Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Διάβασα τον τίτλο "Εκλεισε το facebook" και είπα "ρε μπας και υπάρχει θεός; " ... αλλά απογοήτευση!

KoKoPsOpSaRoS

καθαρισε cookies/cache και την επομενη φορα βάλε ερωτηματικό όταν κανεις ερώτηση (τιτλος)

δεν ειμαι 12 χρονων :P και cookies καθαρισα και ιστορικο και reset το router και ολα...ολα τα site μπαινουνε ενταξει...εχθες το βραδυ κατι εγινε με την hol και δεν ειχα προσβαση σε πολλες σελιδες..οσο για το ερωτηματικο συγνωμη αλλα το ξεχασα οπως εγραφα :) απλως δεν θελω να κλεισει γιατι κανω κατι εργασιες μεσα και μιλαω με καποια ατομα απτην δουλεια μου.
Δημοσ.

Γιατί τόσο μίσος ρε παιδιά για το fb??

Φίλε topic starter πρώτα θα διαλυθεί ο κόσμος και μετά θα πέσει το fb...

Δημοσ.

Γιατί τόσο μίσος ρε παιδιά για το fb??

Δεν τίθεται θέμα μίσους. Λίγη ζήλια μπορεί να υπάρχει, αλλά σίγουρα δεν υπάρχει μίσος. Μαγκιά τους.

Οι εκφράσεις ειναι απο καθαρό ανθρωπιστικό ενδιαφέρον προς τους ακραία εθισμένους, οι οποίοι έχουν ελπίδα μόνο αν σταματήσει να υπάρχει το ναρκωτικό.

Δεν είμαι κατά του internet και της τεχνολογίας, αλλά είμαι κατά οταν γίνεται ανουσια χρήση.

Φίλε topic starter πρώτα θα διαλυθεί ο κόσμος και μετά θα πέσει το fb...

Ολίγον υπερβολικός;

Δημοσ.

Ολίγον υπερβολικός;

1,8 δισεκατομμύρια άνθρωποι χρησημοποιούν το internet. Απο αυτούς τα 550 εκατομμύρια έχουν facebook...

Απλα φαντάσου!!

( Ας μην αναφέρω οτι 1,8 δισεκατομμύρια άνθρωποι έχουν το Google σαν αρχική σελίδα!! ) :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Δημοσ.

1,8 δισεκατομμύρια άνθρωποι χρησημοποιούν το internet. Απο αυτούς τα 550 εκατομμύρια έχουν facebook...

Απλα φαντάσου!!

( Ας μην αναφέρω οτι 1,8 δισεκατομμύρια άνθρωποι έχουν το Google σαν αρχική σελίδα!! ) :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Δεν μπορει να υπολογισει κανεις ποσοι διαφορετικοι ανθρωποι χρησιμοποιουν internet / facebook , απλα κανουν εκτιμησεις ...

Δημοσ.

οσο για το μισος..ο isay εχει δικιο..το facebook δημιουργηθηκε "και καλα" σαν στο στοχο να μιλας με τους δικους σου ανθρωπους μεσω της σελιδας και με ατομα δικα σου που βρισκονται μακρυα...οπως ειπε και ο isay...εχει φτασει σε σημειο η χρηση του..απο τα 3/4 των χρηστων να ειναι ανουσια...προσωπικα το χρησιμοποιω για κατι δουλειες και για να προοθω καποια μουσικη ενως γνωστου μου..ε και κλασσικα να μιλαω με φιλους μου..

Δημοσ.

Θα το πω άλλη μια φορά . :·)

Πάρα πολλοί χρήστες παραπονούνται σήμερα ότι διάφορα site δεν ανοίγουν και ότι έχουν προβλήματα στη σύνδεση τους στο Διαδίκτυο. Το ζήτημα προέκυψε από την βλάβη των dns server ενός πολύ μεγάλου παρόχου υπηρεσιών Internet (ISP) της Ελλάδας και δεν είναι βέβαιο πότε θα λυθεί.

Μέχρι τότε όμως εσείς μπορείτε να ακολουθήστε τις παρακάτω οδηγίες ώστε να μην επηρεάζεστε από τέτοια θέματα!

Επιλέγετε

Έναρξη ==> Πίνακας Ελέγχου ==> Συνδέσεις δικτύου

Στην ενεργή σύνδεσή σας, ανάλογα με την έκδοση των Windows που χρησιμοποιείτε

Επιλέγετε

Δεξί κλικ ==> Ιδιότητες ή

Aριστερό κλικ ==> Ιδιότητες

Στη λίστα που εμφανίζεται επιλέγετε πρωτόκολλο TCP/IP v4 πατάτε το κουμπί Iδιότητες.

Επιλέγετε το τελευταίο radio button (Απόδοση συγκεκριμένων διευθύνσεων DNS) και συμπληρώνετε στα δύο πεδία τα εξής:

208.67.222.222

208.67.220.220

Με αυτόν τον τρόπο από εδώ και πέρα θα χρησιμοποιείτε τους DNS servers της υπηρεσίας OpenDNS. H υπηρεσία αυτή σας εξασφαλίζει όχι μόνο ότι δεν θα έχετε τέτοια προβλήματα στο μέλλον αλλά και ότι πάρα πολλά κακόβουλα site και εφαρμογές δεν θα μπορούν να δημιουργήσουν βλάβες στον υπολογιστή σας.

Sent from my iPod touch using Insomnia

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...