x_maras Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Από animation/graphics/visualization δε ξέρω απολύτως τίποτα (μόνο ένα μάθημα είχα πάρει image processing, αλλά κάναμε γαμμική άλγεβρα σε matlab) Βρίκα όμως κάτι με μια επιστημονική μέθοδο αναζήτησης... Blender: Είναι Open Source
nrkmaiden Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Τσιμπα και μερικα links με guides για μπεντερ blenderguru cgcookie
-snorkel- Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Eεεε "αγορασέτο" τότε... ;) Αν έχεις εσύ λεφτά για τέτοια πήγαινε πέτα τα Κανένα άλλο πρόγραμμα;
x_maras Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Κανένα άλλο πρόγραμμα; 2 ποστ πιο πάνω σου έδωσα ένα, το οποίο είναι δωρεάν Και 1 ποστ πιο πανω ο nrkmaiden σου έδωσε links με tutorials. Τα είδες και δε σου κάνουν;
migf1 Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Αν έχεις εσύ λεφτά για τέτοια πήγαινε πέτα τα Κανένα άλλο πρόγραμμα; Το (όποιο) πρόγραμμα/engine είναι το τελευταίο από τα προβλήματά σου αν δεν έχεις υπόβαθρο. Κι αν έχω καταλάβει καλά, δεν το έχεις. Αν όντως δεν το έχεις, υπολόγισε τουλάχιστον 3-4 χρονάκια σπουδών προγραμματισμού + εξειδίκευση σε games / game-engine και δεν ξέρω πόσα ακόμα για να φτιάξεις game από το 0. EDIT: Σε λάθος νήμα πόσταρα!
-snorkel- Δημοσ. 5 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 5 Μαΐου 2012 2 ποστ πιο πάνω σου έδωσα ένα, το οποίο είναι δωρεάν Και 1 ποστ πιο πανω ο nrkmaiden σου έδωσε links με tutorials. Τα είδες και δε σου κάνουν; ναι
computeras13 Δημοσ. 5 Μαΐου 2012 Δημοσ. 5 Μαΐου 2012 Για ποιον λόγο ακριβώς; Πολύ εύκολα; Πολύ δύσκολα; Δεν υποστηρίζουν κάτι που θέλεις να κάνεις; Βοήθησε και εσύ λίγο αυτούς που θέλεις να σε βοηθήσουν.
x_maras Δημοσ. 5 Μαΐου 2012 Δημοσ. 5 Μαΐου 2012 ναι Συγνώμη αν ενοχληθείς από το παρακάτω και δε θα συνεχίσω να γράφω σ'αυτό το thread, αλλά αντιδράς σαν κακομαθημένο πιτσιρίκι που λέει πεινάω στη μανα του. Η μάνα του λέει έχουμε φασολάδα σημερινή και χθεσινές μπριζόλες και αυτό απαντάει ότι δε του αρέσει η φασολάδα, αλλά δε του αρέσει να τρώει και χθεσινό φαγητό. Έχουμε ασχοληθεί τόσοι, σου έχουμε ποστάρει λύσεις και δε μπάινεις καν στο κόπο να απαντήσεις γιατί δε σου κάνουν ή ποιες είναι οι ικανότητες σου στο θέμα...
computeras13 Δημοσ. 5 Μαΐου 2012 Δημοσ. 5 Μαΐου 2012 @x_maras η απάντηση είναι απλή. Δεν υπάρχουν ικανότητες. Είναι απλά κάποιος που δεν έχει ιδέα από αυτά τα πράγματα και έχει πείσει τον εαυτό του οτι είναι εύκολη διαδικασία οπότε ψάχνει τον εύκολο τρόπο. Εύκολος τρόπος όμως δεν υπάρχει και εμείς που ασχολούμαστε είμαστε απ' ότι φαίνεται αδαείς και άσχετοι αφού ξέρουμε μόνο δύσκολους τρόπους και λέμε οτι δεν είναι τόσο απλά όσο φαίνονται τα πράγματα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα