Προς το περιεχόμενο

Integral 32GB High Speed USB Courier Flash Drive

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Ψάχνοντας στο Amazon για USB βρήκα το παρακάτω

Integral 32GB High Speed USB Courier Flash Drive = 24Ευρώ με μεταφορικά

Integral

Στο skroutz.gr από 75.5

Στο BestPrice από 75.5

Νομίζω οτι είναι καλή προσφορά σε σχέση με την τιμή του στην Ελλάδα. Εάν γνωρίζει κανείς κάτι παραπάνω ας μας διαφωτίσει.

Δημοσ.

Νομίζω αυτό με 1,5€ παραπάνω τελική τιμή είναι αρκετά καλύτερο.Έχω το ίδιο σε 16άρι και είμαι ευχαριστημένος.

http://www.amazon.co.uk/Kingston-DataTraveler-101-32GB-Drive/dp/B003MWR3QW/ref=sr_1_1?m=A3P5ROKL5A1OLE&s=electronics&ie=UTF8&qid=1330348143&sr=1-1

Edit:Μόλις τσέκαρα και skroutz και δεν έχει "τεράστια" διαφορά στην τιμή από το amazon,αλλά έχει μεταφορικά για όποιον δεν μπορεί να παραλαβει από κατάστημα.Βάσει αυτού πάντως,μάλλον είναι παραφουσκωμένη η τιμή του Integral στην Ελλάδα..

Δημοσ.

κανενα απο τα παραπανω δεν συμφερει οταν στις 23 λιρες με δωρεαν μεταφορικα (προσθετεις +2 λιρες οτι θες), παιρνεις 32αρι σε usb 3

Δημοσ.

Intenso 32GB USB 3.0 στο αμαζον £21.24 Link Δείτε benchmarks στο Γερμανικό άμαζον Link

Το αγόρασα το πρωί και δεν έβαλα τίποτα επιπλέον για να έχω δωρεάν μεταφορικά,μου έβγαλε με τη μία free delivery.

Δημοσ.

απο amazon δειτε τις komputerbay. ολοι ειναι ευχαριστημενοι με τη ταχυτητα τους.

Αυτές αν δεν κάνω λάθος είναι κάρτες μνήμης και όχι usb stick...

Δημοσ.

Έχει 31 reviews στο amazon,τα κοίταξες?Οι κριτικές είναι ανάμεικτες πάντως.Φιλτράρισε τις απόψεις και κρίνε μόνος σου.

Στο νήμα πάντως έχουν προταθεί και 2-3 άλλα,ακόμα και Usb 3.0 στην ίδια τιμή.Δεν σου κάνει κάποιο από αυτά?Τα θεωρώ καλύτερες αγορές προσωπικά :)

Δημοσ.

Είχα δει μόνο τα τελευταία. Νόμιζα ότι ήταν τα τελευταία χρονολογικά και φοβήθηκα(όσο περνάει ο καιρός φαίνεται κι αν είναι αξιόπιστο). Απλά δεν πολύ εμπιστεύομαι τα «reviews-σχόλια» των καταστημάτων γιατί συνήθως γίνονται από άτομα που ξέρουν ελάχιστα(κοίτα πχ του e-shop.gr) αλλά και γιατί γίνονται μετά την αγορά άρα δεν ξέρεις τα περι αντοχής.

Δημοσ.

Ναι,έχεις δίκιο για τα reviews.Γι' αυτό σου λέω να τα φιλτράρεις,λίγο-πολύ καταλαβαίνεις ποιός ξέρει τι του γίνεται και ποιός όχι.Πάντως το συγκεκριμένο αρκετοί αναφέρουν ότι το έχουν χρησιμοποιήσει καιρό.

Ξανακοίτα πάντως αυτά που πρότειναν νωρίτερα,o nek4d εννοεί αυτό που το είχε ποστάρει και πριν λίγο καιρό http://www.amazon.co.uk/Busbi-Bolt-32GB-USB3-Drive/dp/B005N7DKMA/

κανενα απο τα παραπανω δεν συμφερει οταν στις 23 λιρες με δωρεαν μεταφορικα (προσθετεις +2 λιρες οτι θες), παιρνεις 32αρι σε usb 3

Intenso 32GB USB 3.0 στο αμαζον £21.24 Link Δείτε benchmarks στο Γερμανικό άμαζον Link

Το αγόρασα το πρωί και δεν έβαλα τίποτα επιπλέον για να έχω δωρεάν μεταφορικά,μου έβγαλε με τη μία free delivery.

Δημοσ.

Βρήκα το παρακάτω site που γράφει τις ταχύτητες εγγραφής και ανάγνωσης που έχει το Integral 32GB High Speed USB Courier Flash Drive

Ναι,έχεις δίκιο για τα reviews.Γι' αυτό σου λέω να τα φιλτράρεις,λίγο-πολύ καταλαβαίνεις ποιός ξέρει τι του γίνεται και ποιός όχι.Πάντως το συγκεκριμένο αρκετοί αναφέρουν ότι το έχουν χρησιμοποιήσει καιρό.

Ξανακοίτα πάντως αυτά που πρότειναν νωρίτερα,o nek4d εννοεί αυτό που το είχε ποστάρει και πριν λίγο καιρό http://www.amazon.co.uk/Busbi-Bolt-32GB-USB3-Drive/dp/B005N7DKMA/

Επιπλέον το Busbi Bolt 32GB USB3 USB Drive φαίνεται να έχει καλύτερες ταχύτητες.

Transfer Speeds: Read / Write MB/s

USB 2.0 35 / 22

USB3.0 54 / 35

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...