ChristosSeven Δημοσ. 29 Απριλίου 2012 Δημοσ. 29 Απριλίου 2012 Έχω διαβάσει πολλά άρθρα για αυτό το θέμα και κανένα δεν με έχει βοηθήσει πολύ. Αρχικά θα ήθελα να ρωτήσω πως ακριβώς δουλεύει το adwords και πόσα χρήματα μπορώ να βγάλω ανά μήνα με μία επισκεψιμότητα 200 διαφορετικά άτομα την μέρα?
keravnos21 Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Και να υποθεσω οτι το site ανηκει και στους 2 σας ε ? ο ενας με 2 post ιδια και ο αλλος με 1 post εμφανιστηκε ως απο μηχανης θεος να μοιρασει λεφτα με τη σεσουλα χαααχχααχαχχ.
tigergreg Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Μην βαζεις πονηρες σκεψεις... Μπορει ναναι απλα συμπτωση....
ga25 Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Και εγώ το έχω δοκιμάσει.... Σε 2 εβδομάδες έβγαλα λεφτά και εξόφλησα το στεγαστικό μου , πήρε ένα μηχανάκι και παράγγειλα και ένα κάμπριο. Και με τα λεφτά που περίσσεψαν κανόνισα από τώρα τις διακοπές μου στις Μπαχάμες για τον Αύγουστο ... Εύγε αν βγουν και άλλες τέτοιες ιδέες τέλος η κρίση στην Ελλάδα, τρέμετε Γερμανοί.... 1
HERTHAN Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Και εγώ το έχω δοκιμάσει.... Σε 2 εβδομάδες έβγαλα λεφτά και εξόφλησα το στεγαστικό μου , πήρε ένα μηχανάκι και παράγγειλα και ένα κάμπριο. Και με τα λεφτά που περίσσεψαν κανόνισα από τώρα τις διακοπές μου στις Μπαχάμες για τον Αύγουστο ... Εύγε αν βγουν και άλλες τέτοιες ιδέες τέλος η κρίση στην Ελλάδα, τρέμετε Γερμανοί.... Εμενα μου πηρε λιγο παραπανω. Μαλλον θα ειχες περισσοτερους referrals.....
newtech Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Έχω διαβάσει πολλά άρθρα για αυτό το θέμα και κανένα δεν με έχει βοηθήσει πολύ. Αρχικά θα ήθελα να ρωτήσω πως ακριβώς δουλεύει το adwords και πόσα χρήματα μπορώ να βγάλω ανά μήνα με μία επισκεψιμότητα 200 διαφορετικά άτομα την μέρα? Περιμενε... Δηλαδη θα εχεις ενα SITE Και επιδει θα μπαίνουν 200 ατομα.. που απλα θα βλεπουν ADWORDS θα σου δωσει καποιος ΛΕΦΤΑ?? Μαλιστα... οκ...
Lolen21 Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Και εγώ το έχω δοκιμάσει.... Σε 2 εβδομάδες έβγαλα λεφτά και εξόφλησα το στεγαστικό μου , πήρε ένα μηχανάκι και παράγγειλα και ένα κάμπριο. Και με τα λεφτά που περίσσεψαν κανόνισα από τώρα τις διακοπές μου στις Μπαχάμες για τον Αύγουστο ... Εύγε αν βγουν και άλλες τέτοιες ιδέες τέλος η κρίση στην Ελλάδα, τρέμετε Γερμανοί.... καλά τόσα ξέρεις τόσα λες κοίτα εδώ ποσα μπορείς να βγάλεις http://www.neobux.com/m/a/ και άσε τις μαμάκiες που λες..εγώ βγάζω το μηνα τώρα γύρω στα 120 ευρώ και χαλάω 20 ευρώ για την συντήρηση των 300 referrals.ton επόμενο μηνα θα πάρω golden member για να φτάσω τους 2000 referrals και να βγάζω τα diplasia.ama έχεis υπομονή και στόχο όλα γίνονται.όταν εγώ φτασω 2000 referrals και θα βγάζω το λιγότερο 800 ευρώ το μηνα και θα κάθομαι πήγαινε εσύ και δούλευε για 700 ευρώ το 8ωρo και αμα.
isay Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 καλά τόσα ξέρεις τόσα λες κοίτα εδώ ποσα μπορείς να βγάλεις http://www.neobux.com/m/a/ και άσε τις μαμάκiες που λες..εγώ βγάζω το μηνα τώρα γύρω στα 120 ευρώ και χαλάω 20 ευρώ για την συντήρηση των 300 referrals.ton επόμενο μηνα θα πάρω golden member για να φτάσω τους 2000 referrals και να βγάζω τα diplasia.ama έχεis υπομονή και στόχο όλα γίνονται.όταν εγώ φτασω 2000 referrals και θα βγάζω το λιγότερο 800 ευρώ το μηνα και θα κάθομαι πήγαινε εσύ και δούλευε για 700 ευρώ το 8ωρo και αμα. Το νου σου στο κομοδίνο. Κάνεις άσχημο ξύπνημα οταν γυρνάς πλευρό και βαράς το κεφάλι σου΄. 2
Lolen21 Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Το νου σου στο κομοδίνο. Κάνεις άσχημο ξύπνημα οταν γυρνάς πλευρό και βαράς το κεφάλι σου΄. καλά στα @@ μου κιόλας εγώ απλά το έγραψα για να μην λέτε ότι να ναι. οποιος θέλει το πιστεύει οποιος θέλει όχι. πετάχτηκε και ο έξυπνος να μας την πει φαίνεται ποιος είναι ο έξυπνος εδώ. εγώ που κάθομαι και βγάζω 100 ευρώ το μηνα φιλε. είναι λίγα αλλα βγάζω 100? τα δουλεύω? κουράζομαι? κάτσε λεγε ότι θες
Moderators Gi0 Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Moderators Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 φαίνεται ποιος είναι ο έξυπνος εδώ. Συμφωνω. 1
isay Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 καλά στα @@ μου κιόλας εγώ απλά το έγραψα για να μην λέτε ότι να ναι. οποιος θέλει το πιστεύει οποιος θέλει όχι. πετάχτηκε και ο έξυπνος να μας την πει φαίνεται ποιος είναι ο έξυπνος εδώ. εγώ που κάθομαι και βγάζω 100 ευρώ το μηνα φιλε. είναι λίγα αλλα βγάζω 100? τα δουλεύω? κουράζομαι? κάτσε λεγε ότι θες Καλή τύχη και μακάρι να εχεις βρει τον τρόπο να σωθείς και εσύ και να σωθούμε όλοι μας (εγω δεν θα σωθώ γιατί θα είμαι τιμωρία στη γωνία - δεν πειράζει). Το νού σου όμως στο κομοδίνο και όταν στο επιτρέψει το πρόγραμμα σου, ψάξε για τις πυραμίδες.
newtech Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 καλά τόσα ξέρεις τόσα λες κοίτα εδώ ποσα μπορείς να βγάλεις http://www.neobux.com/m/a/ και άσε τις μαμάκiες που λες..εγώ βγάζω το μηνα τώρα γύρω στα 120 ευρώ και χαλάω 20 ευρώ για την συντήρηση των 300 referrals.ton επόμενο μηνα θα πάρω golden member για να φτάσω τους 2000 referrals και να βγάζω τα diplasia.ama έχεis υπομονή και στόχο όλα γίνονται.όταν εγώ φτασω 2000 referrals και θα βγάζω το λιγότερο 800 ευρώ το μηνα και θα κάθομαι πήγαινε εσύ και δούλευε για 700 ευρώ το 8ωρo και αμα. Δηλαδη.. καποιος σε πληρωνει απλα για να κανεις τι? REFER?? σε τι? Καλα ενας admin γιατι θα βρεθει κανα ατομο που δεν ξερει θα αρχιζει να χαλαει τον χρόνο και τα χρηματα του και θα τρεχει μετα.
newtech Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Γιατί δεν έχει ήδη κλειδώσει το τόπικ? Γιατι λεφτα δίνουν ρε man..
tigergreg Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Ο πρωτος που ξεκινησε παντως το θεμα εφυγε..... Οι υπολοιποι ζουμε το ντεζαβου του καριεριστα.... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα