Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παίδες και χρόνια πολλά..

Επειδή έχει σπάσει η οθόνη ενός laptop μου (Hp Satellite dv6 ) θέλω να αγοράσω μία για να την αλλάξω.

Λοιπόν το μοντέλο της οθόνης είναι B156XW02 V.2 και βρήκα ένα ελληνικό site που πουλάει οθόνες.

Μπορείτε να μου πείτε με βάση της δικιάς μου, ποια από αυτές που έχει είναι συμβατή με την δική μου;

Αν και πήρα τηλέφωνο και ρώτησα και μου είπαν ότι είναι συμβατή αυτήν με τον αύξων αριθμό (57) στον τιμοκατάλογο.

Απλώς θέλω και μία δεύτερη γνώμη.

Δημοσ.

Μήπως εννοείς HP Pavilion DV6;

Χωρίς να απαντώ άμεσα στην ερώτησή σου, τσέκαρε αυτό & αυτό το site. Δίνουν 1 χρόνο παραπάνω εγγύηση & θα σου κοστίσει τουλάχιστον 20e φθηνότερα μαζί με μεταφορικά.

Δημοσ.

Μήπως εννοείς HP Pavilion DV6;

Χωρίς να απαντώ άμεσα στην ερώτησή σου, τσέκαρε αυτό & αυτό το site. Δίνουν 1 χρόνο παραπάνω εγγύηση & θα σου κοστίσει τουλάχιστον 20e φθηνότερα μαζί με μεταφορικά.

Σωστά φίλε μου Hp Pavilion είναι:D !

Απλώς σκεφτόμουν για αγορά εντός Ελλάδος(Αθήνα) Ώστε άν πάει κάτι λάθος να μπορείς να μιλήσεις με κάποιον ποιό άμεσα!

Αλλά το είχα ψάξει και μέσο ebay όπως υπέδειξε και φίλος Dexterpap ποιό πάνω...

Όπως και να έχει ευχαριστώ για τον χρόνο σας!!!

Δημοσ.

Σωστά φίλε μου Hp Pavilion είναι:D !

Απλώς σκεφτόμουν για αγορά εντός Ελλάδος(Αθήνα) Ώστε άν πάει κάτι λάθος να μπορείς να μιλήσεις με κάποιον ποιό άμεσα!

Αλλά το είχα ψάξει και μέσο ebay όπως υπέδειξε και φίλος Dexterpap ποιό πάνω...

Όπως και να έχει ευχαριστώ για τον χρόνο σας!!!

Φίλε μου δες λίγο τον παρακάτω πωλητή, ψώνισα πριν 3 βδομάδες οθόνη για HP Pavilion G62 και ήταν άψογος, ζήτησα να μου στείλει με UPS γιατί φοβόμουν τα ΕΛΤΑ και το έκανε χωρίς έξτρα χρέωση - για την ειρωνία η πρώτη που παρέλαβα από ups ήταν ραγισμένη, έστειλα μαιλ και φωτο και μου έστειλαν αμέσως αντικατάσταση... Αν έχεις βρει οδηγίες πως να την αλλάξεις αξίζει να πάρεις από έξω και να γλυτώσεις τουλάχιστον 20-25 ευρώ...

http://www.ebay.co.uk/itm/New-Compatible-B156XW02-V-2-LCD-HP-Pavilion-DV6-BL-/140476721960?pt=UK_Computing_LaptopAccess_RL&hash=item20b510ab28

Δημοσ.

Καλησπέρα παίδες και χρόνια πολλά..

Επειδή έχει σπάσει η οθόνη ενός laptop μου (Hp Satellite dv6 ) θέλω να αγοράσω μία για να την αλλάξω.

Λοιπόν το μοντέλο της οθόνης είναι B156XW02 V.2

ανοιξες την οθονη?που ειδες το μοντελο?

Δημοσ.

ανοιξες την οθονη?που ειδες το μοντελο?

Ε, για να λέει ακριβώς το μοντέλο θα το έχει διαπιστώσει με κάποιο τρόπο. Είτε ανοίγοντας τη, είτε μυρίζοντας τα νύχια του grin.png

Δε νομίζω να είναι εκεί το πρόβλημα.

Πάντως αν ρωτάς για να μάθεις που το γράφει, συνήθως το γράφει στο πίσω μέρος του panel.

Δημοσ.

Εξακολουθώ να μην καταλαβαίνω το σκοπό της ερώτησης σου...huh.gif

Τι σημασία έχει ο τρόπος που έμαθε το μοντέλο;

Δημοσ.

γιατι ψαχνω αν υπηρχε αλλος τροπος περα απο το να ανοιξω λαπτοπ για να δω ποια version φοραει ωστε να παραγγειλω new one

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

γιατι ψαχνω αν υπηρχε αλλος τροπος περα απο το να ανοιξω λαπτοπ για να δω ποια version φοραει ωστε να παραγγειλω new one

Καλησπέρα φίλε μου….

Το μοντέλο της οθόνης το βρήκα ανοίγοντας το panel και κοίταξα από πίσω την οθόνη…

Είναι ο καλύτερος τρόπος για να βρεις ακριβώς το μοντέλο της οθόνης (πιστεύω)…

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...