moredread Δημοσ. 7 Μαΐου 2012 Δημοσ. 7 Μαΐου 2012 Για κοιτα λιγο τα reviews που κοιτας, μηπως ειναι για τον 240GB; Σαν να ειναι αλλος δισκος ειναι. (ΥΓ Στο λεω αυτο γιατι στο πρωτο review που ειχα βρει ειχα ενθουσιαστει, και επειδη λες οτι ειναι σε επιπεδα vertex 3 μαλλον κοιτας το συγκεκριμενο review) όντως αυτό κοιτούσα αλλά και αυτό , κοίτα και ο Vertex 3 240 είναι και στα 128 κάπως αντίστοιχα θα είναι κ για τους 2! Ο Μ4 είναι μια περίεργη περίπτωση...σε συνολική απόδοση είναι πάρα πολύ καλός παρ'όλο το λίγο write του. Θεωρώ πάντως ότι είναι οριακά καλύτερος ο sandisk Extreme λόγο Sandforce SF-2281 που φοράει κ ο Vertex 3
Moderators matrixxx Δημοσ. 7 Μαΐου 2012 Moderators Δημοσ. 7 Μαΐου 2012 κοίτα και ο Vertex 3 240 είναι και στα 128 κάπως αντίστοιχα θα είναι κ για τους 2 Οχι, μην υποθετεις οτι αυτα τα πραγματα πανε αναλογικα. Ειναι θεματα σχεδιασμου κλπ. Επισης, λειτουργικο = μικρα αρχεια, μην κοιτας αρχεια 1ΜΒ. Αυτοι εδω ειναι ολοι 120/128αρηδες. πηγη http://www.hardware....120-128-go.html Πηγη http://www.eteknix.c...drive-review/5/ http://www.eteknix.c...drive-review/5/
moredread Δημοσ. 7 Μαΐου 2012 Δημοσ. 7 Μαΐου 2012 ωραία πηγή αυτή π έδωσες !!! όντως ο Μ4 είναι καλύτερος... θαρρώ βέβαια πως οι διαφορές αυτές είναι αμελητέες επι του πρακτέος, δεν νομίζω να αντιλαμβάνεται κάποιος διαφορά σε χρήση των 3sec εκκίνησης με το 3,1 αλλά απο την άλλη η μικρή διαφορά σε τιμή σε βάζει στο τρυπάκι ( + του μικροβίου που ήδη έχουμε)! ελπίζω πάντως να πέσουν κ άλλο, ο F3 καλά κρατεί, αξίζει μάλλον την αναμονή.
lionheart75 Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 Στα 100€ πλέον ... Σε αυτή την τιμή είναι δέλεαρ. Αν και πήρα πρόσφατα τον M4 για το main μάλλον θα τον χτυπήσω για ένα υπο κατασκευή φθηνό σύστημα που φτιάχνω και σκεφτόμουν τον agility 3 60gb. Με 23 λίρες παραπάνω παίρνεις 60gb επιπλέον. Thanks!
PanosJ Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 ωραία πηγή αυτή π έδωσες !!! όντως ο Μ4 είναι καλύτερος... θαρρώ βέβαια πως οι διαφορές αυτές είναι αμελητέες επι του πρακτέος, δεν νομίζω να αντιλαμβάνεται κάποιος διαφορά σε χρήση των 3sec εκκίνησης με το 3,1 αλλά απο την άλλη η μικρή διαφορά σε τιμή σε βάζει στο τρυπάκι ( + του μικροβίου που ήδη έχουμε)! ελπίζω πάντως να πέσουν κ άλλο, ο F3 καλά κρατεί, αξίζει μάλλον την αναμονή. Για εμάς τους Ασχετους, όταν λές F3 ποιούς εννοείς? λινκ?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 Super Moderators Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 Samsung F3 1TB 7200rpm, από τους γρηγορότερους (αν όχι ο γρηγορότερος) 7200rpm της αγοράς...
terry308 Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 Σε αυτή την τιμή είναι δέλεαρ. Αν και πήρα πρόσφατα τον M4 για το main μάλλον θα τον χτυπήσω για ένα υπο κατασκευή φθηνό σύστημα που φτιάχνω και σκεφτόμουν τον agility 3 60gb. Με 23 λίρες παραπάνω παίρνεις 60gb επιπλέον. Thanks! Κι εγώ τον γλυκοκοιτάζω ... αύριο παραλαμβάνω τον vertex plus που προορίζετε για το laptop ... κι ίσως ρίξω μια παραγγελία τον sandisk για το main ....
Moderators matrixxx Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 Moderators Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 Εγω παιδια μιας και μας επρηξε το αμαζον με τις πτωσεις και μας εβαλε για τα καλα το μικροβιο, κουραστηκα και ειπα χαλαλι το 10αρικο-20αρικο απο το να ειμαι στην πριζα ολη μερα για 10-15-30-ΧΧ μερες ακομα! Χτυπησα το μεσημερακι απο το Γερμανικο αμαζον τον samsung 830 128GB στα 114.8 (118.6 με Ελληνικο ΦΠΑ) μιας και ηθελα να παρω και κατι αλλο απο εκει, οποτε στην ουσια δεν πληρωσα μεταφορικα επιπλεον παρα μονο 0.5-1 ευρω. Αλλιως μονος του παει καπου 127 και παλι καλη τιμη. Στο uk ηταν στα 146€ μεχρι προχθες, απο προχθες στα 143€ - 110λιρες)
lionheart75 Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 Κι εγώ τον γλυκοκοιτάζω ... αύριο παραλαμβάνω τον vertex plus που προορίζετε για το laptop ... κι ίσως ρίξω μια παραγγελία τον sandisk για το main .... Για ένα mini barebone κουτάκι με mini itx mobo και τον E450 είναι ότι ακριβώς χρειαζόμουν, μου ήρθε κουτί. Εγω παιδια μιας και μας επρηξε το αμαζον με τις πτωσεις και μας εβαλε για τα καλα το μικροβιο, κουραστηκα και ειπα χαλαλι το 10αρικο-20αρικο απο το να ειμαι στην πριζα ολη μερα για 10-15-30-ΧΧ μερες ακομα! Χτυπησα το μεσημερακι απο το Γερμανικο αμαζον τον samsung 830 128GB στα 114.8 (118.6 με Ελληνικο ΦΠΑ) μιας και ηθελα να παρω και κατι αλλο απο εκει, οποτε στην ουσια δεν πληρωσα μεταφορικα επιπλεον παρα μονο 0.5-1 ευρω. Αλλιως μονος του παει καπου 127 και παλι καλη τιμη. Στο uk ηταν στα 146€ μεχρι προχθες, απο προχθες στα 143€ - 110λιρες) matrixxx θύμησέ μου πόσο είναι το ποσό που πρέπει να συμπληρώσεις για να έχεις σχεδόν μηδενικά μεταφορικά στο amazon.de. Με έψησες άσχημα...
Moderators matrixxx Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 Moderators Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 matrixxx θύμησέ μου πόσο είναι το ποσό που πρέπει να συμπληρώσεις για να έχεις σχεδόν μηδενικά μεταφορικά στο amazon.de. Με έψησες άσχημα... Δυστυχως φιλε Νικο, δεν υπαρχει τετοιο ποσο! Απλα αν παρεις κατι αλλο για το οποιο εχεις 9 ευρω (με φπα) μεταφορικα και βαλεις και εναν ssd τα μεταφορικα πανε 9.5 ευρω συνολικα.
lionheart75 Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 Δυστυχως φιλε Νικο, δεν υπαρχει τετοιο ποσο! Απλα αν παρεις κατι αλλο για το οποιο εχεις 9 ευρω (με φπα) μεταφορικα και βαλεις και εναν ssd τα μεταφορικα πανε 9.5 ευρω συνολικα. Ευχαριστώ φίλε μου. Στην αρχή απόρησα και σκέφτηκα μήπως άλλαξε κάτι (όπως αντίστοιχα συμβαίνει στο uk) μιας και έχω αγοράσει απο de και πάντα είχα μεταφορικά. Στην περίπτωσή σου έκατσε καλά όμως. Εγώ, αν και με πρίζωσες τώρα , μάλλον θα χτυπήσω τον sandisk αφού δεν προορίζεται για κάτι το ιδιαίτερο.
talos_2002 Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Αν κάποιος που παραλάβει τον Extreme κάνει 2-3 τεστάκια με το firmware που φοράει από το εργοστάσιο VS το νεότερο, θα ήταν χρήσιμο να μάθουμε αν κερδίζει τίποτα σε επιδόσεις και κλείνει την ψαλίδα από τον Μ4.
pOLoS Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Στα 100€ πλέον ... μια χαρα τιμή και αυτός ποιος είναι καλύτερος αυτός ή ο agility 3 ;
terry308 Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 μια χαρα τιμή και αυτός ποιος είναι καλύτερος αυτός ή ο agility 3 ; SanDisk από εμένα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα