Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Hi!!! Παιδια μου, καμια ταινιουλα τρομου/θριλερ?? Ειμαι πολυ λάτρεις τον scary ταινιων, με ψυχοπαθεις δολοφονους, καταρες, φαντασματα!!! αλλα δεν θελω παλιες ταινιες οπως το Phycho. Η το the shine! Οποτε ΟΧΙ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ 19.. :mrgreen: συχρονες ταινιουλες, με παιδια απο το σχολειο η κολεγιοπαιδα, οπως το

:shifty: 1) Fear Island

2)Sorority Row

3)Wrone Turn

4)Final Destination

5)Scream

6)The Roommate

Ελπιζω να καταλαβατε, τι ταινιουλες θελω κι ειμαι σιγουρη οτι 8α με βοηθησετε :mrgreen: :mrgreen: P.s :shifty: Δεν θελω ζομπι ταινιες :mrgreen:

Επεξ/σία από Γωγω Γαζετα
Δημοσ.

Τσέκαρε το Eden Lake πάρα πολύ καλή ταινία τρόμου που ξεφεύγει απο τις κλασσικές αμερικανιές.Μπορείς να δεις και το mirrors αν και στο τέλος αλλάζει λιγάκι προς zombie μεριά.The grudge το κινέζικο,pulse,martyrs αν και ακραίο σε αρκετούς άρεσε και το 1408.Επίσης λίγο πιο παλιά αλλά πάρα πολύ καλά έργα το the others και το the sixth sense.

Αποστολή από το Huawei X5 Pro με τη χρήση Insomnia App

Δημοσ.

Τσέκαρε το Eden Lake πάρα πολύ καλή ταινία τρόμου που ξεφεύγει απο τις κλασσικές αμερικανιές.Μπορείς να δεις και το mirrors αν και στο τέλος αλλάζει λιγάκι προς zombie μεριά.The grudge το κινέζικο,pulse,martyrs αν και ακραίο σε αρκετούς άρεσε και το 1408.Επίσης λίγο πιο παλιά αλλά πάρα πολύ καλά έργα το the others και το the sixth sense.

εισαι πολυ ψηλα για τα στανταρτ της..κατεβα λιγο..θα ζοριστει να τις δει αυτες..

• Like 2
Δημοσ.

Το The grudge τα εχω δει ολα κινεζικο-αμερικανικο :wub: pulse,martyrs επισεις, :shifty: το 1408 ειναι με παρεα παιδιων?? δεν θυμαμε :confused: το mirrors εχω δει το τραιλερ, νομιζω θα την κατεβασω να την δω^_^ το eden lake καλο φαινετε αλλα παιζεται ;) το the others και το the sixth sense τελειες και οι 2 :mrgreen: Καμια αλλη??? :mrgreen: :mrgreen:

εισαι πολυ ψηλα για τα στανταρτ της..κατεβα λιγο..θα ζοριστει να τις δει αυτες..

Οχι ενταξει ορισμενες απο αυτες τις εχω δει :rolleyes: :wub:

Δημοσ.
Το The grudge τα εχω δει ολα κινεζικο-αμερικανικο :wub: pulse' date='martyrs επισεις, :shifty: το 1408 ειναι με παρεα παιδιων?? δεν θυμαμε :confused: το mirrors εχω δει το τραιλερ, νομιζω θα την κατεβασω να την δω^_^ το eden lake καλο φαινετε αλλα παιζεται ;) το the others και το the sixth sense τελειες και οι 2 :mrgreen: Καμια αλλη??? :mrgreen: :mrgreen:

Οχι ενταξει ορισμενες απο αυτες τις εχω δει :rolleyes: :wub:[/quote']

Το 1408 είναι ψυχολογικό θρίλερ με τον cusack.Επίσης crazies,the happening,jeepers creepers και τα 3(το πρώτο βλέπετε ευχάριστα).Δες και το wolf creek πάρα πολύ καλό που βασίζετε σε αληθινή ιστορία αρκετά τρομακτικό και ωμό.Δολοφόνος με το πριόνι θα τα έχεις δει πιστεύω.Εφιάλτης στο δρόμο με τις λεύκες εφταλογία είναι με το αυθεντικό του 1984 να είναι πάρα πολύ καλό.Αν θυμηθώ κανα άλλο καλό θα το γράψω.

Edit:

The Unborn,uninvited και το ορφανοτροφείο είναι πολύ καλά θρίλερ.

Τέλος δες και το the machinist.Είναι θρίλερ μυστηρίου με τον bale.Απο τις καλύτερες ταινίες αλλά λιγάκι βαριά και προτείνω να την δεις με καθαρό μυαλό.

Δημοσ.

Το the others και το sixth sense που προαναφέρθηκαν, ανήκουν σε άλλη - πολύ πιο άξια λόγου για 'μένα - κατηγορία. Πιστεύω ότι, πολύ σωστά τις χαρακτηρίζεις "τέλειες"...

Το "thriller" είναι πολύ μεγάλη υπόθεση και είναι "έγκλημα" να εντάσσονται στην κατηγορία του, μαλακίες με ζόμπι, ή "παιδικές" ταινίες τύπου "ο εφιάλτης στο δρόμο με τις ...κάμπιες" και τα σχετικά. Γνώμη μου πάντα, έτσι;

Δημοσ.

Έτσι ακριβώς είναι.Θρίλερ με θρίλερ έχουν μεγάλη διαφορά.Απλά υποχρεωτικά μπαίνουν σε αυτή την κατηγορία με τα αξιόλογα θρίλερ που υπάρχουν.

Δημοσ.

Το the others και το sixth sense που προαναφέρθηκαν, ανήκουν σε άλλη - πολύ πιο άξια λόγου για 'μένα - κατηγορία. Πιστεύω ότι, πολύ σωστά τις χαρακτηρίζεις "τέλειες"...

Το "thriller" είναι πολύ μεγάλη υπόθεση και είναι "έγκλημα" να εντάσσονται στην κατηγορία του, μαλακίες με ζόμπι, ή "παιδικές" ταινίες τύπου "ο εφιάλτης στο δρόμο με τις ...κάμπιες" και τα σχετικά. Γνώμη μου πάντα, έτσι;

Σωστα μαζι σου, καλες ταινιες τρομου ειναι παντα αυτες π μπορουν να γινουν στιν πραγματικη μας ζωη, οπως το θριλερ The roommate το Escapee η το The Ward τα οποια εχουν να κανουν με τα ψυχολογικα προβληματα των ανθρωπων :mrgreen:

Δημοσ.
εχω δει το τραιλερ, νομιζω θα την κατεβασω να την δω

Αυτό είναι παράνομο :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Πάντως ωραία θριλεράκια και σχετικά πρόσφατα είναι τα:

ils (γαλλικό κλειστοφοβικό, πολύ πολύ ΠΟΛΥ καλό)

The Orfan

The Descent (η κάθοδος, έχει και sequel, αλλά αν δεν έχεις δει το 1ο ΞΕΚΙΝΑ ΤΩΡΑ για το videoclub)

Η σειρά των Ring

Τώρα μιας και αναφέρθηκες σε αμερικανάκια που τα σφάζουν...

Από πιο πρόσφατα που δεν έχουν αναφερθεί είναι το House of Wax

Αλλά μιας και σου αρέσει αυτο το στυλ, καλό θα ήταν να δεις όλη τη σειρά από

Halloween, Εφιάλτη στο δρόμο με τις λεύκες και Παρασκευή και 13.

Τέλος, μπορεί να μην θες παλιές ταινίες, αλλά όπως και να το κάνουμε Εξορκιστή πρέπει να δεις...

ΥΓ: Αγαπητοί συμφορουμίτες, παρατηρώ με "έκπληξη" ότι δεν προλαβαίνει να ρωτήσει κάτι κάποιο μέλος θηλυκού γένους και πέφτουν βροχή οι απαντήσεις, εγώ όσα θέματα έχω ανοίξει, άντε να πάρω μια απάντηση συνολικά :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• Like 1
Δημοσ.

ΥΓ: Αγαπητοί συμφορουμίτες, παρατηρώ με "έκπληξη" ότι δεν προλαβαίνει να ρωτήσει κάτι κάποιο μέλος θηλυκού γένους και πέφτουν βροχή οι απαντήσεις, εγώ όσα θέματα έχω ανοίξει, άντε να πάρω μια απάντηση συνολικά :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Ωραιες οι ταινιουλες που μολις μου ειπες τις εχω δει ολες εκτοσ απο το ils (γιατι αμα μου λες οτι ειναι γαλικο θα μιλανε κι γαλικα δεν δεν τα χωνευω καθολου :-( ) Οσο για το The Descent εχω δει το 1 με τις γυναικες, το 2 απο οτι ειδα στο τραιλερ ειναι με αντρες, εγω επειδη ειμαι γυναικα 8α προτιμούσα να εχει και καμια γυναικα μεσα η ταινια αποκτα ενδιαφερον περισοτερο πιστευεω, δικια μου αποψη παντα φυσικα :mrgreen: Οσο για το ΥΓ σου δεν ξερω αν ειναι αυτο επειδη ειμαι κοριτσι :wub: γιατι δεν μπορω να πω οσα θεματα εχω βαλει μου εχουν απαντήσει πολυ γρηγορα μπορω να πω :wub: :mrgreen: χιχιχι ^_^

Δημοσ.

Μην κολλάς στο ότι είναι γαλλικό, γιατί είναι πραγματικά πολύ καλό...

Επίσης μια ταινία που μου έχει πει φίλη μου ότι την είχε στοιχειώσει ήταν το Session 9, αλλά προσωπικά δεν μου είχε κάνει ιδιαίτερη αίσθηση.

Α επίσης κοντά σε αυτά που είπες στην αρχή είναι το Αίμα στους Λόφους The Hills have Eyes

Τέλος, σαν το Ορφανοτροφείο ήταν και το The Devil's Backbone, ισπανικό, πολύ καλό.

Δημοσ.

Τέλος, σαν το Ορφανοτροφείο ήταν και το The Devil's Backbone, ισπανικό, πολύ καλό.

Πάρα πολυ καλες και οι δυο ταινίες, ιδικά το "El orfanato" το είδα πριν απο λίγο καιρό και είναι η καλύτερη ταινία σε αυτο το είδος που είδα τα τελευταία χρόνια!

Δημοσ.

Απιστευτη ταινια το ορφανοτροφιο! Επισης θα προτεινα το Let the right one in και το Insidious! :o

Ναι τις εχω δει αυτες, απλα σας ειπα ψανχω ταινιες με παρεες οπως το kill road, το solstice με ιστοριουλες οπως το wrone turn 4 που πανε καπου καμπινκ, η βολτα για σαββατοκυριακο και κατι να γινετε :mrgreen:

Δημοσ.

human centipede (όχι οτι μου άρεσε προσωπικά αλλά ηταν περιέργη κ σε αυτό το είδος)

my soul to take,κλασσική αμερικανόteen με serial killer σχετικά καλή.

αν και έχω την εντύπωση πως έχει να βγεί σωστή ταινία τρόμου πολλά χρόνια,όλα μου φαίνοντε μέτρια,πόσο μάλλον οι σπλατεριές..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...