Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα εχω ενα laptop lenovo G570 αγορασμενο τον ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ολα καλα μεχρι την στιγμη που καηκε ο φορτιστης.Πιστευω οτι καηκε αρκετα νωρις ουτε 6μηνο δεν εχει καλα καλα κλεισει.Τηλεφωνησα λοιπον στην lenovo εστειλα την αποδειξη και τα σχετικα στις 12 Μαρτιου και με ενημερωσαν οτι μεχρι τις 15 θα ειχα τον φορτιστη,τελικα η ημερομηνια περασε και με ενημερωσαν οτι μεχρι τις 19 μαρτιου την Δευτερα θα ειχα τον φορτιστη,και παλι ματαια τελικα μου λενε ως την Παρασκευη 23/3 ο θα εχεται παραλαβει τον φορτιστη,μιας και δεν ειχα καμια ειδοποιηση εως σημερα λοιπον παροτι ειχα στειλει και email τους πειρα σημερα τηλεφωνο οπου και μου ειπαν οτι ο φορτιστης δεν υπάρχει στην Ελλαδα,και θα ερθει τον Μαιο.Τι να πω προφανος ουτε οι ιδιοι δεν εχουν ιδεα ποτε θα ερθει γιατι να μην ενημερωσουν απο την αρχη οτι δεν μπορουν να με εξυπηρετησουν?και κατι αλλο σε 2 μηνες ο δορτιστης απο που ερχεται απο τον βορειο πολο με γαιδουρι?

τρομερη κοροιδια!!!

• Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πάρε τον φορτιστή κ την απόδειξη πήγαινε στο μαγαζί που το αγόρασες και πες τους το πολύ σε 3 μέρες θα περάσω να πάρω τον καινούριο η κάποιον συμβατό.. Αυτό έπρεπε να κάνεις από την αρχή.

Δημοσ.

Καλησπερα φιλε δεν ειναι ετσι απλα το εχω αγορασει απο pixmania.Πριν το αγορασω μου ειπε η lenovo οτι ισχυει η εγγυηση τωρα και παλι μου λενε οτι ισχυει επειδη το laptop εισαγεται στην ελλαδα απλα αυτη τη στιγμη δεν εχουν τον φορτιστη.

Δημοσ.

Οταν ειχα επαφες με την IBM (την σημερινη lenovo) ειναι παγκοσμια εγγυηση. Δηλαδη δεν τους ενοιαζε απο που το πηρες, απο επισημο η ανεπισημο, απο ελλαδα η απο την αλλη ακρη. Εαν ηταν γνησιο προιον της εταιριας και ειχες αποδειξη αγορας απο εκει που το πηρες τοτε ειχες την εγγυηση.

Δημοσ.

Οταν ειχα επαφες με την IBM (την σημερινη lenovo) ειναι παγκοσμια εγγυηση. Δηλαδη δεν τους ενοιαζε απο που το πηρες, απο επισημο η ανεπισημο, απο ελλαδα η απο την αλλη ακρη. Εαν ηταν γνησιο προιον της εταιριας και ειχες αποδειξη αγορας απο εκει που το πηρες τοτε ειχες την εγγυηση.

καλησπερα δεν αρνηθηκαν την εγγυηση απλα πρεπει να περιμενω απο τις 12 μαρτη μεχρι τον Μαη μα ειμαστε σοβαροι?

Δημοσ.

Καλησπερα φιλε δεν ειναι ετσι απλα το εχω αγορασει απο pixmania.Πριν το αγορασω μου ειπε η lenovo οτι ισχυει η εγγυηση τωρα και παλι μου λενε οτι ισχυει επειδη το laptop εισαγεται στην ελλαδα απλα αυτη τη στιγμη δεν εχουν τον φορτιστη.

Αν όλα αυτά τα έχεις σε mail τα επισυναπτεις και κάνεις καταγγελία πάλι μέσω email.. αυτοί θα επικοινωνήσουν μαζί τους κ το πρόβλημα σου ως δια μαγείας θα λυθεί..

Εδώ είσαι > http://www.efpolis.gr/

Δημοσ.

Αν όλα αυτά τα έχεις σε mail τα επισυναπτεις και κάνεις καταγγελία πάλι μέσω email.. αυτοί θα επικοινωνήσουν μαζί τους κ το πρόβλημα σου ως δια μαγείας θα λυθεί..

Eστειλα mail οπως μου ειπες και περιμενω.Ευχαριστω πολυ!!!

Δημοσ.

Καταγγελια για πιο πραγμα? Δεν εχει κανει κατι λαθος μεχρι τωρα η αντιπροσωπεια ετσι δεν ειναι?

Δημοσ.

Να το παρουμε απο την αρχη; Σε ποια εταιρια απευθυνθηκες; Info-Quest, Byte καποια αλλη;

Εαν οντως σου ειπαν Μαιο ειναι τραγικα μεγαλη αναμονη, πριν απο 6 χρονια το πολυ στην εβδομαδα ειχαν στειλει τα παντα. Το τροφοδοτικο δεν ειναι και τοσο μοναδικο προιον οπως ειναι μια μητρικη πλακετα που κανει για ενα συγκεκριμενο τυπο, το τροφοδοτικο ταιριαζει σε ολη σχεδον την σειρα, ειναι κοινο εξαρτημα.

Πρακτικα δες και στο Deal Extreme για τροφοδοτικο, αντιγραφη ειναι αλλα εαν δεν το κοπανησεις κατω θα σου κανει την δουλεια σου με 10€ με τα μεταφορικα μεσα.

Δημοσ.

Καταγγελια για πιο πραγμα? Δεν εχει κανει κατι λαθος μεχρι τωρα η αντιπροσωπεια ετσι δεν ειναι?

Φυσικά κ κάνει.. γιατί πρέπει να καλύψει τον πελάτη σε εύλογο χρονικό διάστημα.. - σε αυτή την περίπτωση το εύλογο δεν μπορεί να ξεπερνάει τις 20 μέρες συνολικά

Δημοσ.

Να το παρουμε απο την αρχη; Σε ποια εταιρια απευθυνθηκες; Info-Quest, Byte καποια αλλη;

Εαν οντως σου ειπαν Μαιο ειναι τραγικα μεγαλη αναμονη, πριν απο 6 χρονια το πολυ στην εβδομαδα ειχαν στειλει τα παντα. Το τροφοδοτικο δεν ειναι και τοσο μοναδικο προιον οπως ειναι μια μητρικη πλακετα που κανει για ενα συγκεκριμενο τυπο, το τροφοδοτικο ταιριαζει σε ολη σχεδον την σειρα, ειναι κοινο εξαρτημα.

Πρακτικα δες και στο Deal Extreme για τροφοδοτικο, αντιγραφη ειναι αλλα εαν δεν το κοπανησεις κατω θα σου κανει την δουλεια σου με 10€ με τα μεταφορικα μεσα.

Απευθυνθηκα στο τηλεφωνο που υπαρχει στο site τους και η εταιρια που θα με εξυπηρετησει ειναι lenovo teleperformance.Για after market φορτιστη το ξερω οτι ειναι φθηνος.Αλλα γιατι ρε γαμοτο δεν εχουν ουτε φορτιστη διαθεσιμο?εξαλου να ειναι μονο για το δικο μου laptop αποκλειεται!!!2 μηνες αναμονη!!!αυτοκινητο ειναι?

Δημοσ.

Οκ ακουσε με, θα παρεις αυριο τηλεφωνο ωρες εργασιμες την επισημη Lenovo Ελλαδος, εκει θα ζητησεις να μιλησεις με καποιον υπευθυνο για τα θεματα εγγυησης, θα πεις οτι εισαι δυσαρεστημενος απο την εκτελεση εγγυησης σε φορητο της Lenovo.

Να εχεις σε ενα χαρτι σημειωμενα ολα τα στοιχεια του φορητου σου, σειριακα, ημερομηνια αγορας, μπορει να σου ζητησουν να στειλεις φαξ την αποδειξη και σε αυτους.

Εξηγησε τους ευγενικα οτι δεν ειναι δυνατον να σου λενε απο την teleperformance οτι πρεπει να περιμενεις 2 μηνες για ενα τροφοδοτικο.

Σημειωσε το ονομα του ανθρωπου που μιλας, ζητησε να ασχοληθει να λυθει το θεμα σε λογικο χρονικο διαστημα (δηλαδη χθες, πολυ αργησαν).

Τονιζω οχι τσαμπουκα, ευγενεια ειναι το κλειδι για να πετυχαινεις τους στοχους σου.

http://www.lenovo.com/contact/gr/el/

Δημοσ.

Οκ ακουσε με, θα παρεις αυριο τηλεφωνο ωρες εργασιμες την επισημη Lenovo Ελλαδος, εκει θα ζητησεις να μιλησεις με καποιον υπευθυνο για τα θεματα εγγυησης, θα πεις οτι εισαι δυσαρεστημενος απο την εκτελεση εγγυησης σε φορητο της Lenovo.

Να εχεις σε ενα χαρτι σημειωμενα ολα τα στοιχεια του φορητου σου, σειριακα, ημερομηνια αγορας, μπορει να σου ζητησουν να στειλεις φαξ την αποδειξη και σε αυτους.

Εξηγησε τους ευγενικα οτι δεν ειναι δυνατον να σου λενε απο την teleperformance οτι πρεπει να περιμενεις 2 μηνες για ενα τροφοδοτικο.

Σημειωσε το ονομα του ανθρωπου που μιλας, ζητησε να ασχοληθει να λυθει το θεμα σε λογικο χρονικο διαστημα (δηλαδη χθες, πολυ αργησαν).

Τονιζω οχι τσαμπουκα, ευγενεια ειναι το κλειδι για να πετυχαινεις τους στοχους σου.

http://www.lenovo.com/contact/gr/el/

δυστηχως σημερα καλουσα αυτο το τηλεφωνο δεν το σηκωσαν ποτε.θα δοκιμασω και αυριο

Δημοσ.

Καλησπερα...

Μεχρι και πριν αγορασεις το προιον (οποιοδηποτε προιον,οποιοδηποτε μαρκα.. πλην ΠΟΛΥ ΕΛΑΧΙΣΤΟΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΩΝ) ξαναλεω μεχρι και πριν αγορασεις ολα ειναι ωραια, κανενα προβλημα απο εγγυησεις, εξυπηρετηση, και ταχυτητα servis...(απο τα λεγομενα πωλητών και υπεύθυνων αντιπροσωπιών), και μοοοολις κανεις την αγορα απ το πρωτο δευτερολεπτο εισαι ξεκρεμαστος.. αυτη ειναι δυστυχως η αληθεια

Εχει δικιο ο φιλος.. αν π.χ ηταν μια μητρικη, η ενα αλλο "σπλαχνο" σημαντικο του laptop τοτε??..... τοτε κλαφτα χαραλαμπε...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...