Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα,

ψαχουλευοντας σημερα το facebook ανακαλυψα κατι που δεν πολυκαταλαβα.

αν ακολουθησει κανεις τα παρακατω βηματα ( ρυθμισεις λογαριασμου ->ασφαλεια->ενεργες συνδεσεις ) σου βγαζει διαφορα IP και σε ποια πολη ειναι, που οπως καταλαβα ειναι καποιος που ειτε ειναι ειτε ηταν συνδεδεμενος απο αυτο το account .

μπηκα και απο της κοπελας μου για να δω αν εχει και αυτη τετοιου ειδους ενεργες συνδεσεις και εχει και αυτη . γνωριζει κανεις κατι γιαυτο ? γιατι δεν εχω δωσει τον κωδικο μου εγω πχ σε κανεναν απο αθηνα ξανθη για να εχει μπει στο προφιλ μου , γιατι μου λεει και με ημερομηνιες ποτε μπηκε και απο ποια πολη.

Δημοσ.

Προφανως εννοει Πρωτευουσα Ελλαδος γιατι και σε εμενα το βγαζει....Ακομα και στην τρεχουσα συνδεση μου βγαζει Athens (και δεν ειμαι απο Αθηνα)

Δημοσ.

Προφανως εννοει Πρωτευουσα Ελλαδος γιατι και σε εμενα το βγαζει....Ακομα και στην τρεχουσα συνδεση μου βγαζει Athens (και δεν ειμαι απο Αθηνα)

το θεμα ειναι οτι και να ισχυει αυτο, μου εχει βγαλει και για αθηνα και θεσσαλονικη και ξανθη, δεν ηταν τυχαια τα παραπανω παραδειγματα, και ειμαι απο θεσσαλονικη

Δημοσ.

δε ξερω γιαυτο σας ρωταω . γιατι και στης κοπελας μου ετσι ειναι. βασικα μου δειχνει το IP αυτου που ηταν συνδεδεμενος. μπορω να κανω κατι με αυτο ? να βρω ποιος ειναι η τιποτα αλλο ? η μου ειναι αχρηστη η πληροφορια του IP?

Δημοσ.

οντως το IP μου το αναγνωριζει οτι ειναι στην αθηνα, αν και απο αλλους υπολογιστες που εχω μπει ελεγε θεσσαλονικη. η ξανθη ομως που κολλαει ?? πρεπει να αλλαξω και μειλ για να ειμαι σιγουρος οτι δε μπαινει καποιος αλλος η αρκει μονο να αλλαξω κωδικο ?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...