Gennaios Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 θα ηθελα να με συμβουλευσετε ποιο απο τα δυο ειναι καλυτερο με λιγη υποστιριξη!ευχαριστω!
elina_kal Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 θα ηθελα να με συμβουλευσετε ποιο απο τα δυο ειναι καλυτερο με λιγη υποστιριξη!ευχαριστω! τι εννοεις με λιγη υποστηριξη? εγω θα προτιμουσα το y γιατι ειναι πιο καινουργιο μοντελο και κατ΄εμε πιο ομορφο
pp6210 Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 το mini είναι παλιότερο και με μικρότερο επεξεργαστή (600) αλλά καλύτερη κάμερα 3,15 ΜΡ και οθόνη 3,14 το 5360 είναι λίγο νεότερο, με 800άρη επεξεργαστή και 3άρα οθόνη αλλά χειρότερη κάμερα, 2 ΜΡ. Δες σύγκριση εδώ http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=4117&idPhone2=3725 Και τα δύο έχουν αρκετή υποστήριξη (ρουτ, ρομς, τιπς κτλ) από τα γνωστά φόρα. Εάν οι 3 ίντσες οθόνη σου κάνει, δες και το xperia mini στα ίδια λεφτά από εισαγωγή Ευρώπης (δες στο skroutz.gr), με πολύ καλύτερη καλύτερη οθόνη και ανάλυση (led, 320X480) και πολύ καλή κάμερα 5 ΜΡ + autofocus, και 1000 άρη επεξεργαστή!! Αντίστοιχη υποστήριξη από myphone και xda, απλά άλλο επίπεδο τηλεφώνου! Δες σύγκριση εδώ http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=4117&idPhone2=3947
Gennaios Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 τις εχω δει ολες τις συγκρισεις και δν θελω να μπλεξω με sony ericsson η αληθεια ειναι τα εχω τσεκαρει ολα και κολλαω στα multimedia ας πουμε θελω συνδιασμο δυνατο ηχο και καμερα εστω 3.14 με λογικη τιμη! απλα να υποστιριξετε αυτο που λετε
pp6210 Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 τις εχω δει ολες τις συγκρισεις και δν θελω να μπλεξω με sony ericsson η αληθεια ειναι τα εχω τσεκαρει ολα και κολλαω στα multimedia ας πουμε θελω συνδιασμο δυνατο ηχο και καμερα εστω 3.14 με λογικη τιμη! απλα να υποστιριξετε αυτο που λετε Δεν ξέρω πόση υποστήριξη παραπάνω θέλεις σε αυτά που σου είπα, τα 2 samsung έχουν σαφώς υποδεέστερα χαρακτηριστικά από το sony ericsson σε όλες τις βασικές κατηγορίες (επεξεργαστής, οθόνη, κάμερα). Για τον ήχο δεν είμαι σίγουρος οτι μπορείς να πάρεις κάποιο ουσιαστικό και μετρήσιμο συμπέρασμα παρά μόνο αν βάλεις 2 τηλέφωνα δίπλα δίπλα... Αν δεν θέλεις (να μπλέξεις με) Sony Ericsson αλλά samsung, πάρε το 5360 που έχει καλύτερο επεξεργαστή, οθόνη έχουν ίδια και στην κάμερα τα 3ΜΡ είναι όσο καλά και τα 2ΜΡ αφού δεν θα έχεις auto focus -(η φτηνότερη επώνυμη auto focus είναι αυτή του SE xperia mini). κάνε μια βόλτα και εδώ για να πάρεις μια ιδέα για τα samsung και τα sony ericsson και τις υπόλοιπες μάρκες *ttp://www.myphone.gr/forum/forumdisplay.php?f=10
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα