shinigami Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 Fan Controller και θα εισαι μια χαρα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
D3ST1N1 Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 Στην μητρική που τα συνδεσες θέλω να δω για να δω αν μπορούμε να ρυθμίσουμε στροφές από Bios. O πλαϊνός πάει στο πάτωμα ? γιατί από εκεί θα ακούς πάντα δυστυχώς ότι και να βάλεις,ο επεξεργαστής έχει την ψήκτρα του το southbridge καλό είναι να φυσάει ένας. Κάτι μαύρα λαστιχάκια είχε κανένας από αυτούς που πήρες στην συσκευασία ? Ο πλαϊνός δεν μαζεύεται με τίποτα, επόμενος δύσκολος είναι ο μπροστά, αλλά αφού έχεις καλό κουτί που είναι η βάση όλων θα το ρυθμίσουμε και αφού πετάξαμε τα 50db. Ακόμα κ ρυθμιστή στροφών να βάλεις καλό είναι να έχεις μαζέψει τον θόρυβο πριν όσο μπορείς από εγκατάσταση οπότε να μην είσαι αναγκασμένος να ρίξεις πολύ τις στροφές άρα πιο κακή ψύξη κ τώρα είναι καλοκαίρι,και είναι μεγάλη η διαφορά. UpDate > http://www.insomnia.gr/topic/445622-%CE%B1%CE%BB%CE%BB%CE%B1%CE%B3%CE%AE-%CE%B1%CE%BD%CE%B5%CE%BC%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%AE%CF%81%CF%89%CE%BD-corsair-a70/page__pid__4730173#entry4730173 1. Το πλαινό fan που χτυπάει τον επεξεργαστή.(αυτό που μας κάνει την δύσκολη δουλειά μαλλον με τον δόρυβο) 2. Το μπροστινό fan. 3. Το πίσω fan που βγάζει (εξαγωγή). 4. Έχω ένα ακόμα που πέρνει ρεύμα κατευθείαν απο το τροφοδοτικό και το έχω στο πάνω μέρος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 Λοιπόν αυτή είναι η λογική. Μπλε = iN Πορτοκαλι = oUT Κοκκινο = κλείνεις. Τον πλαϊνό τον βγάζεις και κλείνεις τις τρύπες από το κουτί εσωτερικά με ότι ταινία έχεις, θέλεις,και σ'αρεσει, εγώ χρησιμοποιώ την γνωστή αλουμινοταινια γιατί κολλάει εξαιρετικά, ξεκολλάει σχετικά εύκολα κ δεν αφήνει σημάδια και είναι όμορφη. Μπροστινό διαλέγεις τον πιο αθόρυβο και τον συνδεεις σε molex Αν καταφέρεις και φτιάξεις μια ομαλή ροή με μια μικρή πίεση στο κουτί αυτό είναι και το καλύτερο airflow. Ton 53db πιστεύω να τον χάρισες κιόλας, εμένα όλο το κουτί έχει 44-46 db Αν έχεις λαστιχάκια στερέωσης φυσικά βάζεις αυτά αν όχι κοίτα μήπως βρεις τίποτα λεπτές λαστιχένιες ροδέλες να βάλεις ανάμεσα. Όταν τα κάνεις μου λες εντυπώσεις και αν χρειάζεται θα παίξουμε λίγο με το bios. Μέτρα τις θερμοκρασίες σου τώρα για να καταλάβεις μετά την διαφορά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
κοκολινος Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 Λοιπόν αυτή είναι η λογική. Μπλε = iN Πορτοκαλι = oUT Κοκκινο = κλείνεις. Τον πλαϊνό τον βγάζεις και κλείνεις τις τρύπες από το κουτί εσωτερικά με ότι ταινία έχεις, θέλεις,και σ'αρεσει, εγώ χρησιμοποιώ την γνωστή αλουμινοταινια γιατί κολλάει εξαιρετικά, ξεκολλάει σχετικά εύκολα κ δεν αφήνει σημάδια και είναι όμορφη. Μπροστινό διαλέγεις τον πιο αθόρυβο και τον συνδεεις σε molex Αν καταφέρεις και φτιάξεις μια ομαλή ροή με μια μικρή πίεση στο κουτί αυτό είναι και το καλύτερο airflow. Ton 53db πιστεύω να τον χάρισες κιόλας, εμένα όλο το κουτί έχει 44-46 db Αν έχεις λαστιχάκια στερέωσης φυσικά βάζεις αυτά αν όχι κοίτα μήπως βρεις τίποτα λεπτές λαστιχένιες ροδέλες να βάλεις ανάμεσα. Όταν τα κάνεις μου λες εντυπώσεις και αν χρειάζεται θα παίξουμε λίγο με το bios. Μέτρα τις θερμοκρασίες σου τώρα για να καταλάβεις μετά την διαφορά. Μια ερωτηση,γιατι να κλεισει στην οροφη την μια απο τις δυο θεσεις για φουρφουρι???Η αλουμινοαινια ειναι ομορφη??Δεν θα κανει λιγο μπαμ??? Edit:Τελικα μ βγηκαν 3.!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
D3ST1N1 Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 Οι θρμοκρασίες μου τώρα μετά απο μία ώρα παιχνιδιού bf3 σε Ultra γραφικά είναι αυτές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
κοκολινος Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 Με την στοκ εισαι??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
D3ST1N1 Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 Nαι Και το ανέβασα στα 3,7 απο 3,3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
κοκολινος Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 Τον ανεβασες??Τι τον ανεβασες??Εκλεισες το turbo και πηγες τον πολλαπλασιαστη χ37?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 Μια ερωτηση,γιατι να κλεισει στην οροφη την μια απο τις δυο θεσεις για φουρφουρι???Η αλουμινοαινια ειναι ομορφη??Δεν θα κανει λιγο μπαμ??? Edit:Τελικα μ βγηκαν 3.!! Αφού δεν έχει φουρφουρι ότι βγάζει ο δίπλα θα το παίρνει από εκεί χωρίς να δημιουργεί ροή στο κουτί. Επίσης θέλει να μειώσει και θόρυβο. Την ταινία την βάζεις εσωτερικά και επειδή είναι μαύρο το κουτί,γυαλίζει λίγο η τρύπα κ είναι κούκλα. Nαι Και το ανέβασα στα 3,7 απο 3,3 Κατέβα 3.5 είναι καλοκαίρι τώρα και η stock δεν αρκεί. Το μπιμπερακι το έχεις βάλει στην μητρική έτσι ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Δεινόσαυρος Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 Μην πειράζεις απολύτως τίποτα ούτε στο bios ούτε πουθενά αν δεν είσαι 100% σίγουρος για το τι κάνεις. Αλλά δεν υπάρχει και ανάγκη να πειράξεις. Δεν θα παιξει καλύτερα το bf. Ο επεξεργαστής σου είναι τούμπανο. Αν θέλεις να γίνεις μοδάτος και να κάνεις o/c α) πάρε ψύκτρα β) διάβασε αναλυτικά έναν οδηγό. Θέλεις αρκετές ώρες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
D3ST1N1 Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 Ενωείς άν έβαλα προηδοποίηση το μπιπερ για μεγιστη θερμοκρασία?Άν ναι το έχω στους 80 βαθμούς. Γύρισα στα stock (3,3) γιατί άν και έχω διαβάσει για oc, το ότι είμαι με stock ψύκτρα και είναι και καλοκαίρι δεν είναι και η καύτερη επιλογή για να το ζορίσω. Όσο για την αλουμινοταινία θα το κάνω αρκεί να βρώ σε τι μαγαζιά την πουλάνε.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 Οκ όπου νιώθεις ασφαλείς μένεις.Τον είχα 3,7 με stock 4 μήνες και δεν ξεπέρασε τους 65 αλλά ήταν χειμώνας και το κουτί ήταν τελειωμένο. Σε όλα τα χρωματοπωλεία υπάρχει η ταινία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
D3ST1N1 Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 Ναι όταν τελειώσω με το κουτι όπως είπαμε θα το πάω πάλι για να δώ διαφορα στη θερμοκρασία. Ευχαριστώ για τη πληροφορία θα πάω να δώ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
D3ST1N1 Δημοσ. 11 Μαΐου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2012 Καλησπέρα! 1)Μόλις τελείωσα με την αλουμινοταινία και το μοντάρισμα των fan και είπα να μιραστώ μαζί σας τις εντυπώσεις μου. Όσο αφορά τις θερμοκρασίες έχω να πω μία εικόνα χίλιες λέξεις, έχουν πέσει 4-5 βαθμούς. Τώρα στο θέμα εμφάνισης πιστεύω ότι με λίγη προσοχή που έδειξα το αποτέλεσμα ήταν μεγλύτερο των προσδοκιών μου. 2)Αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω είναι γιατί ο core#3 έχει σχεδόν πάντα μεγαλύτερη θερμοκρασία από όλους κατα 5 βαθμούς.Έτρεξα το occt και στο 1,5 λεπτό μου έβγαλε failure στο συγκεκριμενο πυρήνα.Να ανυσηχήσω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 11 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2012 Για τον θόρυβο δεν μας είπες.. Όχι να μην ανησυχήσεις αν βρεις το γράφημα των Cores του επεξεργαστή σου και το πως λειτουργούν θα σου λυθεί η απορία Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα