fylatos Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 Εε ξεφεύγετε με την odontolog dentist συζήτηση. Πάντως να πω και εγώ το μακρύ ή το κοντό μου, ο κάθε οδοντίατρος σαν μέρος της εκπαίδευσης του κάνει μερικές οδοντοτεχνικές εργασίες. Με αυτόν τον τρόπο μαθαίνει τα στάδια, τα λάθη και τα σωστά σε αυτά. Λογικά αυτό του δίνει την δυνατότητα να ελέγχει την δουλειά του τεχνίτη και να ζητάει κάποια διόρθωση αν απαιτείται. Βέβαια, πολλοί τεχνίτες είναι τόσο καλοί και άλλοι τόσοι οδοντίατροι λίγο εκπαιδευμένοι σε αυτό που δεν γίνεται κάτι τέτοιο πρακτικά. Αλλά ένας έμπειρος οδοντίατρος ξέρει τι παίζει. Ξέρει αν ο τεχνίτης κάνει μλκιες ή αν είναι καλός. Το ίδιο και ένας τεχνίτης, όταν βλέπει ένα αποτύπωμα από έναν οδοντίατρο και είναι ότι να ναι ή όταν ο άλλος ζητάει παράλογα πράγματα καταλαβαίνει τι παίζει. Ο ασθενής δεν πρέπει και δεν έχει λόγο στην δουλειά του τεχνίτη. Αν έχει παράπονο από την εργασία που έγινε στο στόμα του, αν μοιάζουν με τούβλα, πρέπει να κυνηγήσει τον οδοντίατρο που διάλεξε τον τεχνίτη. Αυτός φταίει. Και ναι υπάρχουν πολλοί που διαλέγουν φτηνό τεχνίτη και αισχροκερδούν. Ο τεχνίτης τι φταίει σε αυτό; Αν ο οδοντίατρος είναι τυπικός και τον βλέπεις να σου εξηγεί τι κοστίζει τι και πως γίνεται τι και τα στάδια μιας εργασίας (πχ γέφυρα) και είναι άτομο που το εμπιστεύεσαι, τότε θα έχει πιθανότατα καλό τεχνίτη. Τέλος και να πεις στον γιατρό σου θέλω ο τεχνίτης σου να βάλει αυτή την πορσελάνη, μάλλον θα γελάσει. Και αυτό γιατί απλά τα σετ κάνουν πράγματι χιλιάδες και ο κάθε τεχνίτης ξέρει τις τεχνικές ιδιοτροπίες του σετ του (ας με διορθώσει ο efo αν λέω μλκιες). Διάλεξε σωστά τον γιατρό σου, ζήτα του να σου δείξει περιπτώσεις από το αρχείο του και τι να προσδοκάς και αν είσαι ευχαριστημένος από αυτά που σου δείχνει συνέχισε και άσε τις τεχνικότατες λεπτομέρειες για αυτόν (έτσι κι αλλιώς αν πας στο στάδιο "μπισκότο" στον τεχνίτη τι θα καταλάβεις; . Αν έχει αρχείο από προηγούμενους ασθενείς ή μπορεί να σου δείξει τι να περιμένεις σημαίνει ότι δεν φοβάται να δείξει την δουλειά του. Αυτά σε γενικές γραμμές. ps ο αυχένας του δοντιού είναι το τμήμα που εφάπτεται στα δόντια +1.5 χιλιοστό προς το κοπτικό άκρο του δοντιού. (είναι το προς τα ούλα μέρος). ps2 όλοι οι οδοντίατροι από μια οδοντιατρική βγήκαμε, δεν κάναμε όλοι βλακείες, ούτε χαλούσαμε στόματα και ναι έχω αποδείξεις για αυτό. Τέλος στο μεταπτυχιακό ουσιαστικά την δουλειά την κάνει καθηγητής στα εμφυτεύματα. Ξέρεις πόσο πάει ένα εμφύτευμα σε καθηγητή;; (μάλλον πιο ακριβά από τη σχολή). 1
efo355 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Μια χαρά τα λες φίλε μου Καράφλιασα ο ανθρωπος εδώ μεσα Αυτό με την πορσελάνη ακόμα να το χωνέψω.
avatar1 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Μια χαρά τα λες φίλε μου Καράφλιασα ο ανθρωπος εδώ μεσα Αυτό με την πορσελάνη ακόμα να το χωνέψω. έκατσα και διάβασα τα παρακάτω κείμενα και εχω να πω και εγω τιν γνωμη μου οτι οι οδοντοτεχνίτες κανουν πολες κακοτεχνίες οχι ολοι αλλα παρα πολοι .. και σίγουρα ανετα μπορούν να χρησιμοποιήσουν φτιανα υλικά στο χερι τους ειναι να κάνουν οτι θέλουν και αν ειναι για κανένα γερο άνθρωπο αντε να πούμε οτι δεν τρεχει τιποτα , αλλα σε νεο σε ηλικία και κακοτεχνία ειναι απαράδεχτο
efo355 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 έκατσα και διάβασα τα παρακάτω κείμενα και εχω να πω και εγω τιν γνωμη μου οτι οι οδοντοτεχνίτες κανουν πολες κακοτεχνίες οχι ολοι αλλα παρα πολοι .. και σίγουρα ανετα μπορούν να χρησιμοποιήσουν φτιανα υλικά στο χερι τους ειναι να κάνουν οτι θέλουν και αν ειναι για κανένα γερο άνθρωπο αντε να πούμε οτι δεν τρεχει τιποτα , αλλα σε νεο σε ηλικία και κακοτεχνία ειναι απαράδεχτο Ναι υπάρχουν πολλοί οδοντοτεχνίτες αλλά και οδοντίατροι που δεν σέβονται το επάγγελμα.
avatar1 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Ναι υπάρχουν πολλοί οδοντοτεχνίτες αλλά και οδοντίατροι που δεν σέβονται το επάγγελμα. αυτό λεω και εγω .. οχι για όλους αλλα σε κάποιους ισχύει ...
filipN Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 - fylatos, Στο προπτυχιακό υπεύθυνος για ότι γίνει είναι ο καθηγητής, το ξέρεις. Αν διαλέξει άτομο που δεν είναι έτοιμο, αν δεν το στηρίξει ψυχολογικά και δεν είναι δίπλα του, όταν πρέπει, θα γίνουν λάθη. Λάθη που δεν οφείλονται στην βλακεία του φοιτητή αλλά στην ανεπάρκεια του καθηγητή, στην καλύτερη περίπτωση. - Στο μεταπτυχιακό τώρα, μην σου μαθαίνω εγώ τους κανονισμούς, σε καμία χώρα του κόσμου ο καθηγητής δεν εγκαταλείπει τον ασθενή πριν ολοκληρωθεί η θεραπεία. Ειδικά αν προηγήθηκε λάθος διάγνωση, δική του. - Είναι ρίσκο να πηγαίνεις για θεραπεία στην Οδοντιατρική, ακόμα και στο μεταπτυχιακό, απλά και μόνο για να γλιτώσεις κάποια κατοστάρικα. Δεν υπάρχει οργάνωση, δεν διδάσκεται ο σεβασμός στον ασθενή, οι πολυάσχολοι καθηγητές αισθάνονται σαν κράτος εν κράτει και πάντα υπάρχει περίπτωση να σου στοιχίσει περισσότερο. - Όποιος δίνει παραπάνω λεφτά για να κάνει θεραπεία στο ιατρείο καθηγητή της Οδοντιατρικής, μάλλον δεν γνωρίζει ότι τα ράσα δεν κάνουν τον παπά… - Τι να πω στη μάννα μου που έφτιαξε μασέλα, σε οδοντίατρο που παινεύονταν ότι δίδαξε στο πανεπιστήμιο Αθηνών, και τη μεταμόρφωνε σε κόρη του Φρανγκεστάιν; - Τι να πω για συγγενείς μου που πάνε σε καθηγητή του μεταπτυχιακού, στο οδοντιατρείο του εννοώ, και τους έπεισα εγώ να χρησιμοποιούν νήμα και μεσοδόντια βουρτσάκια. - Όχι μόνο δεν σέβονται το επάγγελμα, ξεχνούν ότι οι περισσότεροι, σπούδασαν με δικά μας λεφτά. - Αν περισσεύουν λεφτά και θες τον καλύτερο οδοντίατρο, ειδικά στα εμφυτεύματα, και τα ποιο εξωτικά υλικά, κάνεις ένα ταξιδάκι στη Σουηδία και συνδυάζεις τουρισμό και θεραπεία. - Αν υπάρχει έλλειψη ρευστού, πας στο Άμστερνταμ και πλένεις πιάτα ή καθαρίζεις ξενοδοχεία, κάνοντας θεραπεία στην περίφημη Οδοντιατρική σχολή του. - Βεβαίως και υπάρχουν άριστοι Έλληνες οδοντίατροι, απλά δεν διδάσκουν στην Οδοντιατρική, ούτε παρουσιάζονται στις προεκλογικές εκστρατείες στο πλευρό πολιτικών . Δεν έχουν χρόνο… Και καλοί οδοντοτεχνίτες υπάρχουν, αλλά αρκετοί παλεύουν για το μεροκάματο, γιατί δεν έχουν ''δόντι''…
avatar1 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 γεια σας .. να ρωτήσω κατι; εχω προσέξει οτι τα ακρυλικά δόντια τα έτοιμα που πανε σε ολο το στόμα πολλές φορες φαίνονται ποιο φυσικά απο τιν πορσελάνη , γιατί είναι ποιο φτηνά ; αφού το εσθιτικο αποτέλεσμα είναι ποιο ωραίο
Toxoman_UK Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Eδώ και 3 χρόνια έχω τις Da Vinci porcelain veneers στα μπροστινά δόντια στην άνω γνάθο σε όλο το χαμόγελο φάση.Είμαι απόλυτα ευχαριστημένος,αποδείχτηκαν εξαιρετικά ανθεκτικές ,το χαμόγελο μου κατάλευκο,γυαλιστερό κ απλά κάβλα .Ιδιαίτερα non pervasive η διαδικασία ,γρήγορη κ απόλυτα αποτελεσματική.Το κόστος ήταν υψηλό πάντως αφού επισκέπτηκα μια από τις καλύτερες κλινικές στο Λονδίνο αν κ πάλι παντού το κόστος τους είναι ανεβασμένο. Τις συνηστώ ανεπιφύλακτα για εκείνους που δεν αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα με τα δόντια τους (ποτέ δεν είχα ζητήματα με εξαίρεση κάτι απονευρώσεις, σφραγίσματα κυρίως στη κάτω γνάθο)
efo355 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Eδώ και 3 χρόνια έχω τις Da Vinci porcelain veneers στα μπροστινά δόντια στην άνω γνάθο σε όλο το χαμόγελο φάση.Είμαι απόλυτα ευχαριστημένος,αποδείχτηκαν εξαιρετικά ανθεκτικές ,το χαμόγελο μου κατάλευκο,γυαλιστερό κ απλά κάβλα .Ιδιαίτερα non pervasive η διαδικασία ,γρήγορη κ απόλυτα αποτελεσματική.Το κόστος ήταν υψηλό πάντως αφού επισκέπτηκα μια από τις καλύτερες κλινικές στο Λονδίνο αν κ πάλι παντού το κόστος τους είναι ανεβασμένο. Τις συνηστώ ανεπιφύλακτα για εκείνους που δεν αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα με τα δόντια τους (ποτέ δεν είχα ζητήματα με εξαίρεση κάτι απονευρώσεις, σφραγίσματα κυρίως στη κάτω γνάθο) Τί χρώμα δέρματος έχεις; Είσαι πολύ λευκός; Είσαι πιο μαυριδερός; Μεσογειακό χρώμα ;
Toxoman_UK Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Σχετικά λευκός.Όχι κάργα πράγμα αλλά η ασπρίλα παίζει.
efo355 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Σχετικά λευκός.Όχι κάργα πράγμα αλλά η ασπρίλα παίζει. Εαν είναι όπως τα λες δεν πρέπει να έχεις κατάλευκα δόντια.Οσο πιο λευκός τα δόντια σου πρέπει να κιτρινίζουν. Χονδρικά μιλάω φυσικά τωρα έτσι...η χρωματοληψία δεν είναι κάτι το απλό αλλά συνήθως όχι κατάλευκα δόντια σε λευκό πρόσωπο. Ολοι οι ασθενείς λευκά θέλουν αλλά δεν σημαίνει ότι είναι και το αισθητικά ωραίο.
Toxoman_UK Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Τζέτ είναι.Καράτζετ μάλιστα.Πίνω κ καφέδες 2-3 τη μέρα (ντικαφ) κ δεν έχω δει σχεδόν καμία αλλαγή.Αλλά τα προσέχω αρκετά.Νευρωτικά αρκετά φάση.
avatar1 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 την Da Vinci porcelain veneers τιν χρισιμοποιουν εδω στην ελλαδα; ειναι καλυτερη απο της vita ivoclar vivadent ; και ποιες κατα τιν γνωμη σας δεν ειναι καλες; ρωταω γιατι θελω να φτιαξω τα δοντια μου γιατι λιπουν και ειναι χαλια και δεν παω γιατι οσους εχω δει που εχουν βαλει δοντια φαινονται απο μακρια οτι ειναι ψεφτιξα .. μα κανεναν δεν εχω δει που να ειναι καλα τα δοντια ... καλυτερα φαινονται καμια φορα στης μασελες με τα ακρυλικά δοντια
freelove Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 πρωτινεται καποιον πολυ καλο οδοντιατρο,να μην βαραει και στης τιμες φυσικα
Προτεινόμενες αναρτήσεις