poulinos Δημοσ. 14 Απριλίου 2012 Δημοσ. 14 Απριλίου 2012 ελπιζω η υπαρχουσα wind σου να παιζει καλα γιατι ακουμε πολλα παραπονα εδωμεσα για wind και γενικα οχι καλο Ping προβλημα σε utube κτλ.με το που τις τεσταρεις πες μας.αν κανει πραγματι Load balancing με Multilink μια χαρα.μενει να το δουμε στην πραξη
mentorxxx Δημοσ. 14 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 14 Απριλίου 2012 ελπιζω η υπαρχουσα wind σου να παιζει καλα γιατι ακουμε πολλα παραπονα εδωμεσα για wind και γενικα οχι καλο Ping προβλημα σε utube κτλ.με το που τις τεσταρεις πες μας.αν κανει πραγματι Load balancing με Multilink μια χαρα.μενει να το δουμε στην πραξη ναι μεχρι στιγμης η υπαρχουσα γραμμη με WIND παιζει μια χαρα ευτυχως, ειμαι μακρυα σχετικα απο το κεντρο και εχουν αναφερθει και προβληματα στο καφαο της περιοχης (καποιοι γειτονες με ΟΤΕΝΕΤ ειχαν συνεχεια αποσυνδεσεις και τους κατεβασαν στα 2 MBit για να να σταθεροποιηθει η γραμμη τους !! ) αυτη τη στιγμη ειμαι στα 8 MBit fastpath , πολυ σταθερη γραμμη και συγχρονιζω παντα στο maximum του προφιλ, οποτε πιθανον να πιανω και αρκετα πανω απο 8, ελπιζω και το δευτερο ζευγος να ειναι εξισου καλο ... και να μην πεσω σε καμια καμενη γραμμη μου ειπαν σε καμια δεκαρια μερες οτι θα ειναι ετοιμη η γραμμη .... μολις συνδεθει θα σας πω εντυπωσεις
poulinos Δημοσ. 14 Απριλίου 2012 Δημοσ. 14 Απριλίου 2012 γενικως ναι υπαρχουν πολλα καφαο που δεν δικαιολογουν τις ταχυτητες σε σχεση με την αποσταση αλλα και εκει ο οτε δεν μπορει να σκαψει να περασει αλλο κεντρικο.και στον οτε πας η 2 η 24.δεν πολυπαιζουν με profiles κτλ.
mentorxxx Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 λοιπον αυτη τη στιγμη λειτουργει και η δευτερη γραμμη προς το παρον τις εχω χωριστα γιατι θελω να δω την σταθεροτητα και τον δυο χωριστα και επισης περιμενω να ενεργοποιηθει και το fastpath και στις 2, μολις ειναι ετοιμες θα κανω την ενωση ... για να δουμε
Super Moderators Thresh Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 ποιο χρησιμοποιείς για 2ο router?
mentorxxx Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 ποιο χρησιμοποιείς για 2ο router? χμμ καλο ερωτημα , εχω 3-4 επιλογες, σιγουρα πρωτο θα ειναι φυσικα το draytek 2830 Vn που πανω του θα γινει και η ενωση, μετα για δευτερο λεω να χρησιμοποιησω το Cisco-Linksys WAG320N το οποιο υποστηριζει και αυτο gigabit ethernet . Εναλλακτικες αν κατι "στραβωσει" : 1. ZTE αυτο που δινει η ιδια η wind. 2. Thomson 585 v8 3. Thomson 585 v7 4. USRobotics 9108 κανενα απο αυτα βεβαια δεν εχει τοσο καλα specifications οσο το WAG320N ... οποτε θα βαλω σε πρωτη φαση αυτο και βλεπουμε, ηδη η δευτερη γραμμη ειναι πανω του και φαινεται σταθεροτατη ... για να δουμε ...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 αν έχεις όρεξη δοκιμασέ τα όλα
poulinos Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 απο ολα βγαλε το zte και το Usr.καλυτερα τα linksys που θα κλειδωσουν αρκετα ψηλα και μετα τα Thomson.το Usr και το zte τα βαζω πιο κατω.καλα ας δει πρωτα με ενα οποιοδηποτε εστω και χωρις fast path πως παει και βλεπει μετα ποιο θα παιξει καλα.και ειδικα τωρα ειναι καλυτερα για δοκιμη διοτι με το Fast path θα πεσει θα πεσει η ταχυτητα του και στις 2 γραμμες.
mentorxxx Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 μου εκαναν fastpath μονο τη μια γραμμη ... την αλλη την ξεχασαν και τετοια ωρα που τους πηρα ειπαν αυριο ... τελοσπαντον αυριο το τεστ νομιζω παντως οτι θα δουλεψει μια χαρα ... θελω να περιμενω ετσι κι αλλιως πριν τις ενωσω για να ειμαι σιγουρος απ οθεματα σταθεροτητας ... μεχρι στιγμης ολα οκ
poulinos Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 μου εκαναν fastpath μονο τη μια γραμμη ... την αλλη την ξεχασαν και τετοια ωρα που τους πηρα ειπαν αυριο ... τελοσπαντον αυριο το τεστ νομιζω παντως οτι θα δουλεψει μια χαρα ... θελω να περιμενω ετσι κι αλλιως πριν τις ενωσω για να ειμαι σιγουρος απ οθεματα σταθεροτητας ... μεχρι στιγμης ολα οκ Και ετσι να τις ενωσεις ιτ'ς οκ .ενα πρωτο τεστ θα ειναι για μια ωρα.nothing more.
mentorxxx Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 Και ετσι να τις ενωσεις ιτ'ς οκ .ενα πρωτο τεστ θα ειναι για μια ωρα.nothing more. οι βλακες ακομα να το κανουν ... κατι περιεργο γινεται ... τους ξαναπαιρνω και αν δεν το κανουν ως το βραδυ τις ενωνω , οι γραμμες ειναι σταθεροτατες , αν δεν κανω restart manualy δεν αλλαζει το ip εδω και 2 μερες
mentorxxx Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 λοιπον αυτοι μουλαρωσαν και λενε οι τεχνικοι τους οτι δεν μπορει λεει να μπει fastpath στη μια γραμμη, του εξηγω οτι εχω αλλη γραμμη στον ιδιο χωρο στον ιδιο παροχο με τις ιδιες μετρησεις και εχει fastpath μια χαρα, τιποτα αυτος να λεει τα δικα του, μαλλον επεσα σε στοκο τεχνικο εχε χαρη που δεν με νοιαζει γιατι εβαλα wan1 αυτην που εχει fastpath και θα βγαινει απο εκει για gaming ... λοιπον τα αποτελεσματα ειναι θεαματικα , παιδια με 2 adsl εχεις ακριβως διπλασιασμο της γραμμης, εκμεταλευεται ΠΛΗΡΩΣ και τις 2 γραμμες , το τεσταρα με downloads και εχω ακριβως το αθροισμα που μου εδινε η καθε γραμμη μονη της το "κολπο" επιασε αμεσως , δεν χρειαστηκε να κανω κατι ιδιαιτερο, απλα εβαλα πανω στο draytek 2830vn το Cisco-Linksys wag320N σε bridged mode και αυτο ηταν ολο εννοειται εφοσον και τα 2 το υποστηριζουν τα ενωσα και σε gigabit lan mode, δεν ξερω αν αυτο βοηθαει πουθενα γιατι θεωρητικα και τα 100 mbit του απλου lan θα εφταναν αλλα εφοσον το υποστηριζουν το σεταρα και αυτο σωστα btw. ok το downlad ανοιξα τα torrents και τρελλαθηκα , διπλασιασμος της ταχυτητας αμεσα το upload ομως πως θα το τεσταρω ??? αυτες οι γραμμες τωρα εχουν διαφορετικο ip ... υπαρχει καμια "πατεντα" να φαινεται και η αλλη απ'εξω με το ιδιο ip ? μπορεις να κανεις αρεγε fake ip στη μια και να φαινονται και οι 2 με το ιδιο ? ή τελοσπαντων καποια πατεντα για να εκμεταλευτεις και το διπλο upload ? επισης αραγε το upload στα torrents θα μετριεται σωστα στο account ή θα πηγαινει χαμενο το μισο ? οπως και το αλλο βασικο ερωτημα ... πες οτι στηνω ενα server , μπορει καποιος να μπει και να κατεβαζει απο το server με 2048 ? ή αναγκαστικά αφου εχει μπει απο τη μια ip θα εχει limit τα 1024 ? ακομα και αν βαλω no-ip ή dyndns νομιζω παλι θα φαινεται απο εξω μονο η μια γραμμη .... για πειτε καμια ιδεα ...
poulinos Δημοσ. 6 Μαΐου 2012 Δημοσ. 6 Μαΐου 2012 παρε να πετυχεις αλλον τεχνικο για το fasth path η στειλει email εκτος αν πεφτει αυτη η γραμμη σε αλλο dslam και δεν εχουν fast path αλλα το κοβω χλωμο.ενταξει ναι ειτε σε 1000 ειτε σε 100 να τα ενωσεις δεν τα φτανεις τα 100mbit.τωρα για το upload λογικα λεω αμα για το up υπαρχει κατι σαν manager να ανεβαζε και απο τις 2.δοκιμασες Upload και δεν πηρες το διπλασιο???και στο download το διπλασιο το πετυχες με download manager να υποθεσω ε? με dyndns θα φαινεται η μια γιατι μια ip θα ειναι απο πισω.δεν ξερω αλλη πατεντα για να παιζει ο αλλος απο σενα με full ταχυτητα. το upload στα torrents λογικα θα μετριεται οκ.το λεω γιατι εχουν πει οτι σε καποια sites torrents ακομα και αν ανεβαζεις αποδιαφορετικες ip αρκει μονο να κανεις ενα Login και απο την δευτερη Ip για να μετρησει το upload σου.
mentorxxx Δημοσ. 6 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 6 Μαΐου 2012 παρε να πετυχεις αλλον τεχνικο για το fasth path η στειλει email εκτος αν πεφτει αυτη η γραμμη σε αλλο dslam και δεν εχουν fast path αλλα το κοβω χλωμο. τωρα για το upload λογικα λεω αμα για το up υπαρχει κατι σαν manager να ανεβαζε και απο τις 2.δοκιμασες Upload και δεν πηρες το διπλασιο???και στο download το διπλασιο το πετυχες με download manager να υποθεσω ε? με dyndns θα φαινεται η μια γιατι μια ip θα ειναι απο πισω.δεν ξερω αλλη πατεντα για να παιζει ο αλλος απο σενα με full ταχυτητα. αστα εχω παρει ηδη 2-3 φορες και το θεμα εχει σκαλωσει γιατι καποιος κανονικος τεχνικος απο το τεχνικο τμημα εβαλε υποσημειωση οτι και καλα η ταδε γραμμη δεν παιρνει fastpath και αυτοι που σηκωνουν το τηλεφωνο βλεπουν την υποσημειωση του βλακα και μου λενε οτι αα εδω βλεπω το ταδε οποτε δεν γινεται , ενας βλακο-ηλιθιος ειναι αρκετος για να σου κανει τη ζημια απ'οτι φαινεται . Εχεις μηπως καποιο email/fax επικοινωνιας με wind ? κοιταξα στο site αλλα περα απο το γνωστο νουμερο support δεν βρισκω τιποτα αλλο .... οσο για το upload ... οσο εχω "σκαλωσει" με τις 2 ip λογικα απ'εξω με βλεπουν ή με τη μια ή με την αλλη, οποτε ενας single user δεν μπορει να κατεβασει με 2048, σιγουρα θα γινεται 2 users να παιρνουν απο 1024 ο καθενας ... δεν μπορω ομως να βρω λυση ωστε να δινω με 2048 σε ενα ατομο ...
poulinos Δημοσ. 6 Μαΐου 2012 Δημοσ. 6 Μαΐου 2012 δεν εχω καποιο αλλο νουμερο αλλα λογκα πρεπει να εχουν και κανα email η ρωτα στο support για email.λογικα δεν νομιζω οτι θα μπορεσεις να δωσεις με διπλο Upload οπως ειναι .θα ηταν δυνατο αυτο αν ο provider σου υποστηριζε multilink οπως γινεται πχ με forthnet αλλα μονο με cisco που δινουν μια Ip για 2 η 4 adsl.τωρα λογικα βλεπουν μονο την μια οποτε δεν μπορω να σκεφτω τροπο να γινει αυτο που θες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα