fwtonio Δημοσ. 11 Απριλίου 2012 Δημοσ. 11 Απριλίου 2012 Η τιμή είναι μόνο για αγορά μέσω internet και είναι πολύ καλή! Είναι το χειρηστίριο που έχει ενσωματωμένο τον αισθητήρα Wii MotionPlus. http://www.public.gr/prod/gaming/accessories/web-offers/wii-remote-plus-nintendo-wii-leyko/prod930055pp/
dimitrisOS Δημοσ. 11 Απριλίου 2012 Δημοσ. 11 Απριλίου 2012 Εδώ εγω το αγορασα απο το videogamestore και αυτα που πουλα δεν ειναι τις ευρωπης αλλα τις κινας γνησια και δουλευει μια χαρα Αυτο δεν ειναι προσφορα .
Moderators matrixxx Δημοσ. 11 Απριλίου 2012 Moderators Δημοσ. 11 Απριλίου 2012 Δεν καταλαβες, το απο πανω ειναι ΠΛΗΡΕΣ remote με ενσωματωμενο το motion plus! Ειναι τελεια, τρελη τιμη "λαθους" αλλα προσωπικα δεν με κερδισε επειδη εχω ηδη 4 wiimotes και 2 motion plus "plugins". Εχω ομως περιεργια αν εχει αγορασει εστω και ενας στην κανονικη τιμη των 59 ευρω που παιζει σε ολα τα μαγαζια! Ηρθε η ωρα για ξεστοκαρισμα προφανως, ειναι λιγο παλιο πλεον το wii και οπου να ναι φτανει ο αντικαταστατης του σε HD...
Moderators matrixxx Δημοσ. 11 Απριλίου 2012 Moderators Δημοσ. 11 Απριλίου 2012 Οπου να'ναι "τελειωνει", απο διαθεσιμο πηγε "περιορισμενη διαθεσιμοτητα". (θυμηθειτε τα πολυμπριζα) ("οποιος το θελει ας βιαστει" η μεταφραση του ποστ μου αυτου , χτυπησα και εγω ενα τελικα)
npapagri_xtra Δημοσ. 11 Απριλίου 2012 Δημοσ. 11 Απριλίου 2012 Ευχαριστω τον φιλο που ποσταρε. Μολις τσιμπησα ενα που ηθελα καιρο.
Moderators matrixxx Δημοσ. 11 Απριλίου 2012 Moderators Δημοσ. 11 Απριλίου 2012 "Κατοπιν παραγγελιας" πλεον... Πηραμε τα τελευταια npapagri απο ο,τι φαινεται... Να δουμε τωρα αν θα παραλαβουμε... Φιλε fwtonio αυτο ειναι στο μεγεθος του σκετου wiimote ή ειναι ελαχιστα μεγαλυτερο; Μπαινει δλδ σε τιμονακια-μπιστολακια κλπ που παιρνουν το απλο;
fwtonio Δημοσ. 11 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 11 Απριλίου 2012 Ειναι στο μέγεθος του απλού wii remote, οπότε δεν έχεις πρόβλημα με τα περιφεριακά.
mpokwsths Δημοσ. 11 Απριλίου 2012 Δημοσ. 11 Απριλίου 2012 Τσίμπησα και εγώ ένα για χρήση στον άψογο εξομοιωτή Dolphin... Βέβαια είχε πάει σε status "κατόπιν παραγγελίας" μέχρι να το παραγγείλω. Για να δούμε.
Moderators matrixxx Δημοσ. 11 Απριλίου 2012 Moderators Δημοσ. 11 Απριλίου 2012 Ειναι στο μέγεθος του απλού wii remote, οπότε δεν έχεις πρόβλημα με τα περιφεριακά. Αυτο μονο σκεφτηκα και το χτυπησα! Thanks! (παρε και το +1 σου, στο θεμα δεν βαζω ακομα, αν παραλαβω θα βαλω - δεν εχω ιδιαιτερη εμπιστοσυνη στο μαγαζι )
duffyduck Δημοσ. 11 Απριλίου 2012 Δημοσ. 11 Απριλίου 2012 και θα το σκεφτομουν να παρω για τον emulator dolphin, αλλα δεν υπαρχει σαλιο
bad_freddy Δημοσ. 11 Απριλίου 2012 Δημοσ. 11 Απριλίου 2012 Πάνω που πάτησα υποβολή παραγγελίας και ενω ήταν διαθέσιμο μου πέταξε μήνυμα ότι τα προιόντα αφαιρέθηκαν από το καλάθι μου αυτόματα λόγω εξαντλήσεως... Παίζει να μην πρόλαβα για 10 δευτερόλεπτα να παραγγείλω...
Moderators matrixxx Δημοσ. 11 Απριλίου 2012 Moderators Δημοσ. 11 Απριλίου 2012 Εφυγε και επισημα η τιμη απο το site... στα 59.90 πλεον...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα