Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα,

λέω να αναβαθμίσω την κάρτα γραφικών μου (4870 gainward golden sample) σε μια 6870. θα διάλεγα αυτήν στην φωτογραφία αλλά θέλω κιάλι άποψη.

post-229841-0-84822800-1332170436_thumb.jpeg

Δημοσ.

Δες και αυτήν. http://www.skroutz.gr/s/422369/Sapphire-HD-6870-1G-GDDR5-Dirt3-Edition.html Και 2 ανεμιστήρες και ΟC εργοστασιακό και νομίζω ότι είναι και η φτηνότερη.

Σε κάθε περίπτωση θα σου πρότεινα να μαζέψεις και άλλα χρήματα και να πας σε κάτι πιο δυνατό. Δεν είναι και τεράστια αναβάθμιση από την κάρτα σου στην 6870. Εφόσον έχεις την 4870 κατ εμέ μην πας σε κάτι κάτω από 6970, άντε 6950 αν βρεις φτηνή.

Δημοσ.

ναι καλή είναι αλλά δεν μου αρέσει η εμφάνιση της καταλαβαίνεις? εκτός εάν μπορείς να μου προτείνεις κάποιες μέχρι 250 μαζί για crossfire

Δημοσ.

Kαι σου αρέσει αυτή που πόσταρες με τη διάφανη την πλαστικούρα? Τεσπα γούστα είναι αυτά. Πόσο την βρίσκεις αυτή που πόσταρες? Αν δεν έχει μεγάλη οικονομική διαφορά με αυτή που σου λέω, παρτην.

Με 250 δύσκολο, ούτε με μεταχειρισμένες. Ίσως με μεταχειρισμένες 6850 κάτι να βρεις στις αγγελίες.

Δημοσ.

Πόσο??????????? :shock: :shock:

Δουλειά θα έκανε αλλά αν είναι να δώσεις τόσα γιατί να μην πάρεις με λίγα ακόμα 560ti που είναι και καλύτερη? Κάκιστη αγορά αυτή που διάλεξες. Πάρε ή αυτή που σου λέω ή 560ti.

H sapphire που σου λέω έχει καταπληκτική ψύξη (αν και η κάρτα είναι γενικά κρύα). Έχεις βέβαια κάθε δικαίωμα να πληρώσεις ένα πλαστικό καπάκι 40!!! ευρώ αλλά πάλι δε σώζεται. Κακή αγορά imho.

Δημοσ.

τελος παντον εγω θελω μια μεγαλου μεγεθουσ αλλα και να τρεχει το clock του cpu της σε 900 και παραπανω θα ηταν καλητερα μεχρι 200 ευρο αλλιως παμε στα 230

Δημοσ.

Πάμε ένα-ένα γιατί δεν καταλαβαινόμαστε.

1) Αυτή που σου δείχνω έχει κλοκ στα 920. Εντάξει μ αυτό.

2) Είναι μεγάλου μεγέθους. Όσο αυτή που έδειξες, δηλαδή 25 εκατοστά. Οι κάρτες γραφικών δεν βγαίνουν σε compact και king size μέγεθος.

3) Είναι και φτηνότερη. Από πότε αυτό δεν είναι προσόν? Γιατί να δώσεις οπωσδήποτε 40 ευρώ παραπάνω?

Aν θες την 560ti μέχρι 230 πάρε αυτήν: http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=23162&cat=5

Αν εννοούσες το κλοκ της 560ti δεν έχει καμία σχέση με αυτό της 6870 ώστε να τα συγκρίνεις και να θέλεις πάνω από 900. Είναι σαν να συγκρίνεις τα ρολόγια δυο διαφορετικών επεξεργαστών. Δεν έχει νόημα. Η 560ti έχει γρηγορότερο πυρήνα.

ΥΓ. Γενικά τα κριτήρια επιλογής κάρτας γραφικών δεν είναι το μέγεθος και η ταχύτητα του πυρήνα.

Δημοσ.

τελος παντον εγω θελω μια μεγαλου μεγεθουσ αλλα και να τρεχει το clock του cpu της σε 900 και παραπανω θα ηταν καλητερα μεχρι 200 ευρο αλλιως παμε στα 230

Μαλλον δεν εχεις καταλαβει πως δουλευουν τα gpu's..

Για μενα μην πεσεις κατω απο 6970/50 560ti/570 αυτην την εποχη,καλυτερα μαζεψε λεφτα.

Δημοσ.

Ποιά είναι ποια? Τι εννοείς?

Οι επιδόσεις της σε συνδυασμό με την τιμή της. Οι επιδόσεις εξαρτώνται πρωτευόντως από τον πυρήνα. Οι υψηλότερες συχνότητες λειτουργίας παίζουν ρόλο αν μιλάμε για τον ίδιο πυρήνα. Μπορεί μια κάρτα να "τρέχει" στα 600MHz και να είναι πιο γρήγορη από μία που τρέχει στα 1000. Έτσι και με τη μνήμη.

Δημοσ.

Πάμε ένα-ένα γιατί δεν καταλαβαινόμαστε.

1) Αυτή που σου δείχνω έχει κλοκ στα 920. Εντάξει μ αυτό.

2) Είναι μεγάλου μεγέθους. Όσο αυτή που έδειξες, δηλαδή 25 εκατοστά. Οι κάρτες γραφικών δεν βγαίνουν σε compact και king size μέγεθος.

3) Είναι και φτηνότερη. Από πότε αυτό δεν είναι προσόν? Γιατί να δώσεις οπωσδήποτε 40 ευρώ παραπάνω?

Aν θες την 560ti μέχρι 230 πάρε αυτήν: http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=23162&cat=5

Αν εννοούσες το κλοκ της 560ti δεν έχει καμία σχέση με αυτό της 6870 ώστε να τα συγκρίνεις και να θέλεις πάνω από 900. Είναι σαν να συγκρίνεις τα ρολόγια δυο διαφορετικών επεξεργαστών. Δεν έχει νόημα. Η 560ti έχει γρηγορότερο πυρήνα.

ΥΓ. Γενικά τα κριτήρια επιλογής κάρτας γραφικών δεν είναι το μέγεθος και η ταχύτητα του πυρήνα.

+1 στον δεινοσαυρο.....

εγω θα ελεγα δες και αυτην http://www.skroutz.gr/s/318899/Asus-GeForce-GTX-560-Ti-1G%CE%92-DCII-TOP-2DI-1GD5.html

εχω αδυναμια στις asus :D

Δημοσ.

και ποια ειναι?

Για τα κριτηρια μαλλον λες..

Shaders,cores,memory bus,παρα πολλα και βασικα χωρις να δεις benchmarks δεν θα καταλαβεις την ταχυτητα της καρτας γιατι σχεδον ποτε δεν μπορεις να μεταφρασεις σωστα σε real performance.

Δημοσ.

Για τα κριτηρια μαλλον λες..

Shaders,cores,memory bus,παρα πολλα και βασικα χωρις να δεις benchmarks δεν θα καταλαβεις την ταχυτητα της καρτας γιατι σχεδον ποτε δεν μπορεις να μεταφρασεις σωστα σε real performance.

οπως ειπε και ο φιλος πολλα παιζουν ρολο....

Bus

Memory

Core Speed

Shader Speed

Memory Speed

Unified Shaders

Texture Mapping Units

Render Output Units

Bus Type

Bus Width

κλπ...

Δημοσ.

Ακριβως,βασικα το clock speed μην το κοιτας,και εγω οταν ειμουν ασχετος νομιζα οτι οσο πιο γρηγορο τοσο καλυτερη καρτα,καμια σχεση.

Μια καρτα με 700Mhz μπορει να ειναι αρκετα πιο γρηγορη απο μια καρτα με 1200mhz,πρεπει να κοιταξεις παρα πολλα αλλα και πανω απ'ολα benchmarks.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...