Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σε συνέχεια του http://www.insomnia.gr/topic/440748-toshiba-laptop/page__st__10, προχώρησα τελικά στην αγορά του Samsung np300e5a-s05gr.

Πρώτες εντυπώσεις.

Δείχνει να έχει καλή ποιότητα, με μεταλλική αίσθηση και στιβαρό πληκτρολόγιο (το αντίθετο δηλαδή από την πλαστικούρα των Toshiba και το πληκτρολόγιο-που-μπαίνει-μέσα της Dell).

Η οθόνη ματ και όχι ιδιαίτερα καλή. Την συγκρίνω με το εξαετίας HP μου και εκείνο δείχνει καλύτερο.

Κάμερα για Skype μια χαρά και η μπαταρία μια χαρά επίσης.

Μπουτάρισμα σε 1' - αυτό δεν μου άρεσε για μηχάνημα με 4GB ram και i5-2450/2.50GHz.

Καρτούλα γραφικών NVIDIA GeForce GT 520MX, άρα ικανοποιητική για παιχνίδια (όχι σε υψηλή ποιότητα φυσικά).

Τέλος, είναι αρκετά ελαφρύ και λεπτό.

Γενικότερα, είναι νομίζω μια καλή λύση στα λεφτά του (~540 ευρώ), που ναι μεν δεν σου δίνει τα πάντα, αλλά έχει έναν καλό μέσο όρο για όλα.

Για όποια απορία μπορώ να βοηθήσω, εδώ είμαι.

Δημοσ.

Επειδη σκεφτομαι την αγορα του συγκεκριμενου μοντελου, θα ηθελα σε παρακαλω να με ενημερωσεις για το ποση ram μπορει να φτασει το συγκεκριμενο μοντελο (σε διαφορα sites αναφερεται max τα 6GB) και επισης με ποια εκδοση των windows σου ηρθε εγκατεστημενο.

Αν μπορεσεις να βρεις και ποιο samsung recovery tool εχει πανω, θα ημουν ευγνωμων!!!

Δημοσ.

Πάει μέχρι 8GB, απλά υπάρχουν κάποιες εκδόσεις με 6GB αντί για 4GB.

Έρχεται με Windοws 7 Hοme Premium (σε Ελληνικά ή Αγγλικά - ρωτάει κατά την πρώτη εκκίνηση του υπολογιστή).

Με μια μικρή επιφύλαξη τα παραπάνω.

Δημοσ.

Πάει μέχρι 8GB, απλά υπάρχουν κάποιες εκδόσεις με 6GB αντί για 4GB.

Έρχεται με Windοws 7 Hοme Premium (σε Ελληνικά ή Αγγλικά - ρωτάει κατά την πρώτη εκκίνηση του υπολογιστή).

Με μια μικρή επιφύλαξη τα παραπάνω.

Ευχαριστω για την απαντηση. Σε ερωτηση μου στον πωλητη, μου ειπε μεχρι 6 η ραμ, αλλα κι αυτος δεν ηταν σιγουρος, για αυτο ρωτησα τον topic starter, μηπως το ξεκαθαριζει το θεμα μεσα στο Manual.

Δημοσ.

Το συγκεκριμενο το αγορασα κ εγω κ με ενα ντιμακι ραμ το εχω στα 8.Ειμαι ευχαριστημενος με την ποιοτητα του-οχι τιποτα τρελο αλλα στα λεφτα του ειδα πολυ χειροτερα.Εχει 2 ντιμακια με το ενα ελευθερο.Απο θερμοκρασιες πολυ χαμηλες.Οθονη μου φαινεται κ μενα μετρια.Μπαταρια κανα 3ωρακι σερφαρισμα κ χρονος εκκινησης βελτιωνεται αν στειλεις τις αρλουμπες που εχει φορτωμενος.Πιστευω μονοδρομος αν θες τετοιο μηχανημα με 2ετη εγγυηση.Αγορα απο egate.

Αποστολή από το GT-I9000 με τη χρήση Insomnia App

Δημοσ.

Oχι δεν το εχω σε silent mode.K δεν κανει και ιδιαιτερο θορυβο.Ειχα ενα amilo 3438G και ο ανεμιστηρας του τουρμπιζε.Mολις γυρισα σπιτι.Θα κοιταξω κ ποια εκδοση recovery φορα.Ρωτατε οτι θελετε,γιατι εγω οταν ρωταγα γνωμες ολοι με στελναν Dell και δεν ειχα να κανεναν να ρωτησω.

οι παραλλαγες του np300e5a ειναι πολλές.Σε κάποιες εκδόσεις φορά και bluray.

να και ενα ωραιο αξεσουαρακι http://www.ebay.co.uk/itm/260970451988?var=560094430170&ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1423.l2649#ht_3742wt_1165

Δημοσ.

Ξέρει κανείς πως θα έχει στα ελληνικά την επιφάνεια εργασίας , με τα έγγραφά μου , και τα άλλα αρχεία στα ελληνικά ;

Τα έχει όλα στα αγγλικά.

Δημοσ.

Κατα την αρχικη παραμετροποιηση τι επελεξες?

Δημοσ.

Κ δε βλεπεις τωρα το μενου στα ελληνικα?

Δημοσ.

Οταν ανοιξες το pc για πρωτη φορα, εχει εναν οδηγο για να επιλεξεις καποια πραγματα, αναμεσα στα οποια ειναι και η επιθυμητη γλωσσα εμφανισης των windows.

Αν τον πηρες μεταχειρισμενο (ή ειχε αλλον ιδιοκτητη πριν φτασει στα χερια σου), τοτε δεν εχεις αλλες επιλογες απο το να κανεις recovery και να περασεις τα windows απο το recovery partition, συμφωνα με τις δικες σου επιλογες.

Αν τον ανοιξες εσυ πρωτη φορα και επελεξες τα Ελληνικα αλλα παρολα αυτα, τα windows ειναι στα αγγλικα (και δεν ειναι pro ή ultimate), τοτε καλο θα ηταν να απευθυνθεις στο καταστημα που τον πηρες ή στον προηγουμενο ιδιοκτητη.

Σε καθε περιπτωση, δωσε μας περισσοτερες πληροφοριες για να ειμαστε κι εμεις πιο σαφεις στις απαντησεις μας.

Δημοσ.

νομίζω οτι το πρόβλημα είναι στο λειτουργικό σύστημα ! το λάπτοπ είναι καινούργιο και έχει λειτουργικό : window 7 home premium . αυτό έχει display language = english , το πληκτρολόγιο γίνεται και στα ελληνικά, αλλά τα άλλα προγράμματα παραμένουν στα αγγλικά . ακόμα και απο τον "πίνακα ελένχού " επιλέγοντας ελληνικά δεν αλλάζει η εμφάνιση των windows. Νομίζω οτι μονο τα Windows 7 Ultimate μπορούν να αλλάζουν την γλώσσα εμφάνισης των windows.

Παρακαλώ τα φώτα σας .........

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...