equi1908 Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Ψάχνω ένα πρόγραμμα που να ξεκινάει με το που ανοίγει ο Η/Υ και να καταγράφει ότι γίνεται στον Η/Υ σε video μέχρι αυτός να κλείσει.. Το video θα αποθηκεύεται στο δίσκο πιθανότατα Επίσης ψάχνω πρόγραμμα που να κάνει ανάκτηση όλων των κωδικών που έχουν χρησιμοποιηθεί στον Η/Υ. Από skype και firefox μέχρι ότι άλλο μπορεί να χρησιμοποιείται Να πω ότι και τα 2 προγράμματα μου ζητήθηκαν και υπάρχει πολύ σημαντικός λόγος που πρέπει να χρησιμοποιηθούν από γονέα (δυστυχώς)..
sargio01 Δημοσ. 1 Μαΐου 2012 Δημοσ. 1 Μαΐου 2012 Τέτοιο πρόγραμμα δεν ξέρω αν υπάρχει(δε νομίζω κιόλας...), αλλά το norton360 ξέρω πως παρέχει γονεϊκό έλεγχο αποθηκεύοντας στο site του, τις ιστοσελίδες που επισκέφτηκε το παιδί δίνοντας τη δυνατότητα στο γονέα να ανατρέξει και να ελέγξει. Αν το antivirus που έχετε δεν έχει τέτοια δυνατότητα, μπορείτε να ελέγχετε τον υπολογιστή live μέσω απομακρυσμένης πρόσβασης απο άλλο υπολογιστή...
evoracing Δημοσ. 1 Μαΐου 2012 Δημοσ. 1 Μαΐου 2012 Κοίταξε για βίντεο δεν ξέρω αλλά μπορείς να πόση ώρα ήταν ανοιχτός ο υπολογιστής ( Ctrl+Alt+Delete> Επιδώσεις > Χρόνος λειτουργίας) ή να ελέγξεις το ιστορικό του κάθε browser... Θα ψάξω λίγο γιατί θυμάμαι είχα βρει ένα πρόγραμμα που καταγράφει την κάθε κίνηση (χωρίς βίντεο)
micos000 Δημοσ. 1 Μαΐου 2012 Δημοσ. 1 Μαΐου 2012 Η καταγραφή βίντεο είναι κάτι δύσκολο γιατί αν μείνει το Pc ανοιχτό αρκετές ώρες τότε το βίντεο θα βγει τεράστιο και κατά πάσα πιθανότητα θα γεμίσουν οι δίσκοι. Οι κωδικοί στον firefox μπορούν να εμφανιστούν από το μενού Επιλογές->Ασφάλεια αλλά μόνο αυτοί που έχουν αποθηκευτεί. Από εκεί και πέρα χρειάζεσαι κάποιο keylogger αλλά επειδή τέτοιες τεχνικές μπορούν να χρησιμοποιηθούν και για κλοπή δεν μπορεί να γίνει συζήτηση γιατί το thread θα κλειδωθεί. Θα πρέπει να ψάξεις στα site για hackers. Το μόνο που μπορούμε να προτείνουμε είναι να μπει κάποιο parental control πρόγραμμα για να κλειδώνει το Pc και να επιτρέπει μόνο την πρόσβαση σε σελίδες που είναι αποδεκτές από τον γονέα. Κάποιοι πάροχοι προσφέρουν τέτοιες υπηρεσίες, η CYTA Που είμαι το ξέρω ότι έχει, φαντάζομαι θα έχουν και οι υπόλοιποι.
Cernic Δημοσ. 1 Μαΐου 2012 Δημοσ. 1 Μαΐου 2012 Φίλε μου μπορείς να το κανεις με ένα key logger μπορείς να δεις οτιδήποτε εγινε στο πισι ανάκτηση κωδικών τα πάντα ακομα και φοτωγραφιες αλλα οχι βίντεο...έπισης άμα θές να παρακαλουθησεις το παιδι σου γιατι πιο πάνω λέγαν για γονικο έλεγχο πάμε σε άλλη κατηγορία.... Sent from my iPhone using Insomnia
flik Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Για γονεϊκό έλεγχο, μπορείς να ψάξεις για parental control να δεις τις δυνατότητες του καθενός. Για δωρεάν, νομίζω καλό είναι το kidlogger. Απο πιο παλιά θυμάμαι και το net nanny, επι πληρωμή, και επειδή το είχα δοκιμάσει, έχει επιλογή για stealth mode, keylogging, photo capturing κτλ. Τώρα για εμφάνιση κωδικών που έχουν αποθηκευτεί σε browsers κτλ, δεν νομίζω να υπάρχει κάτι νόμιμο, όχι underground δηλαδή, καθώς δεν ανήκει στα πλαίσιο γονεϊκού ελέγχου.
ilias_97 Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Για ανάκτηση κωδικών δες εδώ. Το antivirus που έχεις μπορεί να στα βγάλει ως ιό. Δεν είναι όμως. Για το video που λες δεν έχω ιδέα. Αλλά όπως είπαν και οι από πάνω υπάρχουν διάφορα προγράμματα που καταγράφουν τις ενέργειες κάποιου χρήστη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα