Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν το ποσό ήταν 526 + 34 που μας έβαλαν σε ένα στίκ για να αγοράζουμε τοστάκια νερά και τα λοιπά εντός της εταιρείας πάντα. Με αυτά που ακούω είμαι πολύ ευχαριστημένος αλλά όπως και να το κάνουμε οι προηγούμενοι παίρνανε 676.

Υπάρχει μια μικρή πιθανότητα τα χρήματα να είναι λίγο παραπάνω αυτόν τον μήνα λόγο ότι είναι +2 εργάσιμες μέρες, θα δείξει μεθαύριο που θα μας βάλουν τα χρήματα.

• 4 μήνες μετά...
Δημοσ.

Εδω και ποσες μερες ψαχνω για πρακτικη αλλα τπτ..απ΄ οτι ξερω μεχρι μεσα Οκτω. το πολυ δεν πρεπει να εχει αρχισει η πρακτικη κανονικα?

Δημοσ.

Μηπως ξερει κανεις σε λογιστικο γραφειο ποσο περιπου ειναι ο μισθος για πρακτικη?

Απο ΤΕΙ ειμαι..αρα δικαιουμαι ΕΣΠΑ κανονικα?

Και γενικα αν αξιζει να κανεις εκει πρακτικη ξερει κανεις?

Ευχαριστω εκ των προτερων

Δημοσ.

Φίλε πήγαινε σε καμία τράπεζα δίνουν καλύτερα λεφτά !!!!!

Τραπεζες δυστυχως παιρνουν ατομα 1 του μηνος συνηθως...δεν προλαβα γιατι στην γραμματεια της σχολης ειναι τρομπες..

Δημοσ.

Τραπεζες δυστυχως παιρνουν ατομα 1 του μηνος συνηθως...δεν προλαβα γιατι στην γραμματεια της σχολης ειναι τρομπες..

Όταν είχα κάνει πρακτική σε τράπεζα ( Εθνική ) είχανε πάρει και άτομα ενώ είχε περάσει η 1 του μηνός. Μη το θεωρείς δεδομένο , ρώτα στις τράπεζες .

• Like 1
Δημοσ.

μέσω ΕΣΠΑ, στην σχολή μου τουλάχιστον, είναι 340ε αυτή την στιγμή.

το καλοκαίρι που έκανα πρακτική σε μια τράπεζα, εκτός σχολής και εσπα, ο μισθός το μήνα ήταν 523ε καθαρά.

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Τελικα αρχισα στον Δημο πρακτικη.Και απο οτι μου ειπαν απο τον Δημο τοσα χρονια δινουν 180 ευρω στα παιδια που κανουν εκει πρακτικη (176 για ακριβεια νομιζω)..απο κει και περα απο τον ΟΑΕΔ δεν δικαιουμαι κατι παραπανω ε?

thanks..

Δημοσ.

Τελικα αρχισα στον Δημο πρακτικη.Και απο οτι μου ειπαν απο τον Δημο τοσα χρονια δινουν 180 ευρω στα παιδια που κανουν εκει πρακτικη (176 για ακριβεια νομιζω)..απο κει και περα απο τον ΟΑΕΔ δεν δικαιουμαι κατι παραπανω ε?

thanks..

Σε Δημόσιο ήταν πάντα τόσο λίγα τα λεφτά ( βέβαια ήξερα για 4ωρα εργασίας και πολύ χαλαρές καταστάσεις ).

Δημοσ.

Χαλαρα ειναι ναι..αλλα οι ωρες που πηγαινω ειναι ενα 7ωρο...

Συμφοιτητές που κάνανε πρακτική σε δημόσιες υπηρεσίες πήγαιναν 9.00-13.00 , μη ρωτήσεις ποιές υπηρεσίες ήταν , δε θυμάμαι.

Δημοσ.

Γίνεται να λέτε για την πρακτική αν είστε από πανεπιστήμιο ή τει γιατί εκεί διαφέρουν. Η κοπέλα που κάνουμε μαζί πρακτική και είναι από τει πήρε 520. Έχω την εντύπωση εγώ που είμαι από πανεπιστήμιο θα είμαι στα 320. Γνωρίζει κανείς για στάνταρ? Εθνική τράπεζα

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

καλησπέρα!! κατ'αρχας να πω ότι στο δημόσιο (προσωπικά που έχω ρωτήσει στο δημόσιο και συγκεκριμένα στην περιφέρεια) τα λεφτά είναι 178,60 νομιζω και αν κάνεις μέσω ΕΣΠΑ είναι 350.

αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι για την Αγροτική τράπεζα >> είναι δημόσιο ή ιδιωτικό γιατί με τις ιδιωτικοποιήσεις δεν ξέρω τι γίνεται??

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...