Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αποκτήστε δωρεάν το Paragon Virtualization Manager 12 Compact. Αρκεί η επίσκεψη στην αντίστοιχη σελίδα του Facebook όπου πρέπει να πατήσετε στο «Μου αρέσει».

Δημοσ.

...

Any type of migration from a trusted single solution (P2V, V2V, V2P and P2P)

...

αντιγράφει (mirroring) εγκαταστάσεις από φυσικές μηχανές (πχ το pc σου) σε εικονικές (πχ vmware) και αντίστροφα.

P2V: physical to virtual

V2V: virtual to virtual

V2P: virtual to physical

P2P: physical to physical

Δημοσ.

Αποκτήστε δωρεάν το Paragon Virtualization Manager 12 Compact. Αρκεί η επίσκεψη στην αντίστοιχη σελίδα του Facebook όπου πρέπει να πατήσετε στο «Μου αρέσει».

Ωραίος, σε ευχαριστώ πολύ.

Δημοσ.

+1 xux99, πολυ καλο, εχω λατρεια με τις προσφορες της paragon κ αυτο το προγραμμα δεν παιζεται, εστω κ στην compact εκδοση!

Δημοσ.

Α δηλαδη αν πάρω νέο pc μου περνάει όλα τα αρχεία και το

Λογισμικό όπως το ghost?

Sent from my iPhone using Insomnia

Δε γνωρίζω πόσο καλό είναι αυτό το λογισμικό της paragon αλλά, ναι, κάνει αυτό που θέλεις (P2P). Αν και η εμπειρία μου έχει δείξει ότι όταν αλλάζουμε hardware και έχουμε λειτουργικό win, καλύτερα θα ήταν να κάνουμε νέα εγκατάσταση.

Δημοσ.

Α δηλαδη αν πάρω νέο pc μου περνάει όλα τα αρχεία και το

Λογισμικό όπως το ghost?

Οχι, δεν ειναι κατι αντιστοιχο με το ghost.

Link

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Πρέπει να γίνει Activate σήμερα η εφαρμογή;

registration πρεπει σημερα.

activation, θεωρητικα ναι, πρακτικα οποτε θελεις αρκει να ξερεις να βρεις το temporary αρχειο setup της paragon, το βρισκεις καθως κανεις την εγκατασταση, μετα μπορεις να το βαλεις οποτε θες, εισαγοντας το κλειδι του σημερινου registration :-)

Δημοσ.

registration πρεπει σημερα.

activation, θεωρητικα ναι, πρακτικα οποτε θελεις αρκει να ξερεις να βρεις το temporary αρχειο setup της paragon, το βρισκεις καθως κανεις την εγκατασταση, μετα μπορεις να το βαλεις οποτε θες, εισαγοντας το κλειδι του σημερινου registration :-)

Ακριβώς έτσι αλλά έχω την εντύπωση ότι το temporary αρχειο setup της paragon δεν δημιουργείται καθόλου αν η εφαρμογή του giveaway δει ότι έχει λήξει το περιθώριο ενεργοποίησης. Και τελειώνοντας η εγκατάσταση ο temporary folder σβήνει. Αυτό που έκανα εγώ όταν η εφαρμογή έκανε unzip τα αρχεία ήταν να δω τον φάκελο(ονομάζεται RarSFX0) και να τον αντιγράψω πριν τον σβήσει. Για την ακρίβεια έκανα ξανά την διαδικασία για εγκατάσταση ενώ ήδη το είχα εγκατάστασει, τον αντέγραψα με την ησυχία μου και μετά έκανα έξοδο από το setup.

Αν τον χρειάζεται κανείς(περίπου 35 MB) και δεν μπορεί να τον βρει από αλλού ας ρίξει ένα PM να τον κάνω κάπου upload.

edit: διαβάζοντας καλύτερα τι έγραψες nek4d αναφέρεις και εσύ ότι το βρίσκεις καθώς κάνεις την εγκατάσταση αλλά αφήνω το σχόλιο μου καθώς είναι λίγο πιο αναλυτικό.

Δημοσ.

ακριβως αυτο που λες, εννοουσα SV1EOD!

λογω χρονου δεν θα μπορουσα να το γραψω αναλυτικα, αλλα εσυ το 'πιασες!

δεν συμβαινει με ολα τα προγραμματα το ιδιο, αλλα με ΟΛΑ τα paragon ειναι ετσι.

δουλευει δοκιμασμενα, εχω μαζεψει πολλα paragon και εχω εξυπηρετησει 1 φιλο εδω που εψαχνε ενα setup.

μαλιστα παλιοτερα ειχε μεσα 2 setup για 32 κ 64 bit ξεχωρα κ τα επαιρνα απο διαφορετικα μηχανηματα, τωρα τελευταια συνηθιζει να τα εχει και τα 2, σε 1 αρχειο exe.

tips:

- μετονομασε τα setup οπως θελεις για να τα εχεις ευαναγνωστα.

- μπαινε στην σελιδα του καθε προιοντος στην paragon κ κατεβαζε κ τα manuals :-)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...