Προς το περιεχόμενο

LIFEVIEW LV6TBOXHD SET TOP DVB-T MPEG4 HD-(31.90 ευρω).

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σημερα στο crazy Sundays 19/2/2012 εχει σε προσφορα αυτη την καλη λυση...

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.702523&sid=1

Επειδη ψαχνω αυτο τον καιρο για συνδεση των εξωτερικων σκληρων με Usb στην TV αξιζει η αγορα του..??

Η να παρω κατι σε WD αλλα ποια ακριβη τιμη??

Το θελω για προβολες ταινιων σε πολλα format... :mrgreen:

Δημοσ.

Και εγω το σκεφτομουν διοτι το dvd που εχω πλεον δεν αναγνωριζει αρκετα format απο βιντεο και εψαχνα κατι οικονομικο να το αλλαξω. Τα reviews που διαβασα ειναι συμπαθητικα, το κακο ειναι οτι δεν ξερω τι υποστηριξη σε αναβαθμισεις εχει διοτι ειναι μοντελο του 2010 και τι υποστηριξη σε ελληνικους υποτιτλους. Επισης να αναφερω οτι δυστυχως δεν συμπεριλαμβανουν το usb wi-fi το οποιο ειναι αρκετα ακριβο (σε ελληνικα μαγαζια φαινεται γυρω στα 30 Ε) αρα ξεχνα το να παιζεις δικτυακο υλικο αν δεν τα σκασεις τα 30 οποτε στα 60 Ε ισως παιζει κατι καλυτερο. Αν καποιος το εχει δουλεψει ας γραψει καποια γνωμη.

Δημοσ.

αυτος ειναι αποκωδικοποιητής ο οποιος παιζει τα ψηφιακα καναλια της digea ετσι παιδια + τα εξτρα φορματ, που διαβασα, απο το usb?

Δημοσ.

Τα reviews που διαβασα ειναι συμπαθητικα, το κακο ειναι οτι δεν ξερω τι υποστηριξη σε αναβαθμισεις εχει διοτι ειναι μοντελο του 2010 και τι υποστηριξη σε ελληνικους υποτιτλους.

Επισης τα mvk dts τα παιζει?

Αν ξερει καποιος ,το χει αγορασει ας πει.

Δημοσ.

για πληροφορίες σχετικά μπορείτε να δείτε κι εδώ Link

απ'ότι λένε τα παιδιά, δεν μπερδεύει το remote με τηλεοράσεις lg όπως με άλλους δέκτες, αναγνωρίζει ntfs δίσκους άλλα για όσους τον σκέφτονται σαν media player να ξέρουν ότι δεν κάνει DTS Downmix οπότε αν θέλετε να δείτε mkv που συνήθως έχουν dts, απο την τηλεόραση δεν θα έχετε ήχο!

κατα τ'άλλα φαίνεται για πολύ τίμια αγορά !

Δημοσ.

Σημερα στο crazy Sundays 19/2/2012 εχει σε προσφορα αυτη την καλη λυση...

http://www.e-shop.gr...ER.702523&sid=1

Επειδη ψαχνω αυτο τον καιρο για συνδεση των εξωτερικων σκληρων με Usb στην TV αξιζει η αγορα του..??

Η να παρω κατι σε WD αλλα ποια ακριβη τιμη??

Το θελω για προβολες ταινιων σε πολλα format... :mrgreen:

Για δέκτης digea είναι καλός αλλά έχει βασικές ελλείψεις που για μένα ήταν πολύ σημαντικές με αποτέλεσμα να τον χαρίσω για να μην τον βλέπω μπροστά μου - το σημαντικότερο είναι ότι δεν αλλάζει την σειρά των καναλιών και σου τα δείχνει μόνο όπως τα βρίσκει....

Για να βλέπεις mkv και τέτοια είνα επίσης άχρηστο διότι τα περισσότερα δεν τα παίζει και το interface για να πας να τα βρεις και να τα παίξεις είναι από τραγικό έως απαράδεκτο...

Αυτά....

Δημοσ.

Νομίζω ότι σαν πρωταρχική του δουλειά που είναι η αποκωδικοποίηση mpeg4 για να βλέπει κάποιος digea, με 30€ και hdmi είναι value το μηχανάκι - το media player έρχεται σαν έξτρα οπότε εννοείται ότι δεν πρέπει να το συγκρίνουμε με όποιοδήποτε media player με τιμή 3+ φορές επάνω!

τώρα αν κάποιος είχε ώς τώρα ένα dvd με usb για να βλέπει κάνα avi και χρειάζεται και αποκωδικοποιητή για digea τότε μπορεί να το θεωρήσει αναβάθμιση!

• Like 1
Δημοσ.

Βασικα ακυρο αυτο που εγραψα διοτι πανω στην συγχιση μου το μπερδεψα με την προσφορα που ειχε για ενα media player το getitnow σημερα!

Δημοσ.

Για δέκτης digea είναι καλός αλλά έχει βασικές ελλείψεις που για μένα ήταν πολύ σημαντικές με αποτέλεσμα να τον χαρίσω για να μην τον βλέπω μπροστά μου - το σημαντικότερο είναι ότι δεν αλλάζει την σειρά των καναλιών και σου τα δείχνει μόνο όπως τα βρίσκει....

Για να βλέπεις mkv και τέτοια είνα επίσης άχρηστο διότι τα περισσότερα δεν τα παίζει και το interface για να πας να τα βρεις και να τα παίξεις είναι από τραγικό έως απαράδεκτο...

Αυτά....

Για να αλλάξεις σειρά επιλέγεις Ταξινόμηση ------> By ONID και LCN ------>Εκτός χρήσης..για να μπεις στο μενού για να αλλάξεις την σειρά αφού έχεις βάλει τα παραπάνω πας MENU-Πρόγραμμα-Εισαγωγή προγράμματος-ΟΚ και βάζεις κωδικό 888888 και κάνεις την αλλαγή που θέλεις..

Δημοσ.

Για να αλλάξεις σειρά επιλέγεις Ταξινόμηση ------> By ONID και LCN ------>Εκτός χρήσης..για να μπεις στο μενού για να αλλάξεις την σειρά αφού έχεις βάλει τα παραπάνω πας MENU-Πρόγραμμα-Εισαγωγή προγράμματος-ΟΚ και βάζεις κωδικό 888888 και κάνεις την αλλαγή που θέλεις..

Τι λες τώραααα... ούτε στο μαντείο των Δελφών που ρώτησα δεν τα ξέρανε αυτά... Περίεργο...

Από την άλλη πάλι είναι τόσο απλό... απορώ πως δεν το σκέφτηκα μόνος μου.... αααααααααργκχ... :mrgreen: :fear:

Ευχαριστώ πάντως... όταν πάω στην πεθερά μου (που της το χάρισα) θα το δοκιμάσω

Δημοσ.

Eγω που το θελω μονο για usb ταινιες κανει η να επιλεξω αλλο..??? :shifty:

Ανάλογα και το αρχείο της ταινίας που θα παίξεις...Θα βάζεις πχ mkv???

Y.Γ. Τσέκαρε το 5ο ποστ wink.gif

Δημοσ.

Καλησπερα κ απο μενα.Εχω το συγκεκριμενο μηχανακι , 2 μηνες τωρα, το αγορασα κυριως για εγγραφη προγραμματων της τηλεορασης.

Τελικα κατεληξε να δουλευει κ σαν 2ο media player στην δευτερη τηλεοραση μου..

Εξηγουμαι....Παιζει κανονικα avi αρχεια , με ενσωματωμενους , ή κ ξεχωριστούς υποτιτλλους.

Επιπλεον παιζει χωρις κολληματα κ mkv αρχεια , με srt υποτιτλους!

Τωρα για downmix κ αλλα που προαναφερθεισαν , δεν γνωριζω-_δεν ειμαι τοσο ειδικος.

Σε γενικες γραμμες , ειμαι ευχαριστημενος κ το εχω ηδη προτεινει για φτηνη κ αξιοπιστη λυση !!!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...