koutoukos Δημοσ. 14 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2012 μπορεί κάποιος να μου πει πως μπορω να βάλω μια σοβαρούς απο το πισι μου στο κινητό χωρίς το iTunes? υπάρχει τρόπος; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zeus_GR Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 μπορεί κάποιος να μου πει πως μπορω να βάλω μια σοβαρούς απο το πισι μου στο κινητό χωρίς το iTunes? υπάρχει τρόπος; :0 τι ακριβώς θέλεις να βάλεις στο iPhone? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koutoukos Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 θελω να βάλω συναυλία αλλα δεν ξερω πως! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitrisOS Δημοσ. 17 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2012 θελω να βάλω συναυλία αλλα δεν ξερω πως! Live θες να ειναι ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koutoukos Δημοσ. 17 Μαρτίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2012 εχω συγκεκριμένα συναυλία των u2. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PARASwrite Δημοσ. 17 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2012 βασικα περισσοτερη ωρα θα χασεις στο να βρεις ενα προγραμμα που να κανει αυτο που ζητας (αω υπαρχει) παρα να την μετατρεψεις και να την βαλεις στο iphone Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koutoukos Δημοσ. 17 Μαρτίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2012 πως το μετατρεπω;και αν το κανω πως το βάζω μέσα με iTunes? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PARASwrite Δημοσ. 17 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2012 εγω χρησιμοποιω αυτο -> download format factory αφου το μετατρεψεις το ριχνεις μεσα στο itunes πας μετα iphone video και κανεις συχρονισμο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα