Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα παιδες ! σημερα ενας φιλος μου μου εφεραι ενα ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ τροφοδοτικο νομιζω imemory η κατι τετοιο και το κανω εγκατασταση στο Υ/Π μου τα παντα ολα και εκει που το παταω να ανοιξει δεν ανοιγει το ξαναπαταω και... αυτο ηταν αρισε ξαφνικα να πεταει απο παντου ασπρη σκονη να βρομαει σαν καμενη γατα κλπ... ειναι η δευτερη φορα που το παθενω αυτο αλλα το προηγουμενο ηταν ενα πολυ παλιο τροφοδοτικο οποτε εκεινο ηταν η ωρα του... αλλα αυτο εδω γτ? μηπως εκανα κατι λαθος εγω στην συνδεσμολογια (εχω πειρα οποτε δεν ξερω..αν εκανα λαθος)? το τροφοδοτικο ηταν ελ/τικο?

τι? για να ακουσω ιδεες για να μην το ξαναπαθω! ευχαριστω ααα επισης εβγαλε και κατι υγρα πανω στο κοθτι το τροφοδοτικο ...ανυσηχω?

Δημοσ.

κινεζια ξεκινεζια εχει μυρισει ολος ο τοπος!!! σιγουρα δεν εκανα εγω καμια βλακεια στην συνδεσμολογια?? αλλα δεν ειναι η πρωτη φορα που βαζω τροφοδοτικο.... δεν ξερω Τι αλλο να ειναι?

Δημοσ.

για αρχη να παρεις τo i-memory και να πας στο multidrama και να τους το πεταξεις στο κεφαλι για αρχη και μετα βλεπουμε

Δημοσ.

εννοειτε οτι θα τους το πεταξω στο κεφαλι ! με τις μαλ..κιες... και εχει γουστο να εχει καει ολο το συστημα θα φανε βρωμοξ!@#λο!!!!

Δημοσ.

φιλε μου μακαρι να μην σου εχει παρει τιποτα αλλο μαζη του το τροφοδοτικο,αλλα οσο μπορεις τραβηξετο και απειλησε τους με δημοσιοτητα,ινκα κ.τ.λ.π αλλα μην δωσεις το τροφοδοτικο εαν δεν σου δωσουν αλλο επιτοπου μην το εξαφανισουν

Δημοσ.

ναι αλλα τι θα μου δωσουν παλι κανα ιμεμορι να ανοιξει καμια τρυπα στο πατωμα???? τα λεφτα πισω τα δεινουν ? η να παρω τπτ αλλο στην ιδια αξια?τους μαλα...κες

Δημοσ.

ναι αλλα τι θα μου δωσουν παλι κανα ιμεμορι να ανοιξει καμια τρυπα στο πατωμα????

χαχ0α0χα0χ0αχ0αχ0α0χ0αχ0α0χ0αχ00α00α0χ00α0α0χ0αχ0α0χα0χ0α0χ0χ00χα0χ0αχ0αχα0χ0χ0α0.....Εχωωωω λιωσειιιιι...!!!χ0α0χα0χ0α0χα0χ0α0χα000χ0αχ0α00α0αχχ0α0α0χα0χ0α0α00χ00χ0α0χα00αχ

Δημοσ.

χαχ0α0χα0χ0αχ0αχ0α0χ0αχ0α0χ0αχ00α00α0χ00α0α0χ0αχ0α0χα0χ0α0χ0χ00χα0χ0αχ0αχα0χ0χ0α0.....Εχωωωω λιωσειιιιι...!!!χ0α0χα0χ0α0χα0χ0α0χα000χ0αχ0α00α0αχχ0α0α0χα0χ0α0α00χ00χ0α0χα00αχ

Χαχαχαχαχααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα..................................................

Φαίνεται το τροφοδοτικό ζήλεψε με τα δυναμητάκια και είπε να ανατιναχθεί και αυτό... να ακούσεις πιο είναι πιο δυνατό!!!

Δημοσ.

φανταζεσται να ειχε αφησει το pc ανοιχτο για να παει σε μια δουλεια και να ερθει?τι πουλανε ρεεεεεεε,ειμαι περιεργος να δω τι θα σου πουν!!!! :fear:

Δημοσ.

Τα Corsair δεν ειναι και τοσο ποιοτικα ολλο σφηρίζουν εχω παρη το Corsair Builder Series CX500 V2 και οταν κλινο το pc αρχιναει να σφηριζη το προβλημα το εχουν και αλλη ειδικα αν ψαξεις στο youtube θα βρις πολα βιντεο με αυτο το προβλημα

Δημοσ.

Μια χαρα ποιοτικα ειναι τα corsair.τωρα εδω ισχυει το οτι πληρωνεις παιρνεις.

Μην συγκρινεις το 500αρι corsair με που εχει 55 euros με το corsair 500αρι που εχει 70 και 80.εχεις παρει την φθηνη σειρα της corsair.πολυ καλη υποστηριξη απο πισω σαν εταιρια και ποιοτικο τροφοδοτικο σε καλη τιμη.για το θεμα σου,στειλε ενα Mail στην corsair και να δεις για ποτε θα σου το αλλαξουν.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...