Hal9000 Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 Για δεύτερη φορά, η Google αφιερώνει το λογότυπο της σε Έλληνα σκηνοθέτη. Έτσι ύστερα από το Google Doodle της 1ης Σεπτεμβρίου του 2008 για τον παραγωγό και σκηνοθέτη Φίνο, οι επισκέπτες της δημοφιλούς μηχανής αναζήτησης θα δουν σήμερα το παρακάτω λογότυπο το οποίο είναι αφιερωμένο στο Θεόδωρο Αγγελόπουλο. Ο γνωστός Έλληνας σκηνοθέτης γεννήθηκε σαν σήμερα το 1935 ενώ έχει τιμηθεί με πολλά βραβεία καθ'όλη τη διάρκεια της σπουδαίας του καριέρας με σημαντικότερο το Χρυσό Φοίνικα του Φεστιβάλ Καννών το 1998 για την ταινία «Μια Αιωνιότητα και μια Μέρα». Στη φιλμογραφία του Θοδωρή Αγγελόπουλου ξεχωρίζουν ταινίες όπως Ο Θίασος, Ταξίδι στα Κύθηρα, Το βλέμμα του Οδυσσέα και το Τοπίο στην Ομίχλη. Στις 24 Ιανουαρίου του 2012, κατά τη διάρκεια διαλείμματος στα γυρίσματα της νέας του ταινίας "Η άλλη θάλασσα", παρασύρθηκε από διερχόμενη μοτοσυκλέτα με αποτέλεσμα να αφήσει την τελευταία του πνοή το ίδιο βράδυ σε ηλικία 76 ετών. Site: Google Site: Wikipedia - Θόδωρος Αγγελόπουλος
korios Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 Αυτό το Google Doodle εμφανίζεται μόνο στην Ελλάδα;
Septum Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 Εγω βρηκα στο wiki το εξης "H κηδεία του έγινε δημοσία δαπάνη, στις 27 Ιανουαρίου στο Α' Νεκροταφείο Αθηνών." Δεν μπορω να καταλαβω γιατι πρεπει "εγω" και ο καθενας μας να συμμετασχουμε οικονομικα στην κηδεια ενος σκηνοθετη,ας ηταν και ο κορυφαιος στον κοσμο.Πιστευω τα λεφτα που δοθηκαν,θα επιαναν πραγματικα τοπο αν δινοντουσαν σε καποιο ιδρυμα φτωχων,αναπηρων η οτιδηποτε, και οχι για την υστεροφημια ενος σκηνοθετη που στο κατω κατω ο κινηματογραφος ειναι ενα χομπυ,ειτε τον δημιουργεις,ειτε τον παρακολουθεις.
ge-orgio Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 Εγω βρηκα στο wiki το εξης "H κηδεία του έγινε δημοσία δαπάνη, στις 27 Ιανουαρίου στο Α' Νεκροταφείο Αθηνών." Δεν μπορω να καταλαβω γιατι πρεπει "εγω" και ο καθενας μας να συμμετασχουμε οικονομικα στην κηδεια ενος σκηνοθετη,ας ηταν και ο κορυφαιος στον κοσμο.Πιστευω τα λεφτα που δοθηκαν,θα επιαναν πραγματικα τοπο αν δινοντουσαν σε καποιο ιδρυμα φτωχων,αναπηρων η οτιδηποτε, και οχι για την υστεροφημια ενος σκηνοθετη που στο κατω κατω ο κινηματογραφος ειναι ενα χομπυ,ειτε τον δημιουργεις,ειτε τον παρακολουθεις. Μαζι σου.
alfas Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 Απλά. Αυτοί που μας κυβερνούν,γνωρίζοντας πως είμαστε large σε συνδυασμό πως πράγματι υπάρχουν λεφτά, βρίσκουν και τα κάνουν. Αλλά ας μείνουμε στην κίνηση της google, ωραία κίνηση!!
Μενέξενος Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 Διότι πρέπει η Ελλάδα, αν μη εν ζωή, τουλάχιστον μετά θάνατον να αναγνωρίσει την αξία (μάλλον έχοντας καθυστερήσει) των τέκνων της τα οποία όχι μόνο δεν δια-φημίζει αλλά ενίοτε και υπονομεύει (π.χ. Συκουτρής)... Έτσι ηθικό χρέος έχει. Μαζί σου είμαι αν και δεν νομίζω πως έστω κάποιον θα έσωζαν αυτά τα χρήματα, ανά την Ελλάδα μεριζόμενα.
oldermania Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 Είχε πολλα χρήματα ο αγγελοπουλος βουγιουκλακη μερκουρη κτλ για μετρηστε πόσες δημόσιες δαπάνες κάναμε; Άντε στο διάολο να Πάει το κωλο κράτος Sent from my iPhone using Insomnia
gvarth Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 Ας αφήσουμε το κ@λο κράτος και τους κυβερνώντες του που στην τελική εμείς τους επιλέγουμε και ας σταθούμε στο γεγονός ότι η Google επέλεξε να τιμήσει αυτόν τον μεγάλο σκηνοθέτη.
hollow_83 Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 To ασχημο ειναι οτι απο την ειδηση αυτη αλλα και με την τοτε ειδηση του θανατου του, αυτο που εμεινε ειναι οτι τον σκοτωσε μηχανη. Δε βλεπω καποια αναφορα που να λεει οτι βρισκοταν μες στην μεση του τουνελ, προκαλωντας την τυχη του με τον τροπο αυτο. Εγω απο αυτη την ιστορια λυπαμαι μονο τον μηχανοβιο.
satfoxy Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 Εγω βρηκα στο wiki το εξης "H κηδεία του έγινε δημοσία δαπάνη, στις 27 Ιανουαρίου στο Α' Νεκροταφείο Αθηνών." Δεν μπορω να καταλαβω γιατι πρεπει "εγω" και ο καθενας μας να συμμετασχουμε οικονομικα στην κηδεια ενος σκηνοθετη,ας ηταν και ο κορυφαιος στον κοσμο.Πιστευω τα λεφτα που δοθηκαν,θα επιαναν πραγματικα τοπο αν δινοντουσαν σε καποιο ιδρυμα φτωχων,αναπηρων η οτιδηποτε, και οχι για την υστεροφημια ενος σκηνοθετη που στο κατω κατω ο κινηματογραφος ειναι ενα χομπυ,ειτε τον δημιουργεις,ειτε τον παρακολουθεις. Συμφωνω απολυτα με την σκεψη σου.Και θα προσθετα και εγω....αφου ηταν τοσο πετυχημενος και διαφημος θα ηταν και πλουσιος.Δηλαδη και τους πλουσιους μεχρι τελους ο φτωχος θα τους συνοδευει???
kifinas Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 Έχετε ξεφύγει... Ευχαριστούμε Θόδωρε Αγγελόπουλε που ξέφυγες από την μιζέρια του μέσου καθημερινού Έλληνα και μας παράδειγμα στους νεότερους.
gvarth Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 To ασχημο ειναι οτι απο την ειδηση αυτη αλλα και με την τοτε ειδηση του θανατου του, αυτο που εμεινε ειναι οτι τον σκοτωσε μηχανη. Τι το διαφορετικό θα ίσχυε αν έχανε τη ζωή του από διερχόμενο αυτοκίνητο ; Έχασε τη ζωή του , κατά τις περιγραφές , εκθέτοντας ο ίδιος τη ζωή του σε κίνδυνο , αφού ούτε αντανακλαστικό γιλέκο φορούσε ούτε είχε μεριμνήσει να διακοπεί η κυκλοφορία . Εγω απο αυτη την ιστορια λυπαμαι μονο τον μηχανοβιο. Ο μηχανόβιος , σε σύγκρουση τέτοιου τύπου , κινδυνεύει να χάσει τον έλεγχο και να τραυματισθεί κι εκείνος θανάσιμα. Αν εννοείς ότι ο μηχανόβιος θα ζεί με το στίγμα του "δολοφόνου" , δεν θα συμφωνήσω. Σίγουρα θα έχει τύψεις που αφαίρεσε την ζωή από έναν άνθρωπο (το αν είναι διακεκεριμένος , δεν διαφοροποιεί τις τύψεις) , αλλά δεν νομίζω ότι πέρα από τις τύψεις που θα τον βασανίζουν , όταν θα γίνει το δικαστήριο και συνεκτιμηθούν οι παράγοντες που συνετέλεσαν στο ατύχημα , θα έχει κάποιο ποινικό πρόβλημα.
bustamove Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 Εγω βρηκα στο wiki το εξης "H κηδεία του έγινε δημοσία δαπάνη, στις 27 Ιανουαρίου στο Α' Νεκροταφείο Αθηνών." Δεν μπορω να καταλαβω γιατι πρεπει "εγω" και ο καθενας μας να συμμετασχουμε οικονομικα στην κηδεια ενος σκηνοθετη,ας ηταν και ο κορυφαιος στον κοσμο.Πιστευω τα λεφτα που δοθηκαν,θα επιαναν πραγματικα τοπο αν δινοντουσαν σε καποιο ιδρυμα φτωχων,αναπηρων η οτιδηποτε, και οχι για την υστεροφημια ενος σκηνοθετη που στο κατω κατω ο κινηματογραφος ειναι ενα χομπυ,ειτε τον δημιουργεις,ειτε τον παρακολουθεις. Πόσο μας στοίχησε λέει; Αν κάνω τη διαίρεση με το 10.000.000...ούτε ένα λεπτό στον καθένα μας. Αντί για ιδρύματα φτωχών και λοιπές "φιλανθρωπίες" θα προτιμούσα ένα κράτος. Ο κινηματογράφος είναι τέχνη.
mourlos Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 Αντι να χαιρεστε που σε αυτες τις δυσκολες μερες η Google τιμαει εναν δικο μας ανθρωπο εσεις μενετε στις μικροπρεπειες.... Οπως παντα κοιταμε το δεντρο και χανουμε το δασος. γι αυτο δεν παμε μπροστα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα