theosgr Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 Για 1 μέρα και 3 ώρες ακόμα free giveaway του γνωστού Ashampoo Burning Studio 2012! http://giveaway.downloadcrew.com/offer/ashampoo_burning_studio/27200 Note that you will need to activate during the 48-hour download period.
venumis Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 Είσαι μεγάλος αδερφέ που το μοιράστηκες μαζί μας. Το καλύτερο μακράν πρόγραμμα στο είδος του.
eko13 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 Μα καλα δωρεαν δεν ειναι? Ειναι αλλη εκδοση? Πιο πλουσια εκδοση απο την δωρεαν?
talos_2002 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 Να βρίσκαμε και έναν τρόπο να το κρατήσουμε μετά το φορμάτ...
theosgr Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 Μα καλα δωρεαν δεν ειναι? Ειναι αλλη εκδοση? Πιο πλουσια εκδοση απο την δωρεαν? Δε γνωρίζω ακριβώς. Απλά το είδα σε γνωστά sites και είπα να το μεταφέρω. Το έβαλα πάντως εγώ κανονικά με το free key που μου έδωσε με ένα απλό registration την ώρα του installation. Να βρίσκαμε και έναν τρόπο να το κρατήσουμε μετά το φορμάτ... Αμα κρατήσεις το key που σου δίνουν και το .exe δε θα δουλεύει;
skoulas Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 Δε γνωρίζω ακριβώς. Απλά το είδα σε γνωστά sites και είπα να το μεταφέρω. Το έβαλα πάντως εγώ κανονικά με το free key που μου έδωσε με ένα απλό registration την ώρα του installation. Αμα κρατήσεις το key που σου δίνουν και το .exe δε θα δουλεύει; Λογικα αν πας να βαλεις το κλειδι μετα τη χρονικη διαρκεια που λενε αυτη στο site θα στο βγαζει ως "μη εγκυρο"...
arxaggelos Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 Ρε παιδιά στη σελίδα της Ashampoo δεν αναφέρει τίποτε για 2012. Το τεέυταίο που έχουν είναι το 2011. Επίσης στην περιγραφή που δίνει το DownloadCrew λέει However, if you do need more than the program will also recommend you upgrade to Ashampoo Burning Studio 11 whenever you close it. Τί παίζει; Μήπως είναι πετσοκομμένη έκδοση; Πως είναι δυνατόν να την έχει το DownloadCrew και όχι η ίδια η σελίδα της Ashampoo; Εντιτ: Δείτε κι αυτό πριν κατεβάσετε, από το http://dottech.org/freebies/25587/free-ashampoo-burning-studio-2012/ Ashampoo Burning Studio 2012 is another in the line of Ashampoo disc burning suite freebies. As with all previous similar freebies, do not confuse Ashampoo Burning Studio 2012 with Ashampoo Burning Studio 10 or 11. Even though the name may be a bit misleading, Ashampoo Burning Studio 10/11 are the commercial versions that have more features than Ashampoo Burning Studio 2012. In other words, Ashampoo Burning Studio 10/11 have all the features of Ashampoo Burning Studio 2012 and more. Now that does not mean Ashampoo Burning Studio 2012 is bad. It isn't bad at all. Indeed Ashampoo Burning Studio 2012 provides a good range of disc burning functionality. However, these features are not very unique -- they are found in other disc burning software, too. Anyone that is happy with their fully functional and fully-featured burning tool, like Nero, will have little use for Ashampoo Burning Studio 2012. Οπότε, αφού έχω ήδη την πλήρη έκδοση του Burning Studio 10 Advance από περσινή προσφορά της ίδιας της εταιρίας, δεν μου χρειάζεται.
Greatape Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 Πάντα τα ashampoo 2009, 2011, 2012 τα δίνανε τσάμπα, είναι κάτι σαν διαφησμιστικά. Έχει λιγότερες λειτουργείες, χωρίς να γνωρίζω ποιές, εγώ απλά γράφω dvd και Iso τίποτε άλλο.
eko13 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 Περιεργα πραγματα! Σου δινει ενα προγραμμα που δεν υπαρχει στο επισιμο site, ομως υπαρχει λινκ στο επισημο σαητ για να ενεργοποιησεις το προγραμμα... Ειχα την εκδοση 6 και ηταν δωρεαν αυτη ειναι η 12, αλλα απο οτι διαβασα εδω ειναι τοσο πληρης οσο η 2010 και 2011... Ενω οταν κλεινεις το προγραμμα σου λεει να το αναβαθμισεις στην 2011!! http://dottech.org/freebies/25587/free-ashampoo-burning-studio-2012/ Αν δεν ειχε το λινκ στο επισημο σαητ δεν θα το κατεβαζα, παντως λογικα το νουμερο ενεργοποιησης θα ισχυει και μετα την ληξη... Πιθανον να μην κανει τιποτα παραπανω απο την 6, αλλα τελικα την εβαλα
kjtzemis Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 ρε παιδες τον κωδικο που μπορω να τον βρω?το κατεασα παω να κανω το install και μου ζηταει τον κωδικο, που να τον βρω?μπορει να με βοηθησει κανεις? EDIT: σορρυ παιδια το βρηκα ειχε απο κατω απο εκει που μου ζηταγε κωδικο μια επιλογη την πατησα ακολουθησα τις οδηγιες και μου εδωσε, οτι ναναι ειμαι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα