Προς το περιεχόμενο

Acer Aspire One 722 11.6'' Amd 2GB 320GB Linux ----> 259 Ευρώ!!!!

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αξίζει παιδιά το παρακάτω? Το έχει σε 2 χρώματα, δείτε εδώ! (Ε-Shop)

Όπως λέει και ένας στα σχόλια, αλλά και στο επίσημο site, έχει και HDMI, αλλά δεν αναφέρετε καθόλου στα χαρακτηριστικά! Το μόνο που με ανησυχεί είναι που έχει Αγγλικό πληκτρολόγιο και δεν ξέρω αν μπορείς να συνηθίσεις να γράφεις στα Ελληνικά! Ξέρει κανείς αν μπορείς να βάλεις Windows 7 σε διπλό λειτουργικό? Εννοώ στο ξεκίνημα να ζητάει για linux ή win7?

Επεξεργαστής: AMD C-Series C-60 (1.0 GHz) με 1MB L2 cache.

Οθόνη: 11.6'' Active Matrix LED-backlit TFT LCD, με ανάλυση 1366 x 768.

Μνήμη: 2048MB DDR3 στα 1066 MHz.

Σκληρός Δίσκος: 320GB Sata, 5400 rpm.

Οπτικός Δίσκος: Δεν περιλαμβάνεται.

Floppy Disk: Δεν περιλαμβάνεται.

Κάρτα γραφικών: ATI Radeon HD 6250 shared μνήμης.

Ενσύρματη επικοινωνία: Eνσωματωμένη διασύνδεση δικτύου Ethernet 10/100 Mbps.

Ασύρματη επικοινωνία: WiFi 802.11 b/g/n.

Διασυνδέσεις: 3 x USB 2.0, 1 x VGA port, 5-in-1 Card reader (SD, MMC, MS, MS Pro, xD), 1 x RJ45, 1 x Headphone out, 1 x είσοδος μικροφώνου, 1 x DC-in jack για AC adapter.

Πρόσθετα χαρακτηριστικά: Ενσωματωμένη Web Camera 0.3 megapixels.

Ήχος: Eνσωματωμένα στερεοφωνικά ηχεία και μικρόφωνο.

Πληκτρολόγιο: Αγγλικά.

Διαστάσεις (W x D x H): 285 x 204 x 22.1 - 30 mm.

Βάρος: 1.46 Kg.

Μπαταρία: 6 κελιών ιόντων λιθίου (Li-Ion).

Λογισμικό: Linux.

Δημοσ.

Νομίζω υπάρχουν και αυτοκολλητάκια για τα κουμπιά (που τα κολλάς μόνος σου) για ελληνικά γράμματα, γιατί όσο να'ναι μπερδεύει το αγγλικό.

Από λειτουργικό σύστημα, μπορείς να έχεις ότι θέλεις. Μόνο Linux, μόνο Windows, και τα δυο μαζί.

Δημοσ.

ισως το αλλαξαν γιατι εμενα δεν μου βγαζει την τιμη που αναφερεται στο topic

Η τιμή προσφοράς ισχύει μέσω του newsletter. Μπορείς να βρεις το σύνδεσμο για το newsletter σε αυτό το νήμα. Εναλλακτικά εισάγεις τον κωδικό 1208 κατά την παραγγελία σου.

Εγώ απλά να επισημάνω ότι η AMD ήδη έχει αρχίσει να τροφοδοτεί τους ΟΕΜ συνεργάτες της με τις νεάς γενιάς APU Trinity και Βrazos 2.0 (το διάδοχο επεξεργαστών όπως ο C-60 που περιέχεται στο εν λόγω μηχάνημα της Acer), που θα έχουν όπως φαίνεται σημαντικά αυξημένη υπολογιστική ισχύ. Αυτό σημαίνει ότι μέσα στο επόμενο τρίμηνο θα δούμε στην αγορά τα πρώτα notebooks/netbooks με τις καινούριες πλατφόρμες, οπότε αν κανείς δε βιάζεται να αποκτήσει netbook ίσως θα ήταν σκόπιμο να περιμένει λίγο. ;)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πολύ φτηνό δε λέω, αλλά να έχουμε υπόψη ότι από επιδόσεις είναι τελείως χώμα (netbook γαρ). Βέβαια αν είναι για χρήση facebook και youtube αυτό μπορεί και να μην ενοχλεί.

Επεξ/σία από defacer
Δημοσ.

Έχω ακριβως το ίδιο netbook με windows7 (299€) και πραγματικα ειναι value for money...

Σε αυτη την τιμή δεν υπάρχει κάτι παρόμοιο με 11 inches. Από επιδοσεις ειναι μια χαρά, το ιδιο και από γραφικά. Μην ξεχνατε ότι ειναι netbook με τους οποιους περιορισμούς συνεπάγεται αυτό...

Θα το ξαναγόραζα με κλειστά μάτια!!!!

Αυτα από εμένα

Δημοσ.

Έχω ακριβως το ίδιο netbook με windows7 (299€) και πραγματικα ειναι value for money...

Σε αυτη την τιμή δεν υπάρχει κάτι παρόμοιο με 11 inches. Από επιδοσεις ειναι μια χαρά, το ιδιο και από γραφικά. Μην ξεχνατε ότι ειναι netbook με τους οποιους περιορισμούς συνεπάγεται αυτό...

Θα το ξαναγόραζα με κλειστά μάτια!!!!

Αυτα από εμένα

Για κάνε μας αν μπορείς ένα μικρό review σε παρακαλώ! Είσαι ευχαριστημένος με την μπαταρία, με την ποιότητα κατασκευής, με την οθόνη? Μπορεί να παίξει 1080p βίντεο? Έχει τελικά HDMI? Κάπου νομίζω διάβασα πως αν του βάλεις HD βίντεο στο youtube κολλάει... ισχύει αυτό? Βασικά το θέλω για την γυναίκα που η χρήση του θα είναι για σερφάρισμα/ mail / κάνα παιχνίδι dod στο facebook :-( / word / κάνα έργο/ καμιά σειρά / κτλ ..

Βασικά θέλω να ξέρω αν είναι ποιοτική η οθόνη και θα είναι ευχάριστη εμπειρία στην 11.6" όλα τα παραπάνω και δεν θα βάλει γυαλάκια μετά από λίγο καιρό ... :P

Συμφωνώ απόλυτα με αυτό που λες! Μιλάμε για ένα netbook που όπως και να το κάνουμε έχει κάποιους περιορισμούς! Βέβαια υπάρχουν και άλλα καλύτερα εργαλεία στην ίδια κατηγορία, αλλά μιλάμε και για διπλάσια λεφτά!!

Δημοσ.

Για κάνε μας αν μπορείς ένα μικρό review σε παρακαλώ! Είσαι ευχαριστημένος με την μπαταρία,

Αντεχει με μετρια φωτεινότητα και διαρκη σερφαρισμα στο ιντερνετ (youtube, facebook, κτλ )γύρω στις 4 ώρες

με την ποιότητα κατασκευής,

πολυ καλή, μονο το πληκτρολόγιο ειναι λίγο flexy

με την οθόνη?

πολυ φωτεινή, σπάνια την εχω σε full φωτεινότητα, οι γωνίες θεασης δεν ειναι και ότι καλύτερο, αλλα τίποτα το ενοχλητικό.

Μπορεί να παίξει 1080p βίντεο?

Ανετότατα.

Έχει τελικά HDMI?

Βεβαιως

Κάπου νομίζω διάβασα πως αν του βάλεις HD βίντεο στο youtube κολλάει... ισχύει αυτό?

Όχι, παίζει κανονικα HD, αρκεί να μην τρεχεις αλλα 10 πράγματα μαζί...

Βασικά το θέλω για την γυναίκα που η χρήση του θα είναι για σερφάρισμα/ mail / κάνα παιχνίδι dod στο facebook :-( / word / κάνα έργο/ καμιά σειρά / κτλ ..

Για την ιδια χρήση το έχω κια εγω, και είναι υπεραρκετό

Βασικά θέλω να ξέρω αν είναι ποιοτική η οθόνη και θα είναι ευχάριστη εμπειρία στην 11.6" όλα τα παραπάνω και δεν θα βάλει γυαλάκια μετά από λίγο καιρό ... :P

Συμφωνώ απόλυτα με αυτό που λες! Μιλάμε για ένα netbook που όπως και να το κάνουμε έχει κάποιους περιορισμούς! Βέβαια υπάρχουν και άλλα καλύτερα εργαλεία στην ίδια κατηγορία, αλλά μιλάμε και για διπλάσια λεφτά!!

Δημοσ.

To μονο κακό ότι είναι ACER. Και το λέω δυστυχώς ενώ για ένα διάστημα είχα αρχίσει να πιστευω ότι αυτή η εταιρία "βελτιώθηκε". Δυστυχώς τα τελευταία έτη έχω πολλούς γνωστούς μου με "χαλασμένα" netbook, laptops, όλα σχεδόν ACER (σοβαρές ζημιές δλδ mb). Δεν λέω ότι δεν υπάρχουν και γερά ACER, λέω ότι είμαι πεπισμένος ότι στατιστικά έχουν μεγαλύτερες πιθανότητες να πάθουν κάτι.. Δεν διορθώνεται αυτή η εταιρία τι να πω... (Προσωπική άποψη που μοιράζομαι μαζί σας)

Παρόλα αυτά η τιμή είναι καλή (ιδια με ένα πολύ χειρότερο λόγω οθόνης netbook 10.1). Η επίδοση του επεξεργαστή είναι 565 στο CPU benchmark όταν του δικού μου atom 1.6 είναι 320, ενώ είναι ίδια με του νεότερου atom n550. Κοινώς καλύτερο σε οθόνη, αλλά παραμένει netbook. Προσωπικά αμα ήθελα ΤΩΡΑ netbook like θα το έπαιρνα και θα ρίσκαρα το ότι είναι ACER δεν σας κρύβω.

Δημοσ.

Γιατί κάποιος να πάρει το συγκεκριμένο στα 260€ με c-60/6250 όταν μπορεί να πάρει κάτι καλύτερο με e-450 Zacate/6320 με λίγα ευρώ παραπάνω?

για παράδειγμα:

Lenovo S205 απο amazon.de στα 299€ + διαφορά ΦΠΑ/μεταφορικά βγαίνει στα 318€. (έκανα όλα τα βήματα).

http://www.amazon.de/gp/product/B00603ID64/ref=noref?ie=UTF8&s=computers&psc=1

ΑΜD E450 dual core 1.65 Ghz, 2GB ram, HD 6320, 320GB HDD (του πετάς αργότερα έναν ssd τώρα που πέφτουν οι τιμές τους συνέχεια), HDMI 1.4 και χωρίς λειτουργικό οπότε του βάζεις ότι θέλεις εσύ.

Θα πεί κάποιος κακοήθης, Γερμανικό πληκτρολόγιο, αλλά και αυτό λύνεται είτε με την συνήθεια απο την χρήση (qwerty vs qwertz), είτε με αυτοκόλλητα γράμματα είτε με χρήση κάποιου άλλου ασύρματου, ιδιαίτερα μάλιστα αν χρησιμοποιηθεί και για προβολή ταινιών στην ΤV μέσω της θύρας HDMI. (θέληση να υπάρχει. :P).

Δημοσ.

Νομίζω υπάρχουν και αυτοκολλητάκια για τα κουμπιά (που τα κολλάς μόνος σου) για ελληνικά γράμματα, γιατί όσο να'ναι μπερδεύει το αγγλικό.

Από λειτουργικό σύστημα, μπορείς να έχεις ότι θέλεις. Μόνο Linux, μόνο Windows, και τα δυο μαζί.

:shifty:

εχεις καποιο Online καταστημα για αυτο που γραφεις? αν περιλαμβανει και keyboard protectors ακομα καλυτερα!

Δημοσ.

Γιατί κάποιος να πάρει το συγκεκριμένο στα 260€ με c-60/6250 όταν μπορεί να πάρει κάτι καλύτερο με e-450 Zacate/6320 με λίγα ευρώ παραπάνω?

για παράδειγμα:

Lenovo S205 απο amazon.de στα 299€ + διαφορά ΦΠΑ/μεταφορικά βγαίνει στα 318€. (έκανα όλα τα βήματα).

http://www.amazon.de/gp/product/B00603ID64/ref=noref?ie=UTF8&s=computers&psc=1

ΑΜD E450 dual core 1.65 Ghz, 2GB ram, HD 6320, 320GB HDD (του πετάς αργότερα έναν ssd τώρα που πέφτουν οι τιμές τους συνέχεια), HDMI 1.4 και χωρίς λειτουργικό οπότε του βάζεις ότι θέλεις εσύ.

Θα πεί κάποιος κακοήθης, Γερμανικό πληκτρολόγιο, αλλά και αυτό λύνεται είτε με την συνήθεια απο την χρήση (qwerty vs qwertz), είτε με αυτοκόλλητα γράμματα είτε με χρήση κάποιου άλλου ασύρματου, ιδιαίτερα μάλιστα αν χρησιμοποιηθεί και για προβολή ταινιών στην ΤV μέσω της θύρας HDMI. (θέληση να υπάρχει. :P).

Αν ισχύει όντως αυτή η τιμή σίγουρα ειναι πολυ καλη προσφορά.

Δημοσ.

Αν ισχύει όντως αυτή η τιμή σίγουρα ειναι πολυ καλη προσφορά.

Φυσικά και ισχύει. Υπάρχουν και Reviews για το συγκεκριμένο απο αυτούς που το έχουν ήδη αγοράσει.

Δημοσ.

Ο βασικοτερος λόγος είναι η καταναλωση του ενος και του αλλου (εκτος απο την τιμη).

C-60 9W ,E-450 18w.

Σιγουρα το πρωτο θα κραταει περισσοτερο,οποτε ίσως βολεψει οσους ειναι εν κινηση συνεχως..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...