nazlos Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Καλημερα θελω να παρω να διαβασω ενα βιβλιο για τον πατερ παισιο εκανα μια αναζητηση και βρηκα παρα πολλα βιβλια,αν εχετε διαβασει ή συγκρινει απο διαφορες εκδωσεις το βιβλιο να μου δωσετε λιγο φως πριν παω να παρω!Ποιο ειναι το καλυτερο που εχει βγει...
ggeo1 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Αυτό είναι βιβλίο αναφοράς. Και αυτά από τη Σουρωτή (είναι 5 τόμοι)
VitamineQ Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 θα πάρουμε τη πόλη, οι τουρκοι θα καταστραφούν, οι Ρωσοι θα τους φάνε όλους λάχανο. done! (οι 5 τόμοι σε μισή σειρά) βοήθειά μας
PARASwrite Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Πνευματική αφύπνιση και Πάθη και Αρετές θα σου πρότεινα
nazlos Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Αυτό είναι βιβλίο αναφοράς. Και αυτά από τη Σουρωτή (είναι 5 τόμοι) Ποιες ειναι οι διαφορες τους?μηπως ξερεις?γτ η σουρωτη το εχει καει σιριαλ με 5 τομους?
panagos Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Χωρίς να είμαι απόλυτα σίγουρος, έχω την εντύπωση πως είχα διαβάσει μια καλή αναφορά για τον γέροντα Παΐσιο (μεγάλη η χάρη του) εδώ. Παλιότερα είχα διαβάσει και μια ενδιαφέρουσα άποψη σε κάποιο blog/site (μισό να το βρω... οκ το βρήκα) εδώ. Ελπίζω να βοήθησα.
ggeo1 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 @nazlos Τέτοια θέματα όπως βλέπεις,δεν τα ανοίγουν εδώ γιατί βγαίνει ο καθένας με την όρεξή του όπως βλέπεις και βγάζει τα απωθημένα του. Τελοσπ Ποιες ειναι οι διαφορες τους?μηπως ξερεις?γτ η σουρωτη το εχει καει σιριαλ με 5 τομους? Το πρώτο ,είναι του ιερομονάχου Ισαάκ,ο οποίος έζησε με τον π.Παϊσιο και τον γνωρίζει από κοντά.Είναι το πιο original που υπάρχει. Τα άλλα της Σουρωτής είναι 5 τόμοι ,διότι κάθε τόμος αναφέρεται και σε διαφορετικούς λόγους όπως μπορείς να δεις.Είναι από τις μοναχές που τον έζησαν από κοντά τα τελευταία του χρόνια.
nazlos Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Χωρίς να είμαι απόλυτα σίγουρος, έχω την εντύπωση πως είχα διαβάσει μια καλή αναφορά για τον γέροντα Παΐσιο (μεγάλη η χάρη του) εδώ. Παλιότερα είχα διαβάσει και μια ενδιαφέρουσα άποψη σε κάποιο blog/site (μισό να το βρω... οκ το βρήκα) εδώ. Ελπίζω να βοήθησα. Παντως για το βιβλιο που μου εστειλες διαβασα την περιγραφη δεν νομιζω να λεει για τον παισιο,μπορει να εχει μια μιρη αναφορα,εγω θελω μια εκδοση που να γραφει αυτα που εχει πει....ευχαριστω που εκανες τον κοπο και απαντησες!
pasxa_axsap Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Απλα το λεω μιας και εμενα μου το ειπαν, οταν λεμε ''για τον'' τοτε λεμε πατερα και οχι πατερ... Απο εκει και περα, στο ερωτημα σου δυστυχως δεν ξερω να σου απαντησω...
status Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Το να παίρνεις σοβαρά κάποιον που είναι κλεισμένος σε ένα μοναστήρι και τολμάει να έχει άποψη για τον έξω κόσμο είναι τουλάχιστον ηλίθιο.
Pantelwolf Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Το να παίρνεις σοβαρά κάποιον που είναι κλεισμένος σε ένα μοναστήρι και τολμάει να έχει άποψη για τον έξω κόσμο είναι τουλάχιστον ηλίθιο. Τρου.
rabesatratana Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Το να παίρνεις σοβαρά κάποιον που είναι κλεισμένος σε ένα μοναστήρι και τολμάει να έχει άποψη για τον έξω κόσμο είναι τουλάχιστον ηλίθιο. (Οπως παντα)Δεν ξερεις τι λες. Τοσο απλα. Αλλο ειναι το ηλιθιο σε αυτο το θεμα.
status Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 (Οπως παντα)Δεν ξερεις τι λες. Τοσο απλα. Αλλο ειναι το ηλιθιο σε αυτο το θεμα. Εγώ έχω ένα επιχείρημα γιατί είναι ηλίθιο, εσύ όμως;
nazlos Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 @nazlos Τέτοια θέματα όπως βλέπεις,δεν τα ανοίγουν εδώ γιατί βγαίνει ο καθένας με την όρεξή του όπως βλέπεις και βγάζει τα απωθημένα του. Τελοσπ Το πρώτο ,είναι του ιερομονάχου Ισαάκ,ο οποίος έζησε με τον π.Παϊσιο και τον γνωρίζει από κοντά.Είναι το πιο original που υπάρχει. Τα άλλα της Σουρωτής είναι 5 τόμοι ,διότι κάθε τόμος αναφέρεται και σε διαφορετικούς λόγους όπως μπορείς να δεις.Είναι από τις μοναχές που τον έζησαν από κοντά τα τελευταία του χρόνια. Ναι το καταλαβα οτι δεν επρεπε να το ανοιξω εδω....Λογικα του ιερομονάχου Ισαάκ θα παρω!Αφου τον εζησε και απο κοντα θα ειναι πιο αξιοπιστο ελπιζω να το βρω ευκολα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις