skiabox Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 Μόλις αγόρασα έναν φορτιστή μπαταριών Sony που έχει μέσα 4 AA επαναφορτιζόμενες μπαταρίες στα 2500mAh και δύο μπαταρίες ΑΑΑ. Ξέρει κανείς αν αυτές οι μπαταρίες θέλουν φόρτιση πριν χρησιμοποιηθούν ή μήπως έρχονται προ-φορτισμένες από το εργοστάσιο; Ευχαριστώ. Είναι αυτές εδώ : http://store.sony.com/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDisplay?catalogId=10551&storeId=10151&langId=-1&productId=8198552921666128170 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos1071 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 Έχω διαβάσει παλιότερα ότι συσκευάζονται φορτισμένες γύρω στο 50-60%. Βέβαια εξαρτάται και πόσο καιρό έχουν μείνει στο ράφι του μαγαζιού. Έχω αγοράσει το ίδιο πακετάκι πριν κανα χρόνο. Τίμιο το μηχανάκι και οι μπαταριούλες για ασύρματο πληκτρολόγιο και ποντίκι που τα χρησιμοποιώ εγώ. Προσωπικά τις χρησιμοποίησα αμέσως μέχρι να αποφορτιστούν τελείως και μετά τις φόρτισα... Δε θυμάμαι να κράτησαν πολύ αυτήν την πρώτη φορά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skiabox Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 Αν τις βάλω να φορτίσουν , (έτσι κι αλλιώς για σήμερα έχω άλλες μπαταρίες), υπάρχει πρόβλημα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos1071 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 Δε νομίζω να υπάρχει πρόβλημα... νομίζω ότι στα specs δε λένε για πρόβλημα μνήμης των μπαταριών... αλλά θα πρότεινα μετά να κάνεις 2-3 κύκλους πλήρης εκφόρτισης - φόρτισης για να αρχίσουν να αποδίδουν τα μέγιστα. Εγώ πάντα έτσι τις λειτουργώ πάντως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos0100 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 καλησπερα εχει διαφορα μια μπαταρια ΑΑΑ 850μΑ απο μια 1000μΑ σε ωρα? κραταει πιο πολυ? ή λιγο παραπανω επισης εχω κι εγω εναν φορτιστη energizer λεει μεσα στις οδηγιες οτι οταν φωρτιζουνε οι μπαταριες σβηνουνε τα λαμπακια αλλα δεν σβηνουνε την πρωτη φορα οι μπαταριες που ειχε μεσα ητανε εντελως αδειες γιατι τις μετρησα και τις δοκιμασα και ειδα οτι ουτε ανοιγε το mp3 τις φορτισα για 7 ωρες οσο ελεγε και απο τοτε δεν κρατανε πολυ γιατι? επειδη ειναι μικρες στα 850μ.α? αν παρω 1000 θα κραταει περισσοτερο, θελω οποιος ξερει να μου λυσει λιγο τις αποριες αυτες ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skiabox Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 Κάτι δεν πηγαίνει καλά ρε παιδιά.Ενώ τις φόρτισα κανονικά για 15 ώρες, και τις έβαλα στο apple magic trackpad τώρα είμαι ήδη στο 89% ! Δεν πρέπει να διαρκούν 5 φορές πιο πολύ από τις αλκαλικές;(τουλάχιστον έτσι λέει το κουτί) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
beez Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 Κάτι δεν πηγαίνει καλά ρε παιδιά.Ενώ τις φόρτισα κανονικά για 15 ώρες, και τις έβαλα στο apple magic trackpad τώρα είμαι ήδη στο 89% ! Δεν πρέπει να διαρκούν 5 φορές πιο πολύ από τις αλκαλικές;(τουλάχιστον έτσι λέει το κουτί) φιλε μου αν ψαξεις λιγο στο νετ θα δεις οτι οπου αναφαιρετε επαναφορτιζομεμη μπαταρία θελει καποιους κυκλους φορτισης για να φτασει στο 100% το ιδιο γραφει και στο κινητο σου αν και αυτη ειναι λιθιου. επισης ειναι σχετικο πως αναφαιρει το μηχανημα σου την σταθμη της μπαταρίας. τελος αυτο το 5 φορες διαρκεια με τις αλκαλικες ειναι επισης σχετικο. ριξε μια ματια εδω http://www.greenbatteries.com/batterymyths.html και δες και το τοπικ στις προσφορες για τον high-tech charger που εχουν βρει τα παιδια εκει αν σε ενδιαφερει πολυ το θεμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skiabox Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 Κάτσε αφού έχουν δικό τους φορτιστή.Ο high-tech charger τι μπορεί να προσφέρει παραπάνω από τον μανήσιο φορτιστή; Αυτό για τους κύκλους φόρτισης δεν το ήξερα.Σε ευχαριστώ για την πληροφορία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα