Προς το περιεχόμενο

Windows Vista Bussiness & User accounts

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σε ολους και ολες.

Προσπαθω να "λυσω" μια βλακεια που εκανα σημερα και δεν μπορω... :cry: :mad:

Διεγραψα τον administrator στα Windows που αναφερω στο subject και τωρα δεν μπορω να εγκαταστησω ΤΙΠΟΤΑ, μου λεει οτι δεν εχω τα δικαιωματα...! :cry: :cry: :cry:

Οταν bootαρω, εξακολουθει να ζηταει το pass για τον administrator που υπηρχε, αν ομως παω στο Control Panel/User accounts, ειναι κενο. Δεν μπορω ουτε να δημιουργησω, διοτι οταν παω να κανω add, μου λεει οτι The user [ονομα υπολογιστη] [ονομα που δινω] could not be added to the Administrators group because [ονομα υπολογιστη] [ονομα που δινω] does not exist...

Πρωτη φορα μου τυχαινει αυτο :P κι ετσι δεν εχω αναλογη εμπειρια... Κανω κατι λαθος? Υπαρχει τροπος να διορθωθει?

Να σημειωσω οτι δεν εχω την δυνατοτητα format διοτι δεν εχω το original dvd & το laptop (Dell M1330) δεν διαβαζει αντιγραφα δισκακια, αγνωστο γιατι!!!!!!!!!!!!!!!! Τι λετε?

(εχω ψαξει το forum για αναλογα θεματα, αλλα δεν βρηκα κατι αντιστοιχο...)

Αυτα σε πρωτη φαση, σας ευχαριστω ολους εκ των προτερων...

Δημοσ.

System restore μπορείς να κάνεις πριν μπουτάρουν τα vista (πατώντας F8)?

Οχι... δεν υπαρχει κανενα restore point, ενω το recovery των Windows ειναι στα... Πολωνεζικα, μια και το laptop το ειχε καποιος που δουλευε εκει... δεν καταλαβαινω τιποτα!!!

Δραμα η κατασταση!!!

Νεωτερα: Ξαναδοκιμασα το recovery πατωντας το F8 οπως μου ειπες, μετεφρασα μεσω Google τα Πωλονεζικα & δυστυχως..... ζηταει το pass του administrator, αλλα οταν το δινω (αυτο που μπαινω στο pc) δεν το δεχεται...

Δημοσ.

σε μένα (CMD) γράψε

Net user administrator /active:yes

κάνε επανεκκίνηση και θα σου εμφανιστεί ο λογαριασμός administrator.

Δημοσ.

σε μένα (CMD) γράψε

Net user administrator /active:yes

κάνε επανεκκίνηση και θα σου εμφανιστεί ο λογαριασμός administrator.

Δυστυχως δεν επιασε...

post-83222-0-25024400-1332801421_thumb.jpg

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...