Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα. Θέλω να αγοράσω αυτό το επιτραπέζιο από Ελλάδα , ξέρει κανεις κάποιο μαγαζί να πουλάει ?

Επειδή πολλοί εδώ μέσα ακούτε metal μουσική είμαι σίγουρος πως ξέρετε για το παιχνίδι στον κόσμο των πνευμάτων (μια και είστε δεκτικοί προς τους σκοτεινούς τρόπους, άρα δεν φοβάστε να δοκιμάζεται πράγματα) οποτε θα ήθελα μια μικρή βοήθεια να μου λυθούν κάποιες απορίες πριν το αγοράσω.

Έχω ακούσει ότι μπορεί να σε διαολίσει και μετά να θέλεις εξορκισμούς κλπ , ισχύει ? :mellow:

Αν θέλετε (γιατί στο χέρι σας είναι) δώστε μου και μερικές σοβαρές απαντήσεις όσο ασόβαρο και αν φαίνεται σε κάποιους σαν θέμα , γιατί ok μπορεί κάποιος να πει "μα δεν υπάρχουν αυτά , πλακα μας κανεις?" κιομως κύριοι υπάρχουν και αυτά και τα αλλα απλά δεν τα βλέπουμε γιατί δεν έχουν μοριακή δομή στα σώματα τους λόγο ότι είναι αστρική ύλη άρα δεν έχει υπόσταση στο πεδίο του κόσμου μας.

τον λόγο που το θέλω προτιμώ να τον κρατήσω κρυφό για τώρα για την αποφυγή trollαρίσματος και χαβαλέ , αργότερα αν πάρω κάποιες σοβαρές απαντήσεις θα τα εξηγήσω όλα. Ευχαριστώ. B)

ouija-board-movie.jpg

• Απαντ. 109
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αυθυποβολή είναι η όλη ιστορία.

Γνώμη μου.

Φιλικά, Γιάννης.

Υ.Γ. Ναι, κάποτε (έφηβος) ασχολήθηκα σοβαρά με το θέμα και κατέληξα στη γνώμη που ανέφερα στην αρχή ;)

• Moderators
Δημοσ.

Εντάξει πεθαίνω με την εικόνα ε.

Άντε και καλείς το πνεύμα του θείου Αργύρη, άντε και αυτό έρχεται, το ρωτάς άν πρέπει να γίνεις μοντέλο ή σχεδιαστης μοδας?

Και αφού ο θείος Αργύρης σου πει πως πρέπει να τα ξεχάσεις αυτά και να αρχίσεις να λες σαν μάντρα την πρόταση "θέλετε πατάτες maxi με αυτό", η επόμενη φυσιολογική ερώτηση είναι να μάθεις ποιος είναι ο συνοδός της Debbie στο χορό.

Ε αφού τα μάθεις όλα αυτά, ρωτάς και αν υπάρχουν ιπτάμενοι δίσκοι (προσοχή, το όχημα μας ενδιαφέρει εδώ,.οχι οι οδηγοί του), έτσι για να μη χαρακτηριστεις ως πεζος άνθρωπος πριν ρωτήσεις αυτό που πραγματικά σε ενδιαφέρει, δηλαδή αν θα του κάτσεις τελικά του Μπάμπη ή θα πρέπει να του βγάλεις την ψυχή λίγο ακόμα.

Topic starter, για Ελλάδα μάλλον χλωμό, από κάνα ebay. Αλλιώς φτιαξε το μόνος σου, στο κάτω κάτω δεν είναι το ouija που έχει τις ιδιότητες, άλλα εσύ, αυτό είναι το μέσο.

Δημοσ.

Υπάρχουν και άλλα 2 (κλειδωμένα) threads για Ouija board που μπορείς να πάρεις ιδέες.

Πιστεύω σίγουρα ότι υπάρχουν πολλά περισσότερα πράγματα από αυτά που βλέπουμε και αντιλαμβανόμαστε, επέτρεψε μου όμως να σου πω ότι η εξήγηση περι "αστρικής ύλης" είναι μια @@@@ριά και μισή!

Φιλικά πάντα

Δημοσ.

Επειδή πολλοί εδώ μέσα ακούτε metal μουσική είμαι σίγουρος πως ξέρετε για το παιχνίδι στον κόσμο των πνευμάτων (μια και είστε δεκτικοί προς τους σκοτεινούς τρόπους, άρα δεν φοβάστε να δοκιμάζεται πράγματα)

Αυτο να υποθεσω ειναι το σημερινο TIL?

Αν θέλετε (γιατί στο χέρι σας είναι) δώστε μου και μερικές σοβαρές απαντήσεις όσο ασόβαρο και αν φαίνεται σε κάποιους σαν θέμα , γιατί ok μπορεί κάποιος να πει "μα δεν υπάρχουν αυτά , πλακα μας κανεις?" κιομως κύριοι υπάρχουν και αυτά και τα αλλα απλά δεν τα βλέπουμε γιατί δεν έχουν μοριακή δομή στα σώματα τους λόγο ότι είναι αστρική ύλη άρα δεν έχει υπόσταση στο πεδίο του κόσμου μας.

Τα μπρατσα τα γυμνασες, το μυαλο?

Δημοσ.

Topic starter, για Ελλάδα μάλλον χλωμό, από κάνα ebay. Αλλιώς φτιαξε το μόνος σου, στο κάτω κάτω δεν είναι το ouija που έχει τις ιδιότητες, άλλα εσύ, αυτό είναι το μέσο.

ευχαριστώ , θα το κοιτάξω μηπως φτιάξω μόνος μου γιατι αυτό που λες το έχω ξανακούσει.

Εχω μια φίλη που εχει ασχοληθεί με αυτά και μας είπε καποια στιγμή αμα θέλουμε να μαζευτούμε ενα βράδυ να δουμε και εμείς πως είναι και την επόμενη φορά να μαζευτούμε 15-20 άτομα να το δοκιμάσουμε σε μεγάλο κύκλο.

απλα δινεις δικαιοματα

δεν λεω τιποτα αλλο.

κοίτα , έχω κάνει πλάκες κατα καιρούς αλλα το συγκεκριμένο θέμα με ενδιαφέρει σοβαρά , δεν δίνω δικαιώματα επειδή ρωτάω κάτι περίεργο για τους πολλούς ^_^

έτσι κ αλλιώς είναι στην φύση του ανθρώπου να αναζητά και να τον σιναρπάζει το άγνωστο γιατι αλλιώς θα ήμασταν ακόμα σε σπηλιές και θα τρώγαμε ο ενας τις ψείρες του άλλου (οπως οι πίθηκοι). :lol:

Αυτο να υποθεσω ειναι το σημερινο TIL?

Τα μπρατσα τα γυμνασες, το μυαλο?

τα μπράτσα τα γυμνάζω , το μυαλό το τροχίζω γιατί οταν το γυμνάζεις πολύ καίγεται. ;)

Δημοσ.

Πριν ξεκινήσεις ν'ασχολείσαι μάθε μερικούς ψαλμούς και εξοπλίσου με κάμποσα φυλαχτά να'χεις το κώλο σου καλυμμένο.

Δημοσ.

κοίτα , έχω κάνει πλάκες κατα καιρούς αλλα το συγκεκριμένο θέμα με ενδιαφέρει σοβαρά , δεν δίνω δικαιώματα επειδή ρωτάω κάτι περίεργο για τους πολλούς ^_^

έτσι κ αλλιώς είναι στην φύση του ανθρώπου να αναζητά και να τον σιναρπάζει το άγνωστο γιατι αλλιώς θα ήμασταν ακόμα σε σπηλιές και θα τρώγαμε ο ενας τις ψείρες του άλλου (οπως οι πίθηκοι). :lol:

δεν εννοω στα ατομα που διαβαζουν το forum.

απλα προσεχε με τετοια πραγματα δεν παιζουν.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Έχω ακούσει ότι μπορεί να σε διαολίσει και μετά να θέλεις εξορκισμούς κλπ , ισχύει ? :mellow:

Όχι.

Απλά στη περίπτωση που ο παίκτης είναι πολύ επιρρεπής, ενδέχεται να νομίζει κάτι παρεμφερές (μέσω της αυθυποβολής).

Υπάρχει εξήγηση για το πως λειτουργεί το ouija board αλλά θα σου χαλάσει το *fun* του παιχνιδιού ;)

Δημοσ.

γιατί ok μπορεί κάποιος να πει "μα δεν υπάρχουν αυτά , πλακα μας κανεις?" κιομως κύριοι υπάρχουν και αυτά και τα αλλα απλά δεν τα βλέπουμε γιατί δεν έχουν μοριακή δομή στα σώματα τους λόγο ότι είναι αστρική ύλη άρα δεν έχει υπόσταση στο πεδίο του κόσμου μας.

Δηλαδή όχι μόνο υπάρχουν αλλά ξερουμε και το ΓΙΑΤΙ δεν τα βλέπουμε... Τι σου είναι η επιστήμη...

(σε περίπτωση που μιλάς σοβαρά και δεν τρολλάρεις αν και αδυνατώ να το πιστέψω)

Δημοσ.

δεν εννοω στα ατομα που διαβαζουν το forum.

απλα προσεχε με τετοια πραγματα δεν παιζουν.

δεν θελουμε να παίξουμε , σοβαρά θα το κάνουμε

Δηλαδή όχι μόνο υπάρχουν αλλά ξερουμε και το ΓΙΑΤΙ δεν τα βλέπουμε... Τι σου είναι η επιστήμη...

(σε περίπτωση που μιλάς σοβαρά και δεν τρολλάρεις αν και αδυνατώ να το πιστέψω)

αυτά τα λέει ενα βιβλίο που διάβασα και δεν έχω λόγο να μην το πιστευω γιατι κάποια πράγματα που αναφέρει τα έχω πάθει. Πχ αστρική προβολή έπαθα ενα βράδυ εκει που καθόμουνα και έβλεπα κύκλους και μια γριά να μου μιλάει και μετά ξύπνησα , άρα δεν συνέβη στο συνειδητο αλλα στο ασυνείδητο μου την ώρα που βρισκόμουν σε REM state "αγγίζοντας" τον ανώτερο εαυτό μου επιτυγχάνοντας αυτό που είχα δοκιμάσει να κάνω και άλλες φορές αποτυχημένα βέβαια μέσα του διαλογισμού.

μιλάω σοβαρά , αλλα για κάποιον που ολα αυτά του φαίνονται αστεία και για γελοία δεν μπορούν να φανούν και αυτα που λέω σοβαρά . ;)

πάντως στην Ελλάδα είμαστε πολυ αρνητικοί σε αυτό το θέμα , γενικά δεν πιστεύουμε οτι έχουμε ψυχη..

Δημοσ.

"αγγίζοντας" τον ανώτερο εαυτό μου

...

πάντως στην Ελλάδα είμαστε πολυ αρνητικοί σε αυτό το θέμα , γενικά δεν πιστεύουμε οτι έχουμε ψυχη..

Είναι γιατί συνήθως αγγίζουμε τον κατώτερο "εαυτό" μας.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...