BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 14 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2012 Να ρωτήσω κάτι? Έχω χακάρει το Playstation 3 σε cfw 3.55 kmew. Και έχω κατι παιχνίδια αγορασμένα (2 χρόνων πριν). Αν τα βάλω στο Ps3 μπορώ να παίξω απο το δισκάκι ή υπάρχει κίνδυνος να μου αναβαθμίσουν αυτόματα το Ps3 σε μεγαλύτερο firmware? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mtzs Δημοσ. 14 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2012 Εαν το παιχνιδι εχει updates που χρειαζονται νεο firmware μπορει να σου κανει αναβαθμιση εχεις ομως παντα την επιλογη να απορριψεις το update (cancel) Παραδειγμα κλασσικο που ξερω το GT5. Μεχρι και το update 1.09 τρεχει σε 3.55. Εαν πας να βαλεις το 1.10 θα σου ζητηθει αναβαθμιση σε νεο firmware. εαν το ξεκινησεις και πατησεις cancel στην αναβαθμιση θα τρεχει κανονικα. προσεξε ομως μη το κανεις κατα λαθος. Δηλαδη αν οντως ειναι παλια >1 ετους τοτε θα σου τρεχουν κανονικα αλλα να μην κανεις game update εαν σου ζητηθει Καλου κακου πηγαινε στο ΧΜΒ στις εξης επιλογες: Settings--> System Settings --> Automatic Download και βαλε off Καλο ειναι να μην βαζεις κανενα update παιχνιδιων για να εισαι καλυμενο Τι μοντελο PS3 εχεις ακριβως;Πες μου και θα σου εξηγησω τον λογο μετα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
naruto14 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2012 Εαν το παιχνιδι εχει updates που χρειαζονται νεο firmware μπορει να σου κανει αναβαθμιση εχεις ομως παντα την επιλογη να απορριψεις το update (cancel) Παραδειγμα κλασσικο που ξερω το GT5. Μεχρι και το update 1.09 τρεχει σε 3.55. Εαν πας να βαλεις το 1.10 θα σου ζητηθει αναβαθμιση σε νεο firmware. εαν το ξεκινησεις και πατησεις cancel στην αναβαθμιση θα τρεχει κανονικα. προσεξε ομως μη το κανεις κατα λαθος. Δηλαδη αν οντως ειναι παλια >1 ετους τοτε θα σου τρεχουν κανονικα αλλα να μην κανεις game update εαν σου ζητηθει Καλου κακου πηγαινε στο ΧΜΒ στις εξης επιλογες: Settings--> System Settings --> Automatic Download και βαλε off Καλο ειναι να μην βαζεις κανενα update παιχνιδιων για να εισαι καλυμενο Τι μοντελο PS3 εχεις ακριβως;Πες μου και θα σου εξηγησω τον λογο μετα Γενικά όταν βάζεις ένα παιχνίδι μην βιάζεσαι και βάζεις updates. Και καλύτερα αν μπορείς μην έχεις πάντα συνδεδεμένο το ethernet για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο και να μην σου ζητάει όλη την ώρα updates. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 Εαν το παιχνιδι εχει updates που χρειαζονται νεο firmware μπορει να σου κανει αναβαθμιση εχεις ομως παντα την επιλογη να απορριψεις το update (cancel) Παραδειγμα κλασσικο που ξερω το GT5. Μεχρι και το update 1.09 τρεχει σε 3.55. Εαν πας να βαλεις το 1.10 θα σου ζητηθει αναβαθμιση σε νεο firmware. εαν το ξεκινησεις και πατησεις cancel στην αναβαθμιση θα τρεχει κανονικα. προσεξε ομως μη το κανεις κατα λαθος. Δηλαδη αν οντως ειναι παλια >1 ετους τοτε θα σου τρεχουν κανονικα αλλα να μην κανεις game update εαν σου ζητηθει Καλου κακου πηγαινε στο ΧΜΒ στις εξης επιλογες: Settings--> System Settings --> Automatic Download και βαλε off Καλο ειναι να μην βαζεις κανενα update παιχνιδιων για να εισαι καλυμενο Τι μοντελο PS3 εχεις ακριβως;Πες μου και θα σου εξηγησω τον λογο μετα PS3 slim 250GB CECH-2004B Date Code :9C Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα