Vasilis 07 Δημοσ. 16 Απριλίου 2012 Δημοσ. 16 Απριλίου 2012 Κάτοχος Samsung Galaxy S παρέλαβα πρίν από λίγες μέρες το Galaxy SII. Επειδή το σκέφτομαι (δεν το έχω ανοίξει ακόμα) τί γνώμη έχετε. Να το κρατήσω και να υπάρχουν 2 σχεδόν ίδια κινητά στην οικογένεια (και android) ή να το δώσω και να επιλέξω κάτι άλλο ? Να διευκρινήσω ότι η δαπάνη για το SII ήταν ήδη υπερβολική για τα δικά μου δεδομένα συνεπώς δεν θα ήθελα προτάσεις που να απαιτούν επιπλέον δαπάνη (όσο αυτό είναι δυνατό). Σκέφτομαι για Sony Xperia S - HTC Titan.Στο χέρι σας είναι με αυτά που θα πείτε (+ & -) αν θα μπώ σε διαδικασία αλλαγής ή αν θα ανοίξω το S II .
poulinos Δημοσ. 16 Απριλίου 2012 Δημοσ. 16 Απριλίου 2012 αν εννοεις να το δωσεις πισω στο καταστημα οκ.αν εννοεις να το δωσεις σε αγγελια για πωληση οχι ανοιξε το διοτι θα σου κανουν τρελα παζαρια στην τιμη και ας ειναι σφραγισμενο
flik Δημοσ. 16 Απριλίου 2012 Δημοσ. 16 Απριλίου 2012 Ναι κι εγώ δε κατάλαβα τι εννοείς να το κρατήσεις ή όχι. Να δώσεις παραπάνω λεφτά για να πάρεις καινούριο ή να αγοράσεις μεταχειρισμένο; Γιατί δε λέει να δώσεις ένα του κουτιού για να πάρεις μεταχειρισμένο. Αν ήταν να φύγεις, προσωπικά μόνο για αλλαγή λειτουργικού θα πήγαινα, σε titan δηλαδή.
barman Δημοσ. 16 Απριλίου 2012 Δημοσ. 16 Απριλίου 2012 Κάτοχος Samsung Galaxy S παρέλαβα πρίν από λίγες μέρες το Galaxy SII. Επειδή το σκέφτομαι (δεν το έχω ανοίξει ακόμα) τί γνώμη έχετε. Να το κρατήσω και να υπάρχουν 2 σχεδόν ίδια κινητά στην οικογένεια (και android) ή να το δώσω και να επιλέξω κάτι άλλο ? Να διευκρινήσω ότι η δαπάνη για το SII ήταν ήδη υπερβολική για τα δικά μου δεδομένα συνεπώς δεν θα ήθελα προτάσεις που να απαιτούν επιπλέον δαπάνη (όσο αυτό είναι δυνατό). Σκέφτομαι για Sony Xperia S - HTC Titan.Στο χέρι σας είναι με αυτά που θα πείτε (+ & -) αν θα μπώ σε διαδικασία αλλαγής ή αν θα ανοίξω το S II . Επειδη χτες αλλαξα απο GS 2 πηγα σε Sony S...πες μας πρωτα γιατι χρηση το θες το μηχανακι ;
Vasilis 07 Δημοσ. 16 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 16 Απριλίου 2012 Βρε παιδιά ξεκάθαρα το γράφω. Μιλάω να μην το κρατήσω και να το βάλω για πώληση σφραγισμένο. Και φυσικά θα κοιτάξω για καινούργια συσκευή - δεν είπα πουθενα για μεταχειρισμένο. @barman Δεν έχω ιδιαίτερες απαιτήσεις δηλ. αφού με καλύπτει το Galaxy S θα με καλύπτει και το 2. Απλά λέω επειδή είναι σχεδόν τα ίδια μήπως κοίταζα κάτι άλλο. Βέββαια έψαξα και είδα ότι το Titan έχει οθόνη 4,7 συνεπώς μάλλον το ξεχνάω αυτό λόγω μεγέθους. 1
oldnew Δημοσ. 16 Απριλίου 2012 Δημοσ. 16 Απριλίου 2012 Δε μπορω να καταλαβω.. Αφού όπως καταλαβαίνω δεν το ήθελες το sgs2, μιας και εισουν καλημενος με το sgs1, τοτε τι το παρηγγηλες; Αποστολή από SGS2 με τη χρήση Insomnia App
Vasilis 07 Δημοσ. 16 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 16 Απριλίου 2012 Δε μπορω να καταλαβω.. Αφού όπως καταλαβαίνω δεν το ήθελες το sgs2, μιας και εισουν καλημενος με το sgs1, τοτε τι το παρηγγηλες; Αποστολή από SGS2 με τη χρήση Insomnia App Το ήθελα βρέ και το πήρα με την προσφορά του Γερμανού μαζί με το tablet 10.1. Αλλά επειδή πλέον οι συσκευές android έχουν γίνει 3 το σκέφτομαι.
barman Δημοσ. 16 Απριλίου 2012 Δημοσ. 16 Απριλίου 2012 Βρε παιδιά ξεκάθαρα το γράφω. Μιλάω να μην το κρατήσω και να το βάλω για πώληση σφραγισμένο. Και φυσικά θα κοιτάξω για καινούργια συσκευή - δεν είπα πουθενα για μεταχειρισμένο. @barman Δεν έχω ιδιαίτερες απαιτήσεις δηλ. αφού με καλύπτει το Galaxy S θα με καλύπτει και το 2. Απλά λέω επειδή είναι σχεδόν τα ίδια μήπως κοίταζα κάτι άλλο. Βέββαια έψαξα και είδα ότι το Titan έχει οθόνη 4,7 συνεπώς μάλλον το ξεχνάω αυτό λόγω μεγέθους. Βρε φιλε μου γιαυτο σε ρωταω.. πες μου αναλυτικα τι κανεις με το κινητο ; Βγαζεις ας πουμε φωτο ; HD Full Video ; Εισαι συνδεμενος οπως εγω 15 ωρες στο ινερνετ ; Ακους μουσικη ; κατεβαζεις μουσικη ; Εγω αλλαξα το GS 2 γιατι ηθελα κατι πιο φρεσκο οχι οτι δεν με καλυπτε...αλλα οπως και να εχει το Sony S βγαζει καλυτερες φωτο και γραφει σε HD video καλυτερο ηχο σημαντικο για εμενα. Πες μου τα δικα σου ενδιαφεροντα για να σου πω αν αξιζει να το κρατησεις-πουλησεις.. Το ήθελα βρέ και το πήρα με την προσφορά του Γερμανού μαζί με το tablet 10.1. Αλλά επειδή πλέον οι συσκευές android έχουν γίνει 3 το σκέφτομαι. Κοιτα..Πουλα GS 1 και το Tablet τα ιδια θα κανεις και με το GS 2 και πιο γρηγορα.
sabpaxa Δημοσ. 16 Απριλίου 2012 Δημοσ. 16 Απριλίου 2012 Το ήθελα βρέ και το πήρα με την προσφορά του Γερμανού μαζί με το tablet 10.1. Αλλά επειδή πλέον οι συσκευές android έχουν γίνει 3 το σκέφτομαι. αρα δε θελεις android,;αυτο ειναι σιγουρο,βαση τα λεγομενα σου.
Stavrakas13 Δημοσ. 16 Απριλίου 2012 Δημοσ. 16 Απριλίου 2012 Τι πειράζει που οι συσκευές android είναι τρείς?
oldnew Δημοσ. 16 Απριλίου 2012 Δημοσ. 16 Απριλίου 2012 Το ήθελα βρέ και το πήρα με την προσφορά του Γερμανού μαζί με το tablet 10.1. Αλλά επειδή πλέον οι συσκευές android έχουν γίνει 3 το σκέφτομαι. Δεν την ξέρω την προσφορά, αλλα το να αγοραζεις ένα smartphone, και να το πουλας ητε το βγάλεις απο το κουτι ητε όχι, σημαίνει ότι χάνεις αρκετά χρηματα. Ολοκαίνουριο στο κουτι του, και πάλι θα το δωσεις αρκετά φθηνότερα για να φύγει.. Πραγματικά δεν ξέρω τι να προτείνω σε αυτή την περίπτωσή. Εγω θα πουλαγα οσο οσο το sgs1 και θα κραταγα το sgs2 απο τη στιγμή που το αποκτούσα. Ότι δε θα επαιρνα σημερα το 2 αν ειχα το 1, ειναι αλλο θεμα.. Αποστολή από SGS2 με τη χρήση Insomnia App
sabpaxa Δημοσ. 16 Απριλίου 2012 Δημοσ. 16 Απριλίου 2012 Δεν την ξέρω την προσφορά, αλλα το να αγοραζεις ένα smartphone, και να το πουλας ητε το βγάλεις απο το κουτι ητε όχι, σημαίνει ότι χάνεις αρκετά χρηματα. Ολοκαίνουριο στο κουτι του, και πάλι θα το δωσεις αρκετά φθηνότερα για να φύγει.. Πραγματικά δεν ξέρω τι να προτείνω σε αυτή την περίπτωσή. Εγω θα πουλαγα οσο οσο το sgs1 και θα κραταγα το sgs2 απο τη στιγμή που το αποκτούσα. Ότι δε θα επαιρνα σημερα το 2 αν ειχα το 1, ειναι αλλο θεμα.. Αποστολή από SGS2 με τη χρήση Insomnia App το s2 ειχε δωρο το samsung tab 7500
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα