Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Συμβουλή με το λίγο που το έψαξα πρόσφατα.

--> Αν τον χρειάζεσαι μόνο για να ζεσταίνεις φαγητά τότε δεν σε απασχολούν τα watt. Όλοι είναι γι αυτή τη δουλειά

--> Πρέπει να αποφασίσεις αν χρειάζεσαι το grill. Αυτοί που δεν έχουν grill είναι φθηνότεροι.

--> Αν προορίζεται για μεγάλους ανθρώπους καλό είναι να είναι απλοί χωρίς οθόνες κλπ.

Εγώ πήρα έναν Samsung GE71A για τους γονείς μου και είναι ευχαριστημένοι.

• Like 1
  • Απαντ. 29,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Συμβουλή με το λίγο που το έψαξα πρόσφατα.

--> Αν τον χρειάζεσαι μόνο για να ζεσταίνεις φαγητά τότε δεν σε απασχολούν τα watt. Όλοι είναι γι αυτή τη δουλειά

--> Πρέπει να αποφασίσεις αν χρειάζεσαι το grill. Αυτοί που δεν έχουν grill είναι φθηνότεροι.

--> Αν προορίζεται για μεγάλους ανθρώπους καλό είναι να είναι απλοί χωρίς οθόνες κλπ.

Εγώ πήρα έναν Samsung GE71A για τους γονείς μου και είναι ευχαριστημένοι.

Thanks για την άμεση απάντηση.

Μόνο για ζέσταμα και για τους γονείς μου είναι, οπότε όσο απλότερο τόσο το καλύτερο.

Μια χαρά είναι ο samsung που πρότεινες και ο τσαμπας εγγύηση.

Θα περιμένω μήπως βγάλει καμία προσφορά το lidl (γύρω στα 50€ τους είχε παλίοτερα) αλλίως θα πάω να το πάρω

Δημοσ.

γεια σας παιδια ! ψαχνω τραπεζακι σαλονιου εχω μπει σκρουτζ και χρυση ευκαιρια αλλα δεν εχω βρει κατι να με ενθουσιασει .. εχετε μηπως κατι υποψην σας ?? ή σε μαγαζια ωραια και οικονομικα ???

Δημοσ.

γεια σας παιδια ! ψαχνω τραπεζακι σαλονιου εχω μπει σκρουτζ και χρυση ευκαιρια αλλα δεν εχω βρει κατι να με ενθουσιασει .. εχετε μηπως κατι υποψην σας ?? ή σε μαγαζια ωραια και οικονομικα ???

ικεα μπηκες να ψαξεις?

Δημοσ.

Επειδή ψάχνω τηλεοραση 30+ ιντσες επωνυμη και κατω απο 250 και είδα ότι παίζει μια στη media markt μπορείτε να μου πείτε καμία γνώμη;

Δε πρόλαβα να δώ παραπάνω. Αξίζει;

Δημοσ.

Επειδή ψάχνω τηλεοραση 30+ ιντσες επωνυμη και κατω απο 250 και είδα ότι παίζει μια στη media markt μπορείτε να μου πείτε καμία γνώμη;<br><br>

Δε πρόλαβα να δώ παραπάνω. Αξίζει;

Δωσε 29,00 ευρω παραπανω απο το μπατζετ σου και παρε την 32f5000.
Δημοσ.

Δωσε 29,00 ευρω παραπανω απο το μπατζετ σου και παρε την 32f5000.

δυστυχως εχω ταβανι στα 200 και θα συμπληρωσω εγω τα υπολοιπα... λεει τιποτα αυτη;

Δημοσ.

Ψαχνω μηχανημα να κανω την τηλεοραση μου smart. Θελω κατι που να υπαρχει ελλαδα, να ειναι τουλαχιστον 2πυρηνο, να ειναι αποδεδειγμενο οτι κανει καποια δουλεια και δεν ειναι καμια μουφα και να κοστιζει κατω του 50αρικου.. Ζηταω πολλα? Μαλλον.... :P

Aπλα ψαχνω κατι αμεσα, αλλιως θα πηγαινα σε καποια λυση απο ebay που ειδα διαφορα κατω των 50 και 4πυρηνα.

Δημοσ.
καλησπέρα παιδιά.

ψάχνω ένα mini android pc με ενσωματωμένη camera και μικρόφωνο...είχα βρει στο ebay με 21 ευρώ αλλα τελικά άκυρο...και όλα είναι κάπου στο 50αρι

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Θέλω να πάρω ένα MacBook Pro, πριν λίγο καιρό το πλαίσιο τα είχε όλα τα Mac με δώρο ακουστικά αν θυμάμαι καλά, λέτε να βγει καμία ακόμα προσφορά τώρα τις γιορτές ή περιμένω τζάμπα;

EDIT: μόλις τώρα είδα πως το Πλαίσιο κάνει δώρο μια φορητή τηλεόραση 7" (λογικά σήμερα την έβαλε γιατί προχθές ήμουν εκεί κ ρώτησα κ μου είπαν πως δεν έχουν ενημέρωση για καμία προσφορά). Προσωπικά βέβαια θα ήταν πολύ καλύτερα έναν δίσκο ή έστω ηχεία

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...