alex85 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2012 γεια σας.ηθελα οποιος ξερει και θελει να μου πει κανενα καλο θριλερ με κυνηγητο αλλα παντα μιλαμε για τρομου.τα μυστηριου και τα ψυχολογικα δε μαρεσουν.τα αγαπημενα μου ηταν το σπιτι του θανατου,τα λαθοσ στροφη,τα αιμα στους λοφους ,πισω απτο καθρεφτη,το τελευταιο σπιτι αριστερα,βεβαια εχω δει κιαλλα πολλα αλλα που να τα γραφω ολα τωρα?ομως οτι ξερεται ας μου πειτε και θα κοιταξω.και θυμιζω παλι οτι παντα για τρομου ενδιαφερομαι με κυνηγητο.μακαρι να μου πειτε κανενα καλο γιατι ετσι περναει η ωρα μου ευχαριστα!ευχαριστω πολυ!
alex85 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 14 Μαρτίου 2012 Haute Tension φιλε μου δε το εχω δει.ειναι καλο?
kostas_dr Δημοσ. 14 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2012 Η ταινία έχει μια εξαιρετική ανατροπή. Στην προτείνω και εγώ.
kostas_dr Δημοσ. 14 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2012 Μη μου λες τέτοια Ειλικρινά ελπίζω πως όχι. Και να φανταστείς ότι τσαντίζομαι όταν κάποιοι θέλουν να μου περιγράψουν διεξοδικά ταινίες που ακόμα δεν έχω δει.
alex85 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 14 Μαρτίου 2012 Μη μου λες τέτοια Ειλικρινά ελπίζω πως όχι. Και να φανταστείς ότι τσαντίζομαι όταν κάποιοι θέλουν να μου περιγράψουν διεξοδικά ταινίες που ακόμα δεν έχω δει. τελικα να το παρω?ειναι καλο?
kostas_dr Δημοσ. 14 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2012 Εμένα μου άρεσε, πράγμα σπάνιο για Γαλλική ταινία!
alex85 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 14 Μαρτίου 2012 Εμένα μου άρεσε, πράγμα σπάνιο για Γαλλική ταινία! σε λιγο θα παω να παρω το εργο,για να μου το βρουν να πω η υπερενταση?
kostas_dr Δημοσ. 14 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2012 Ναι, αυτός είναι ο ελληνικός τίτλος. Καλή θέαση και πες μας αν σου άρεσε.
alex85 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 φανταστικη Γαλλικη ταινια!!! παιδια το θριλερ τελικα ηταν πολυ ωραιο ειληκρινα!και απιστευτο δε το περιμενα ετσι στο τελος.κανενα αλλο καλο ξερετε?
kostas_dr Δημοσ. 16 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2012 Χαίρομαι που δεν στο χάλασα με κανένα spoiler άθελά μου Έχεις δει τις 2 ταινίες The Ring; Και το Darkness είναι ωραίο θρίλερ. Ψάχνεις μόνο ταινίες που έχουν κυνηγητό ή σε ενδιαφέρουν και αυτές που έχουν υπόθεση με τέρατα, φαντάσματα κλπ;
alex85 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 16 Μαρτίου 2012 Χαίρομαι που δεν στο χάλασα με κανένα spoiler άθελά μου Έχεις δει τις 2 ταινίες The Ring; Και το Darkness είναι ωραίο θρίλερ. Ψάχνεις μόνο ταινίες που έχουν κυνηγητό ή σε ενδιαφέρουν και αυτές που έχουν υπόθεση με τέρατα, φαντάσματα κλπ; τα εχω δει και τα δυο που μου ειπες.εχω δει παρα πολλα θριλερ.μαρεσουν πολυ τα παρεηστικα.πχ παει μια παρεα ι ενα ζευγαρι για το σαβατοκυριακο καπου η για ενα διαστημα καπου για διασκεδαση κτλ η στο εξοχικο και εκει τους συμβαινουν διαφορα.και να εχει και κυνηγητο.περιπου τετοια μου αρεσουν φιλε μου.αλλα σου ειπα και η υπερενταση ηταν πολυ καλο.οταν πηγαν οι αστυνομοι στο βενζιναδικο και εδειξε η καμερα οτι αυτη ηταν η δολοφονος εμεινα.δε το περιμενα.δες τρειλερ η καποιο βιντεο απο τα λαθος στροφη η το τελευταιο σπιτι αριστερα η το σπιτι του θανατου αυτο με τα κερινα ομοιοματα και θα καταλαβεις τι ακριβως ψαχνω.αλλα αφου μου αρεσε η υπερενταση τωρα πια σε εμπιστευομαι!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα