patsd Δημοσ. 8 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2012 Παιδια εχω παρει ενα Huawei ideos x5 pro απο τη Wind και τρεχει Android 2.2 ... θα θελα λιγη βοηθεια με την αναβαθμιση του λογισμικου σε 2.3 Gingerbread.. πως ακριβως γινεται? ξερει κανεις αν θα εχω μετα προβληματα με το wifi η οτιδηποτε αλλο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
elina_kal Δημοσ. 8 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2012 Παιδια εχω παρει ενα Huawei ideos x5 pro απο τη Wind και τρεχει Android 2.2 ... θα θελα λιγη βοηθεια με την αναβαθμιση του λογισμικου σε 2.3 Gingerbread.. πως ακριβως γινεται? ξερει κανεις αν θα εχω μετα προβληματα με το wifi η οτιδηποτε αλλο; πας εδω --> http://www.huaweidev...softid=NDEyNTc= (στο κοκκινο τετραγωνακι ειναι το download) και το κατεβαζεις μετα ακολουθεις αυτες τις οδηγιες που βρισκονται στην επισυναψη απο κατω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patsd Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 τελεια ευχαριστω πολυ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
norther Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 να κανω καποιεσ ερωτησεις.. 1) τι κερδιζεισ με τις νεες εκδοσεις εχω την 2,2,2 γιατι να βαλω πιο νεα? 2) εστω οτι κανω την αναβαθμιση λειτουργουν ολα κανονικα ?? wifi - gps - ελληνικο πληκτρολογιο- σημα 3) υπαρχει κανενα θεμα με την εγγυηση?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nemesiskp Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Αμα βαλεις official(σαν αυτη που εδειξε το παιδι παραπανω) δεν θα εχεις κανενα προβλημα. Εγω θα σου προτεινα παντως να μπεις στο xda developers forum και να βαλεις μια custom.Ενταξει μετα μπορει να θελει καμια εξτρα ρυθμιση(πχ να βρεις ελληνικο πληκτρολογιο-υπαροχουν απειρα στο πρωην market) αλλα αξιζουν και με το παραπανω.Ποιο γρηγορο,καλυτερη καταναλωση μπαταριας κτλ κτλ.Αλλα δεν ξερω τι πεζει με την εγγυηση σε αυτην τη περιπτωση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SPYROSK Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 πας εδω --> http://www.huaweidev...softid=NDEyNTc= (στο κοκκινο τετραγωνακι ειναι το download) και το κατεβαζεις μετα ακολουθεις αυτες τις οδηγιες που βρισκονται στην επισυναψη απο κατω [ ομως τα λεει στα κινεζικα πειραζει αυτο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
calico Δημοσ. 26 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2013 Ισχυει και για το x5 παλιοτερο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα