dolph Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 Καλησπέρα, Θέλω να πάρω ένα καινούργιο laptop (15.6") και με συζητήσεις που έχω κάνει μου προτείνουν ώς ποιοτικότερη επιλογή τα Toshiba. Με αυτή τη βάση, για ένα laptop που θα χρησιμοποιείται λίγο επαγγελματικά, λίγο επεξεργασία ήχου/βίντεο και λίγο παιχνίδι, τί θα λέγατε μεταξύ αυτών των μοντέλων; http://www.plaisio.gr/Laptop-and-Tablet/Notebook/Laptop/Toshiba-Satellite-L755D-21T-PSK36E-003002GE.htm http://www.plaisio.gr/Laptop-and-Tablet/Notebook/Laptop/Toshiba-Satellite-L750-1LC-PSK2YE-0JWEFA9L-E7.htm Θα χαρώ να ακούσω τις προτάσεις σας και ευχαριστώ!
De_la_sol Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 Απο μενα σαν αγορα μαρκας... ναι αξιζει ειναι πρωτη επιλογη, και με καλο after servis Τωρα απο επιλογη αγορας δεν θα μπορεσω να βοηθησω.. διοτι δεν κατέχω και πολλα Η πρωτη σου επιλογη εχει τετραπυρινο επεξεργαστη, και ο δευτερος, διπυρινος με μεγαλυτερη καρτα γραφικων και μεγαλυτερο δισκο σκληρο (αν δεν κανω λαθος)
kamui Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 http://www.getitnow.gr/prod/foritoi/notebooks/dell-inspiron-q15r-5110-8173-mayro/prod1940153pp/ αφού πήγες ως τα 699 να ακόμη μία πρόταση με 6GB RAM, i5 χάνεις βέβαια σε θέμα κάρτας γραφικών. Ανάλογα το gaming που κάνεις δλδ
Xristaras12 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 http://www.getitnow..../prod1940153pp/ αφού πήγες ως τα 699 να ακόμη μία πρόταση με 6GB RAM, i5 χάνεις βέβαια σε θέμα κάρτας γραφικών. Ανάλογα το gaming που κάνεις δλδ επειδη το αναφερατε και μονο κ επειδη εχω το συγκεκριμενο 2 πραγματα εχω να πω. Για παιχνιδια ειναι μεχρι ενος σημειου(assassins creed και modern warfare 3 που εχω δοκιμασει τρεχουν σε Medium settings) το δευτερο ειναι με το συγκεκριμενο οτι ΜΑΛΛΟΝ εχει θεμα ολη η παρτιδα με τα τροφοδοτικα. συγκεκριμενα ΚΑΙ το δικο μου και ενος αλλου μελους μεσα απο εδω με το ιδιο ακριβως εχουν ελλατωματικα τροφοδοτικα. Θα μου πειτε πεσαμε στο κομματι; δεν νομιζω. εγω προσωπικα επικοινωνησα με τη dell και μου το αλλαξανε.Οπως και ο φιλος. Οταν τα πηγαμε στα καταστηματα ως DOA και λαβαμε ιδια ειχαν ακριβως το ιδιο προβλημα.Εγω αλλαξα 2(κ μετα πηρα την dell να ησυχασω) το αλλο μελος μεσα απο εδω πρεπει να αλλαξε Η 3 Η 4 λαπτοπ ΚΑΙ ολα με το ιδιο θεμα. Ευτυχως που δεν εδωσα 669 που ειχε το συγκεκριμενο αλλα 569 με την προσφορα χριστουγεννων απ τα μουλτιραμα. @topic starter το δευτερο θα σε καλυψει απολυτα για gaming αλλα μην περιμενεις ολα σε full σε βαρια παιχνιδια θα εχεις μεγαλες υποχωρησεις(BF3 κλπ) το πρωτο ναι μεν εχει 4πυρηνο επεξεργαστη αλλα ο i5 εχει περισσοτερα "αλογα" να δωσει ασχετα αν ειναι διπυρηνος με HT!
dolph Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 Να πω την αλήθεια, για gaming έχω ένα κτηνάκι desktop οπότε δεν με ενδιαφέρει να παίζω τα πάντα σε full settings, αλλά θέλω να μπορώ να τα φορτώνω όλα απροβλημάτιστα έστω και λίγο χαμηλότερα. Άλλες ιδέες και πάντα σε Toshiba; (Επειδή μου έχουν πει ότι είναι κορυφαία σε ποιότητα.)
jtheogr Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 Αυτός που σου είπε οτι τα toshiba είναι κορυφαία σε ποιότητα έχει μείνει σε ποιό παλιές σειρές που με βάση τα χρήματα τους είχαν όντως πολύ καλή ποιότητα αλλά για τις τελευταίες σειρές δεν ισχύει το ίδιο.
dolph Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 Αυτός που σου είπε οτι τα toshiba είναι κορυφαία σε ποιότητα έχει μείνει σε ποιό παλιές σειρές που με βάση τα χρήματα τους είχαν όντως πολύ καλή ποιότητα αλλά για τις τελευταίες σειρές δεν ισχύει το ίδιο. Τί έχει συμβεί στις τελευταίες σειρές;
dolph Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 Τελικά θα τρελλαθώ, όσο και να το ψάχνεις τόσο θα ακούς για ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΑΡΚΕΣ ότι είναι οι καλύτερες! Τί στο καλό, δεν υπάρχει αντικειμενική άποψη επί του θέματος;
Xristaras12 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 φυσικα ετσι ειναι αλλος θεωρει τα toshiba κορυφαια επειδη πηρε 2 μοντελα και δεν εβγαλαν το παραμικρο και αλλοι οτι ειναι τα χειροτερα γιατι δεν εχουν καλο σερβις και τους χαλασανε. το ιδιο και για τα hp,dell κλπ. Εμενα πχ εχω σκληρους WD και ποτε κανενας δεν εχει χαλασει,αντιθετα οσους seagate εχω παρει,χαλασανε.ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ συμβαινει στον κολλητο μου,2 WD Πηρε κ αυτοι βγαλανε Bad sectors τις πρωτες μερες! Για μενα ψαξε τι ακριβως θες,κοιτα κριτικες στο ιντερνετ,πηγαινε δες το απο κοντα και μετα αποφασιζεις. Το ιδιο εκανα κ εγω(κ κανω)κ δεν το εχω μετανιωσει ποτε! Εγω παντως ΜΟΝΟ και ΜΟΝΟ λογω εγγυησης θα σου ελεγα να κοιταξεις προς dell μερια,Αν κανεις μια αναζητηση στο φορουμ θα διαβασεις πολλα.ερχεται κουριερ στο σπιτι,στο παιρνει και ειτε την επομενη ειτε την μεθεπομενη μερα το εχεις σπιτι σου επισκευασμενο,αυτο πιστευω λεει πολλα.
xristoforos89 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 Τί έχει συμβεί στις τελευταίες σειρές; Ειναι αναλογως τι 'κατηγοριας' λαπτοπ θα παρεις. Για παραδειγμα τα toshiba εχουν τα satellite, satellite Pro, Tecra, Qosmio κλπ. Απο ποιοτητα κατασκευης αξιζουν μονο τα satellite Pro (εχω ενα) και τα Tecra. Tα υπολοιπα δεν σκιζουν απο ποιοτητα κατασκευης μιας και ειναι φτιαγμενα απο πλαστικο, και κατα κυριο λογο glossy πλαστικα. Αν δουλεψεις τις διαφορες σειρες που κυκλοφορουν στα λαπτοπ, θα καταλαβεις τι εννοω. Ειναι η μερα με την νυχτα για παραδειγμα ενα satellite με ενα tecra (για αυτο και τα tecra ειναι πολυυυ ακριβοτερα). Οσον αφορα τις εταιριες, ειναι να μην σου κατσει στραβη. Εγω για παραδειγμα εχω αλλαξει καμια 20αρια λαπτοπ, ολων των εταιριων, τα τελευταια 2 χρονια και κανενα δεν μου εβγαλε το παραμικρο προβλημα. Οποτε δεν ειμαι υπερ της μιας ή της αλλης εταιριας. Πολυ ποιοτικο παντως ειναι και αυτο: http://www.skroutz.gr/s/395069/HP-ProBook-4530s-i3-2330M-4GB-320GB.html με +40ευρω πας στα 2 χρονια εγγυησης.
De_la_sol Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 (επεξεργασμένο) Θα συμφωνησω απολυτα σ αυτα που λεει ο xristaras καπως ετσι ειναι.... Κοιτας τι θελεις να κανεις, η τι αναγκες εχεις με το laptop που θελεις να αγορασεις, πας και το βλεπεις ο/η ιδιος και αποφασιζεις. Προσωπικα ειμαι της γνωμης να ξερεις 5 πραγματα, να εχεις πανω κατω κατασταλαξει στην αγορα σου και μετα να πας στο καταστημα για την αγορα σου, αυτο το λεω διοτι αν πας και σε καταλαβουν οι πωλητές οτι εισαι ασχετος/η απο laptop... την πατησες Τωρα για τα toshiba που μιλησα πιο πανω να πω οτι ειναι γνωμη καποιου τεχνικου (φιλος) σε ερωτηση για αγορα laptop που ηθελα, και εκανα πριν 2-3 μηνες (ασχετα αν δεν αγορασα τελικα toshiba.. ) Να πω οτι τελικα αγορασα acer λογο τιμης και μεχρι τωρα ολα οκ,(φτου να μην το ματιασω), αλλα αν δεις οι περισσοτεροι, οχι ολοι, μεσα απο το forum εχουν αντιθετη γνωμη (οχι καλη) για την μαρκα αυτην (τα περισσοτερα απο θεμα servis) Επεξ/σία 23 Μαρτίου 2012 από De_la_sol
dolph Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 Και εμένα η πρόταση έρχεται από τεχνικό, ο οποίος μου είπε ότι τα Toshiba είναι τα laptop που του φέρνουν λιγότερο απ' όλα με προβλήματα για επισκευή. Πήγα από ΠΛΑΙΣΙΟ και Multirama να ρίξω μια ματιά και από κοντά και δυστυχώς τα Toshiba Satellite δεν με ενθουσίασαν. Πολύ πλαστική αίσθηση βρε παιδί μου... Έχω κολλήσει και επειδή δεν επείγομαι να πάρω laptop και συγχρόνως δεν θέλω να δώσω ένα κάρο λεφτά δενξέρω τί να κάνω lolol
dolph Δημοσ. 23 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 23 Μαρτίου 2012 Αυτό το samsung np300e5a-s05gr τί λέει; http://www.multirama.gr/products/product?pid=0664949&catid=010200
xristoforos89 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2012 Πολυ καλη κατασκευη, καλη οθονη, καλα χαρακτηριστικα για τα χρηματα του. Προσωπικα θα το επαιρνα αν εψαχνα λαπτοπ στα χρηματα αυτα.
diaxeiristis21 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2012 Η εμπειρία μου με τα Toshiba είναι συγκεκριμένη. Η παλιά καλή εταιρία εφτιαχνε πολυ ποιοτικά μηχανήματα και είχε άψογο service. Σε ενημερώνω ότι πήρε συγγενικο μου πρόσωπο πριν ένα χρόνο περίπου λαπ τοπ, του σβηνει μια φορα την βδομαδα ανευ λόγου και στην εταιρια διαβεβαιώνουν ότι δεν έχει τίποτα με αποτέλεσμα να με αναγκάζουν να κάνω άλλες ενέργεις. Αυτά!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα