teo360 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2012 Καλησπερα σας παιδια..Μπορειτε σας παρακαλω να μου πειτε περιληπτικα πως δουλευει το ebay?διαβαζα και το ειδικο τοπικ αλλα δεν καταλαβα και πολυ καλα. 1)Καταρχας αν παω σε μια τραπεζα και βγαλω χρεωστικη καρτα να βαζω μεσα οσα λεφτα θελω και να κανω την αγορα μου στο ebay γινεται?? 2)Αυτο με την δημοπρασια δεν το εχω καταλαβει και πολυ καλα τι παιζει δηλαδη με τις μερες ωρες που απομενουν..ειδα πχ iphone 4 με 200Ε αν ληξει ο χρονος το παιρνω με 200E?? 3)Πληρωνω πρωτα και μετα ερχεται το πακετο μου? Φωτιστε με λιγο ρε μαγκες please
PARASwrite Δημοσ. 28 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2012 παιρνεις μια καρτα απο τραπεζα visa, masteracard που να ειναι προπληρωμενη ή χρεωστικη. μετα εγγραφη στο paypal.com με τα στοιχεια σου, τα οποια να ειναι ιδια και με του ebay και με της καρτας. επαληθευεις την καρτα και εισαι κυριος. (η καρτα πρεπει να εχει πανω απο 1.50Ε για να ενεργοποιηθει) για την δημοπρασια πρεπει να εισαι ολιγον εμπειρος μπορει το iphone να κανει τωρα 1ευρω αλλα λιγα λεπτα πριν λυξει μπορει να εχει 420ευρω. γενικα στις δημοπρασιες να εχεις ενα διαθεσημο ποσο παντα και να μην το υπερβαινεις\ ναι,η πληρωμη γινεται μεσω paypal. αν στο στειλει με track no. και δεν φτασει σπιτι ή ειναι πατσαβουρα, δυσκολα παιρνεις τα χρηματα πισω αν στο στειλει διχως track no. και δεν φτασει ή ειναι επεισης πατσαβουρα, τοτε τα χρηματα τα παιρνεις σε καθε περιπτωση μιλας πρωτα με τον πωλητη για αντικατασταση κοκ και μετα ενημερωνεις το paypal.
TheELF Δημοσ. 28 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2012 1)Καταρχας αν παω σε μια τραπεζα και βγαλω χρεωστικη καρτα να βαζω μεσα οσα λεφτα θελω και να κανω την αγορα μου στο ebay γινεται?? Με την χρεωστική μπορείς να κάνεις λογαριασμό στο paypal και να βάζεις λεφτά εκεί (θέλει 3 μέρες κάθε φορά για να μεταφέρεις τα λεφτά),όλοι στο ebay δέχονται paypal,γενικά πολύ ασφαλής τρόπος. 2)Αυτο με την δημοπρασια δεν το εχω καταλαβει και πολυ καλα τι παιζει δηλαδη με τις μερες ωρες που απομενουν..ειδα πχ iphone 4 με 200Ε αν ληξει ο χρονος το παιρνω με 200E?? Και με 1€ να λήξει θα το πάρεις με τόσα αλλά αν κάτσεις να παρακολουθήσεις τα τελευταία λεπτά σχεδόν πάντα πολλαπλασιάζεται το ποσό. 3)Πληρωνω πρωτα και μετα ερχεται το πακετο μου? Μεταβιβάζεις τα λεφτά μέσου paypal(πάλι κάνει άλλες 3 μέρες) και μόλις φτάσουν τα λεφτά, σου το στέλνει μέσα σε μια μέρα κατά κανόνα.
PARASwrite Δημοσ. 28 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2012 @TheELF τι εννοεις με τις 3 μερες? δεν γινεται μεταφορα εμβασματος, τα χρηματα φευγουν απευθειας απο την καρτα και τα παιρνει ο αλλος την ιδια στιγμη. μονο μεσω top up χρειαζεται 3 μερες ωστε τα χρηματα απο τον τραπεζικο σου λογαριασμο να μπουν στο balance του paypal, αλλα εδω μιλαμε για εμβασμα εσωτερικου και δεν χρειαζετε καρτες.
TheELF Δημοσ. 28 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2012 Τι να πω,εμένα από την κάρτα στο paypal 3 μέρες κάνει να φανούν,τώρα για paypal->πωλητή δεν ξέρω αλλά αν δεις σε αυτά που γράφουν πολλές φορές το αναφέρουν ότι θέλει κάποιες μέρες για να τους έρθουν τα λεφτά.
teo360 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 29 Μαρτίου 2012 λογικα λες την υπηρεσια bill me later. Ευαχαριστω για τις απαντησεις σας..η υπηρεσια bill me later ειναι κατι σαν δοσεις ας πουμε?
PARASwrite Δημοσ. 30 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2012 φιλε δεν την εχω δοκιμασει και απο ειδα ειναι μονο για αμερικη
flik Δημοσ. 30 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2012 Εγώ βάχω λεφτά στην Prepaid μου με atm ένα απόγευμα πχ, την άλλη μέρα απόφευμα που έχουν μπει στη τράπεζα κάνω κανονικά την αγορά και τη πληρωμή με paypal. Άρα βγάζεις για προπληρωμένη ή μια χρεωστική, την συνδέεις με paypal για μεγαλύτερη ευκολία/ασφάλεια και κάνεις αγορές. Η δημοπρασία λήγει και το παίρνει όποιος είχε υψηλότερο bid, ενώ μερικές έχουν και τιμή άμεσης αγοράς. Πάντα πρώτα πληρώνεις και μετά στέλνουν. Να προτιμάς όσους δέχονται αγορές μέσω paypal καλύτερα. ΥΓ. Όταν εισάγεις τα στοιχεία της κάρτας στον λογαριασμό paypal, πρέπει να επιβεβαιώσουν τη κάρτα. Ζητούν ένα verification code, 3-ψήφιο ή 4-ψήφιο, τον οποίο τον μαθαίνεις παίρνοντας τηλέφωνο στη τράπεζα 2-3 μέρες μετά αφού έχεις βγάλει τη κάρτα. Σε ρωτάνε στοιχεία ταυτότητας κτλ για να εξακριβώσει η τράπεζα και στη συνέχεια η Paypal οτι είσαι εσύ που έχεις τη κάρτα. Άρα παίρνεις τηλέφωνο και λες θέλω να μάθω τον αριθμό για paypal.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα