Michaels_V2 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 (επεξεργασμένο) Το νοημα του topic ειναι να μαζευτουμε εδω οσοι ακομα παιζουνε η θελουν να ασχοληθουν!Δωστε τα nickname σας! MichaelsV2 Επεξ/σία 6 Μαρτίου 2012 από Michaels_V2
cloak Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 Παιζω και γω λιγο CoH Το θεωρω εξαιρετικο παιχνιδι στρατηγικης. Cloak
Tmark Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 Επειδή με ενδιαφέρει κι εμένα το συγκεκριμένο παιχνίδι, μπορείτε να με διαφωτίσεται με το multiplayer κομμάτι? Τι modes έχει, etc?
ex3Lmei Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 Πως θα σας βρω παιδες αφου δε μπορω να βαλω τα ονοματα σας για να σας βρω εκτος αν υπαρχει κατι που δε το ξερω μεσα στο παιχνιδι... Αν δε γινεται, μπειτε στο chat - Athens μπας και σας βρω :/ ονομα: ex3lmei
xtrmsnpr Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 σας περιμένουμε στους grof αν θέλετε να παίζουμε μαζί http://www.insomnia.gr/topic/152472-company-of-heroes/
Michaels_V2 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 Επειδή με ενδιαφέρει κι εμένα το συγκεκριμένο παιχνίδι, μπορείτε να με διαφωτίσεται με το multiplayer κομμάτι? Τι modes έχει, etc? Εχουν βγει: company of heroes company of heros:opposing fronts(expansion stand alone) company of heroes:tales of valor(expansion stand alone) το τελευταιο δν προσθετει χωρες,στρατους...! για να κανετε add.../addfriend Name..μεσα απο ενα channel,δν χρειαζεται να ειναι Online ο αλλος skype:[email protected] για να μιλαμε κιολας
ex3Lmei Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 για να κανετε add.../addfriend Name..μεσα απο ενα channel,δν χρειαζεται να ειναι Online ο αλλος Ευχαριστώ μαν! Δε το ήξερα!
gildo Δημοσ. 17 Μαΐου 2013 Δημοσ. 17 Μαΐου 2013 το ειχα παρει περσυ με ολα τα expansion γυρω στα 10 ευρω.το εκανα install ξανα αλλα δεν με βαζει με το λογαριασμο μου ουτε αφηνε να πατησεις την επιλογη που τον επαναφερεις σορρυ περσι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα