MoviemakerGr Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Μη το λες..Εχω ενα akasa mirage Κουτακι (αλουμινενιο) ,το οποιο οποιος το ξερει ξερει οτι ειναι τερατακι. http://www.akasa.co.uk/update.php?tpl=product/product.detail.tpl&no=181&type=Chassis&type_sub=Full%20ATX&model=AK-BKCSE-02%20V4 Το κουτι είναι πραγματικά αδειο, με τακτοποιημένα καλώδια κλπ. εχει επεξεργαστη ενα δισκο,και μια Vga(βγαζει τη ζεστη εξω απτο κουτι).Τιποτα αλλο. 2 ανεμιστηρια 120 Mm Μπρος πισω .Η 9800 Gtx+ που εχω απο 45 παει στους 82 κάθε φορα. Ο επεξεργαστης και ολα τα υπόλοιπα είναι σε πολύ καλες θερμοκρασίες,οτι και αν κανω.. Το θεματακι μαλλον ειναι στον cooler Της Vga και οτι ο ανεμιστηρας δε πάει στο 100% παρα μονο μολις ξεπερασει τους 80 βαθμους! Αν εχουν στο Bios της καρτας ρυθμιση του ανεμιστηρα υπέρ του χαμηλου θορυβου και όχι υπερ της χαμηλής θερμοκρασίας τι να τους κανεις ? Οκ ανεβαζεις το ανεμηστηρι αλλά μετά κάνει θόρυβο και στη σπάει και το αφηνεις οπως ειναι Κάτι που δεν ξέρω γιατί είναι δύσκολο να καταλάβουμε καμιά φορά,είναι η έννοια του Airflow αυτό σημαίνει ότι πρέπει να υπάρχει ομαλή, επαρκής, εισαγωγή αέρα και ομαλή, επαρκής εξαγωγή αέρα, αυτό κάνει τον δροσερό αέρα να έχει μια κατεύθυνση και μια φορά και περνώντας να ψύχει και να αποβάλει τον θερμό αέρα από το κουτί που έχουν εξάγει οι ψήκτρες γραφικών και επεξεργαστή. Με λίγα λόγια αν δεν κλείσεις τρύπες να πάρει ο αέρας μια ροή,45 φουρφουρια θα ανακυκλώνουν τον ζεστό αέρα χωρίς ουσιαστικό αποτέλεσμα μιας και θα αποβάλουν τον αέρα που θα εισάγεται ακριβώς από την διπλανή τρύπα εγκλωβίζοντας ακόμα περισσότερο τον υπάρχων ζεστό.. Κάτι που θα σε βοηθήσει να καταλάβεις το αν έχεις καλό Airflow είναι η θερμοκρασία του Northbridge που έχει παθητική ψήκτρα και έτσι μπορεις να βγάλεις χρήσιμα συμπεράσματα.. Αυτές είναι οι δικές μου θερμοκρασίες και ο επεξεργαστής είναι o/c στα 4 και οι μνήμες στα 1600 σε ενα κουτί κατώτερο του δικού σου,με στάθμες θορύβου πάρα πολύ χαμηλές,με επιλογή από bios και ψήκτρας στο Silent και χωρίς αυτά τα εξαιρετικά φουρφουρια που σου πρότεινα.. Την θερμοκρασία της κάρτας γραφικών δεν την έχω προσεξει σε Game mode, αλλά ο επεξεργαστής δεν εχει ξεπεράσει ποτέ τους 56 βαθμούς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kjtzemis Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Κάτι που δεν ξέρω γιατί είναι δύσκολο να καταλάβουμε καμιά φορά,είναι η έννοια του Airflow αυτό σημαίνει ότι πρέπει να υπάρχει ομαλή, επαρκής, εισαγωγή αέρα και ομαλή, επαρκής εξαγωγή αέρα, αυτό κάνει τον δροσερό αέρα να έχει μια κατεύθυνση και μια φορά και περνώντας να ψύχει και να αποβάλει τον θερμό αέρα από το κουτί που έχουν εξάγει οι ψήκτρες γραφικών και επεξεργαστή. Με λίγα λόγια αν δεν κλείσεις τρύπες να πάρει ο αέρας μια ροή,45 φουρφουρια θα ανακυκλώνουν τον ζεστό αέρα χωρίς ουσιαστικό αποτέλεσμα μιας και θα αποβάλουν τον αέρα που θα εισάγεται ακριβώς από την διπλανή τρύπα εγκλωβίζοντας ακόμα περισσότερο τον υπάρχων ζεστό.. Κάτι που θα σε βοηθήσει να καταλάβεις το αν έχεις καλό Airflow είναι η θερμοκρασία του Northbridge που έχει παθητική ψήκτρα και έτσι μπορεις να βγάλεις χρήσιμα συμπεράσματα.. Αυτές είναι οι δικές μου θερμοκρασίες και ο επεξεργαστής είναι o/c στα 4 και οι μνήμες στα 1600 σε ενα κουτί κατώτερο του δικού σου,με στάθμες θορύβου πάρα πολύ χαμηλές,με επιλογή από bios και ψήκτρας στο Silent και χωρίς αυτά τα εξαιρετικά φουρφουρια που σου πρότεινα.. Την θερμοκρασία της κάρτας γραφικών δεν την έχω προσεξει σε Game mode, αλλά ο επεξεργαστής δεν εχει ξεπεράσει ποτέ τους 56 βαθμούς. δλδ μου λες οταν βαλω τα ανεμιστηρακια να κλεισω τις υπολοιπες τρυπες του κουτιου? μπορεις να μου πεις καποιο προγραμμα να δω και εγω την θερμοκρασια του επεξεργαστη μου?εχω απορια να δω ποσο θα ειναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Αυτά τα κουτιά κατά την γνώμη μου είναι κατασκευασμένα αποκλειστικά για υδροψύξη δεν είναι τυχαίο ότι σε 3 ποστς που μιλάμε για θερμοκρασίες κ θόρυβο είναι και τα 3 παρόμοια για να μην πω ίδια. Είναι ένα κουτί που παρ'ολιγο ν'αγορασω και εγώ.. Σου περιγράφω λοιπόν πως σ'αυτο το κουτί μπορείς να φτιάξεις το airflow και πρόβλημα να μην έχεις έτσι πρέπει να είναι στημένο για να είναι σωστά στημένο. Φυσικά είναι πρόταση και όχι υποχρέωση. Για πρόγραμμα χρησιμοποίησε το ίδιο με εμένα το speccy για να έχεις κ μέτρο σύγκρισης. Πληροφοριακά πριν τον 2700κ είχα κ εγώ τον 2500κ και είχε καλύτερες ακόμα θερμοκρασίες από αυτόν. Αν φτιάξεις το airflow και η κάρτα σου δεν είναι καμία από αυτές που χαρακτηρίζονται "θερμές" τότε η κάρτα (γραφικών) δεν θα σε απασχολήσει ποτέ όπως και εμένα παρά μόνο μετά από ένα χρόνο που θα θέλει καθάρισμα. Αυτό είναι η μπροστινή πλευρά του κουτιού μου.για να καταλάβεις τι σου λέω. (πίσω από το μπροστά καπάκι) Υ.γ Αν θέλεις να μετρήσεις σε Gamemode τότε χρησιμοποίησε το Realtemp Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kjtzemis Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Αυτά τα κουτιά κατά την γνώμη μου είναι κατασκευασμένα αποκλειστικά για υδροψύξη δεν είναι τυχαίο ότι σε 3 ποστς που μιλάμε για θερμοκρασίες κ θόρυβο είναι και τα 3 παρόμοια για να μην πω ίδια. Είναι ένα κουτί που παρ'ολιγο ν'αγορασω και εγώ.. Σου περιγράφω λοιπόν πως σ'αυτο το κουτί μπορείς να φτιάξεις το airflow και πρόβλημα να μην έχεις έτσι πρέπει να είναι στημένο για να είναι σωστά στημένο. Φυσικά είναι πρόταση και όχι υποχρέωση. Για πρόγραμμα χρησιμοποίησε το ίδιο με εμένα το speccy για να έχεις κ μέτρο σύγκρισης. Πληροφοριακά πριν τον 2700κ είχα κ εγώ τον 2500κ και είχε καλύτερες ακόμα θερμοκρασίες από αυτόν. Αν φτιάξεις το airflow και η κάρτα σου δεν είναι καμία από αυτές που χαρακτηρίζονται "θερμές" τότε η κάρτα (γραφικών) δεν θα σε απασχολήσει ποτέ όπως και εμένα παρά μόνο μετά από ένα χρόνο που θα θέλει καθάρισμα. Αυτό είναι η μπροστινή πλευρά του κουτιού μου.για να καταλάβεις τι σου λέω. (πίσω από το μπροστά καπάκι) οκ θα κατευασω το προγραμμα και θα σου πω θερμοκρασια. η καρτα γραφικων μου ειναι αυτη:NVIDIA GeForce GTX 550 Ti 1Gb ειναι ενταξει ή ειναι απο αυες που λες? με αλουμινοχαρτο εχεις κλειστες τις τρυπες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Είναι αυτοκόλλητη αλουμινοταινια και είναι τέλεια γι'αυτην την δουλειά. Όχι η κάρτα σου είναι μια χαρά και αυτή την είχα πριν σε MSI . Εδώ είναι οι θερμοκρασίες μου σε OsX που πάντα είναι λίγο παραπάνω από τα Win αλλά μπορείς να κάνεις και από εδώ μια ανάγνωση που τις έχει αναλυτικά και να βγάλεις συμπεράσματα. Αυτός είναι ουσιαστικά και ο λόγος που έχω ασχοληθεί τόσο πολύ με το πως θα πάρω ότι καλύτερο με το υλικό που έχω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kjtzemis Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Είναι αυτοκόλλητη αλουμινοταινια και είναι τέλεια γι'αυτην την δουλειά. Όχι η κάρτα σου είναι μια χαρά και αυτή την είχα πριν σε MSI . που μπορω να βρω αυτοκολλητη αλουμινοταινια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Δεινόσαυρος Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Εγώ θα έλεγα να βάλεις πρώτα τα δύο φανς που χρειάζεσαι να τσεκάρεις θερμοκρασίες και βλέπεις μετά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 που μπορω να βρω αυτοκολλητη αλουμινοταινια Σε όλα τα χρωματοπωλεία Εγώ θα έλεγα να βάλεις πρώτα τα δύο φανς που χρειάζεσαι να τσεκάρεις θερμοκρασίες και βλέπεις μετά. Σίγουρα θα δει μικρή βελτίωση αλλά είναι η μισή δουλειά και σε airflow και σε θόρυβο. και εσύ να πας να φτιάξεις επιτέλους αυτό το hackint0sh ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kjtzemis Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 και εσύ να πας να φτιάξεις επιτέλους αυτό το hackint0sh ! σε εμενα λες ή στον δεινοσαυρο? οριστε σε φωτο οι θερμοκρασιες: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Δεινόσαυρος Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Το 81 δεν ισχύει, κάποιο λάθος υπάρχει. Το 38 του σκληρού θα πέσει σε 30 πε΄ριπου μόλις μπει ο μπροστά ανεμιστήρας και το 38 του cpu είναι οκ για τη στοκ ψύκτα. Η κάρτα γραφικών είναι επίσης οκ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kjtzemis Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 τι λαθος να υπαρχει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Στον φίλο Δεινόσαυρο το λέω.. Ακριβώς φίλε μου αυτό που φανταζόμουν την ανυπαρξία airflow στο κουτί σου ακούμπα το southbridge τώρα με το δάχτυλο να καταλάβεις τι λέω.. και αυγό να βάλεις πάνω στους 81 τηγανίζεται.. έτσι θα καταλάβεις και αν είναι λάθος του .. προγράμματος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Δεινόσαυρος Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Δεν μπορεί να είναι 81, λάθος ένδειξη είτε του προγράμματος είτε του αισθητήρα. Εγώ που δεν είναι το κουτί μου σαν μούμια έχω 28 στο nb Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Αν δεν φυσάνε το southbridge direct 2 ανεμηστηρακια όμως σε εσένα εγώ θα σου δώσω τον 2700κ.. Πέρασα ακριβώς το ίδιο με το ΜΧ γι'αυτο άλλαξα και πήρα μητρική με μεγάλη ψήκτρα στο southbridge και άλλο κουτί. Γι'αυτο μιλάω για ολοκληρωμένη λύση. τώρα που το ξανασκέφτομαι είπες το κουτί μου μούμια ? ! άντε αύριο χρωματοπωλείο και εσύ να δεις τι χάνεις.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kjtzemis Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 ακουμπησα την motherborde και οντως δεν μου φανηκε ζεστη, ουτε καν εκαιγε δλδ ανετα ακουμπαγες το δαχτυλο επανω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα