Προς το περιεχόμενο

Dark Souls

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

http://store.steampowered.com/app/211420/?snr=1_7_suggest__13

Κοιταξτε εκει που λεει ''μερικη υποστηριξη χειριστηριου! Μιλαμε ειναι για γελια οι τυποι! Το παιχνιδι δεν παιζεται χωρις χειριστηριο και αυτοι γραφουν οτι εχει μερικη υποστηριξη αντι για πληρη!!!

Όταν λέει Partial Controller Support, εννοεί οτι σε μερικά σημεία μπορεί να χρειαστεί να κάνεις επιλογές με keyboard/mouse (π.χ. στο The Walking Dead υπάρχει "πρόβλημα" που εμφανίζεται το mouse cursor στη μέση της οθόνης). Αν και δεν το έχω αγοράσει (ακόμα :P) φαντάζομαι είναι Partial λόγω του login που χρειάζεται στην αρχή στο GFWL;

• Απαντ. 818
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Η valve ανακοινωσε στα vga oτι το 2013 θα βγουν pc τα οποια θα πουλιουνται με χειρισηριο της valve και οτι τα χειριστηρια αυτα θα ειναι συμβατα με ολα τα παιχνιδια. Επισης τα pc αυτα θα εχουν το μεγεθος κονσολας και θα λεγονται steambox. Aυτο ειναι κατι το οποιο θα επρεπε να ειχε γινει εδω και χρονια .Οταν βγουν τα pc αυτα τοτε οποιος αγοραζει νεο pc και θελει να παιξει παιχνιδια δεν θα χρειαζεται να αγορασει ξεχωριστα το χειριστηριο οπως συμβαινει μεχρι τωρα.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Έχω μια απορία για το multiplay.Απο ότι έχω καταλάβει για να παίξεις co-op πρέπει να είσαι human, πρέπει να αφήσεις μήνυμα με ένα sign stone και υπάρχουν κάποιοι περιορισμοί όσο αφορά το boss και το level των παικτών.

Αυτό που δεν έχω καταλάβει είναι πως θα κανω summon ένα φίλο μου και όχι κάποιον τυχαίο παίκτη.Υπάρχει κάποιος τρόπος?

Δημοσ.

Έχω μια απορία για το multiplay.Απο ότι έχω καταλάβει για να παίξεις co-op πρέπει να είσαι human, πρέπει να αφήσεις μήνυμα με ένα sign stone και υπάρχουν κάποιοι περιορισμοί όσο αφορά το boss και το level των παικτών.

Αυτό που δεν έχω καταλάβει είναι πως θα κανω summon ένα φίλο μου και όχι κάποιον τυχαίο παίκτη.Υπάρχει κάποιος τρόπος?

Ο πιο σίγουρος τρόπος αν δεν κάνω λάθος, είναι να "αφήσει" ο client (αυτός που κάνει join στον host δηλαδή) white sign σε περιοχή που δεν υπάρχει κόσμος (μακριά απο vendors, bonfires, boss entrances) και να υπάρχει συνεννόηση απο πριν για να προλάβει ο host να το χρησιμοποιήσει.

• Like 1
  • 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ρε παιδιά έχετε να προτείνετε κανά mod για το παιχνίδι;

Μέχρι στιγμής έχω βάλει:

DSfix

Dark Souls Flora Overhaul

High-Res UI and Subtitle Fonts

Τίποτα για καλύτερα textures παίζει; Γιατί δε με πολυ τρελαίνουν τα γραφικά atm.

Από nexusmods αν είναι δυνατόν να τα κάνουμε install κατευθείαν

Επίσης μου έχει 2 μαύρα borders πάνω και κάτω στην οθόνη και δε μπορώ να τα βγάλω. Ανάλυση έχω βάλει στο dsfix αυτή που πρέπει αλλά αυτά δεν φεύγουν, δεν είναι και τόσο ενοχλητικά αλλά αν ξέρετε πως να βγουν έχει καλώς. 

Δημοσ.

ΟΚ, το έβαλα και εγώ το παιχνίδι, αν και δεν υποστηρίζεται στην Κύπρο (δεν πωλείται μέσω Steam), να δώ το αριστούργημα που αρέσει σε τόσο και τόσο κόσμο.

Μετά από ένα 10-ωρο μπορώ να πώ ότι χόρτασα και πιστεύω πως ότι ήταν να μου προσφέρει αυτό το παιχνίδι μου το πρόσφερε. Είναι ένα ατελείωτο grind, όπου κινείσαι σε "κύκλους" με τον χαρακτήρα σου να σκοτώνεται ξανά και ξανά και να σκοτώνει ξανά και ξανά τους ίδιους κακούς, εως ώτου αποστηθίσεις αρκτετά πράγματα ή να ανεβάσεις λίγο τα χαρακτηριστικά σου, ώστε να πάς ένα βήμα παραπέρα και να ξεκινήσεις τους κύκλους από την αρχή. Πλέον αυτές τις καταστάσεις τις βλέπω ως πολύ βαρετές.

Άλλο αντίστοιχο παιχνίδι που έπαιξα σχετικά πρόσφατα ήταν το Baroque στο Wii, το 2008, όπου επίσης ήταν υπερβολικής δυσκολίας και ο θάνατος ήταν στοιχείο του παιχνιδιού. Σε εκείνη τη περίπτωση όμως, η ιστορία κατάφερε να με κρατήσει τόσο όσο έπρεπε για να το τερματίσω.

Δεν το θεωρώ κακό παιχνίδι, απλά το βρίσκω πιό πολύ αγγαρεία παρά διασκέδαση, ειδικά όταν έχεις μιά ολόκληρη λίστα από παιχνίδια που δεν έχεις παίξει ακόμα.

Δημοσ.

Δυστυχως πανθηρα η εμπειρια σου ειναι μιση γιατι δεν παιζεις με online και στο Dark Souls ειναι αναποσπαστο κομματι. Επισης την ιστορια πρεπει να την ανακαλυψεις μονος σου. Αν καταφερεις να το τελειωσεις εστω μια φορα θα σε παραπεμψω σε ορισμενα βιντεο του Epicnamebro που μιλαει για την ιστορια και τους χαρακτηρες και πραγματικα θα παθεις πλακα για το τι ιστορια εχει το παιχνιδι.

Δημοσ.

Το βρίσκω δύσκολο να του αφιερώσω και άλλο χρόνο.

Το παιχνίδι είναι καθαρό grindfest.

Έχει πάρα πολλά καλά χαρακτηριστικά, μου αρέσει πολύ που είναι τόσο skilled based, μου άρεσε που θέλει σκέψη όταν κάνεις μάχες, αλλά αυτή η επανάληψη με τους θανάτους και τα respawn των κακών ξανά και ξανά και ξανά, πραγματικά δεν είναι για μένα.

Και εδώ είναι που τσατίζομαι με το μάρκετινγκ των video games.

Διότι το Dark Souls το εκθειάζαν ακριβώς για αυτή του τη δυσκολία και τους άπειρους θανάτους που θα βιώσεις, ενώ άλλα παιχνίδια ακριβώς ιδίου τύπου, τα βαθμολογούν αρνητικά ακριβώς για τον ίδιο λόγο. Όπως το Baroque στο Wii.

Ίσως κάποια στιγμή να το ξαναδοκιμάσω, αλλά όταν ο χρόνος που παίζεις games είναι περιορισμένος, το τελευταίο πράγμα που θές είναι να παίζεις ξανά και ξανά και ξανά τις ίδιες περιοχές με τους ίδιους κακούς.

• Like 1
Δημοσ.

Δυστυχως πανθηρα η εμπειρια σου ειναι μιση γιατι δεν παιζεις με online και στο Dark Souls ειναι αναποσπαστο κομματι.

Αν κρίνω απο το δικό μου run (μέχρι τώρα), καλύτερη εμπειρία είχε ο panther χωρίς το online κομμάτι. Στις 40~ ώρες που έχω κλείσει μέχρι τώρα, ζήτημα αν κατάφερα δύο-τρείς φορές να κάνω co-op (τις υπόλοιπες μου πετούσε Summoning Failed), ενώ οι invaders φτάνανε περίπου το 15πλάσιο - με αποκορύφωμα ένα τυπάκι στα level 29~ που (πιθανόν λόγω lag) κατάφερε σε 4-5 invade απανωτά να με κάνει backstab απο μπροστά (την τελευταία φορά δε, στο τρελό τρέχα-τρέχα μπας και καταφέρω να αρχίσω το Iron Golem και σταματήσουν τα invade, κατάφερε το προαναφερθέν backstab ενώ είχα πλάτη στον τοίχο). In short, παραπάνω εκνευρισμός παρά απόλαυση ήταν για εμένα το online...

Όσο για τα Orange Soapstone Signs, παίζει 5-6 να ήταν χρήσιμα - κατά κύριο λόγο έβλεπα απο άσχετα ("Need humanity", "Praise the Sun!"), σε άχρηστα (οπώς "Secret ahead" μέσα στο secret room και "Bonfire ahead" πάνω στο bonfire) και αρκετά troll messages ("Jump ahead" σε γκρεμούς χωρίς κάποιο secret ή "Amazing item ahead" μπροστά απο Mimic).

Δημοσ.

Το οτι δε σε αφήνει να παίξεις online με φίλους, για εμένα, είναι το μεγαλύτερο fail του παιχνιδιού.Όλα τα άλλα τα θεωρώ θέμα γούστου.Προσωπικά το απολαμβάνω αρκετά αλλά το port είναι τόσο άθλιο που δε το συνιστώ για αγορά.

Δημοσ.

Πωπω, τελικα οι PC gamers μαπα το καρπουζι απο αποψη community με το συγκεκριμενο. Αυτα τα ακυρα που περιγραφεις Greygore τα ειχε και στο PS3 αλλα οχι σε τετοιο βαθμο. Συνηθως τετοια σημαδια τα χωνανε οι invaders ή αλλα τσογλανια αλλα σε καμια περιπτωση δεν ηταν ενοχλητικο στο PS3. Για το PC αν λαβω λιγο απο αυτα που ειδα και απο βιντεο του Χ360 πρεπει να ειναι γεματο μπασταρδους και γεματο cheaters. Η εκδοση του Χ360 (οπως και του PC) εχει απειρα cheat hacks. Αυτα δεν υπαρχουν στο PS3. Μονο καθαρο lag.

Δημοσ.

Για cheats δεν μπορώ να πω με 100% σιγουριά, μια και σε διάφορα forum/wiki συνήθως ρίχνουν φταίξιμο στο lag (τουλάχιστον όσο αφορά τα Summon fails και backstabs), αλλά με πιάνει λίγο το παράπονο* μια και το co-op όποτε δούλεψε είχε αρκετή πλάκα (πρώτη φορά π.χ. ήταν μετά το πρώτο bonfire στα Depths μέχρι Gaping Dragon, κάνοντας summon και τον Knight Solaire είχε αρκετό χαβαλέ σαν boss). Στο τέλος όμως παράτησα και το Warrior of Sun covenant γιατί απλά δεν είχα πλέον κάποιο benefit χωρίς co-op (και δεν βρίσκω και άλλο "καλό" covenant μια και ήδη Gravelords, Darkmoon, Princess' Guard και Dark Wraith τους "έχασα" λόγω kills/progress - ξέμεινα με τους Forest Hunter που απλά δεν παίζει να ξαναπατήσω στα λημέρια τους anyway).

Μιλώντας όμως για cheats, δες μερικά απο τα screenshots του Community Profile στο Steam (μεταξύ boob-pics των Gwynevere/Quelaag /sigh), όπως αυτό εδώ.

*Edit: Να φανταστείς στα Sen's Fortress και Painted World of Ariamis είχα κλείσει το wi-fi απλά για να μπορώ να κάνω λίγο progress (τώρα να μου πεις μπορούσα απλά να μείνω hollow, αλλά λίγο το kindling που θέλει human form, λίγο το οτι ήθελα να κάνω summon τον

Iron Tarkus (Sen's) και King Jeremiah (Ariamis),

λίγο το ήδη χαμηλό μου curse resist, "χρειάστηκα" να είμαι human.

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Η Namco ανακοινωσε τις πωλησεις της PC εκδοσης του dark souls στο steam. http://www.gamespot.com/news/dark-souls-pc-port-was-half-assed-says-director-6406838

Ετσι λοιπον μεχρι τωρα το παιχνιδι στο steam εχει πουλησει πανω απο 300.000 κομματια ενω δεν συμπεριλαμβανονται οι retail πωλησεις οι οποιες βεβαια οπως και σε καθε παιχνιδι για pc ειναι πολυ κατωτερες απο οτι οι ψηφιακες. Προκειται για μια απο τις ελαχιστες περιπτωσεις που καποια εταιρια ανακοινωνει ποσο πουλησε το παιχνιδι της στο pc/steam.

• 3 μήνες μετά...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...