ilias_97 Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Παίζω online παιχνίδια από ps3 (συνδεδεμένο ασύρματα), και κάποιες φορές υπάρχουν προβλήματα.Έτσι λέω να βάλω fast path (αφού είναι και δωρεάν) αλλά διάβασα κάπου ότι αυτό μπορεί να σου "κατεβάσει" το download speed? Αληθεύει? Μπορώ να βάλω fast path χωρίς να επηρεαστεί κάτι προς το χειρότερο? Αυτό που με ενδιαφέρει περισσότερο είναι το ping γιατί νομίζω πως αυτά έχουν σημασία σε online games. Αν χρειάζεται το router μου είναι το ZTE ZXV10-H108L.Η τωρινή ταχύτητα λήψης είναι 12.72 Mbps, upload 0.84 και ping 39ms.
MoviemakerGr Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Το καλύτερο είναι να το βάλεις να το δοκιμάσεις κ αν δεν σ'αρεσει να το επαναφερεις.. όλα τ'αλλα είναι πιθανότητες..
SPANK Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Ακριβώς αυτην ειναι η λειτουργία του fast path να εχεις καλύτερα ms ειδικά αν παίζεις online παιχνίδια, το κακό ειναι οτι θυσιάζεις συνήθως 1 με 2mbit συγχρονισμού που φυσικά επηρεάζει το download. Προβλήματα οταν λες τι ακριβώς ενοείς ?
ilias_97 Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Ακριβώς αυτην ειναι η λειτουργία του fast path να εχεις καλύτερα ms ειδικά αν παίζεις online παιχνίδια, το κακό ειναι οτι θυσιάζεις συνήθως 1 με 2mbit συγχρονισμού που φυσικά επηρεάζει το download. Προβλήματα οταν λες τι ακριβώς ενοείς ? Περιμένω αρκετές φορές πάνω από 5 λεπτά για να βρω παίκτες (ενω υπάρχουν) και lag στο gameplay. (το browsing είναι οκ). Μάλλον όπως λες MoviemakerGr θα το δοκιμάσω και αν πάει καλά θα το κρατήσω.
MoviemakerGr Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Το ίδιο έκανα κ εγώ με Forthnet κατέληξα στο "χωρίς"
ilias_97 Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 Πήγα στα 19ms ping και ταχύτητα λήψης 10.54Mbps τι λέτε αξίζει;
MoviemakerGr Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 Πήγα στα 19ms ping και ταχύτητα λήψης 10.54Mbps τι λέτε αξίζει; Αυτό είναι λογικό γιατί στέλνει τα πακέτα χωρίς έλεγχο κράτα το 5 μέρες και θα καταλάβεις μόνος σου αν αξίζει. Κυρίως αν δεν έχεις αποσυνδέσεις.
ilias_97 Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 Μέχρι στιγμής πάντως είναι όλα οκ! (αλλά δεν το έχω πάνω από 5 ώρες)
poulinos Δημοσ. 29 Απριλίου 2012 Δημοσ. 29 Απριλίου 2012 σε νορμαλ γραμμες που δεν ειχαν πριν αποσυνδεσεις δεν πολυδημιουργει.σε γραμμες που συγχρονιζουν χαμηλα η ειχαν ηδη αποσυγχρονισμους εκει ειναι καλο να αποφευγετε εκτος αν μπει ταυτοχρονα με καποιο Profile για να ανεβει το margin οποτε εκει θα ειναι καλυτερα αλλα το κοστος σε ταχυτητα στο down θα ειναι μεγαλυτερο.
TzafGR Δημοσ. 27 Μαΐου 2018 Δημοσ. 27 Μαΐου 2018 εχω οπτικη ινα 100 mbps και θελω να βαλω fastpath. παιζω fortnite σε eu servers και εχω 90 ping. τι να κανω?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα