Προς το περιεχόμενο

Super deals Multirama ???

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Προσφορες υπηρχαν και ας μην ειμαστε απολυτοι

......

Στο ταμειο υπηρχαν απειρα πακετα συσκευασμενα και ετοιμα για αποστολη

Oντως ....

Αυτο το διαπιστωσα κι εγω κατα την επισκεψη μου ...

Οπως και καμια απο τις προσφορες για τις οποιες πηγα εκει....

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Έχω πέσει ξερός από τα γέλια!Μου στείλανε μετά από μια βδομάδα που εχει αρχισει το πανηγύρι ενημερωτικό mail για την "Ανεξέλεγκτη πτώση τιμών"

Δημοσ.

Συμφωνω με αυτο που ειπωθηκε απο αλλους.

Εχουν πολλες μαιμου προσφορες για να τρεχει απλα ο κοσμος στα καταστηματα οπου μετα προσπαθουν να του πουλησουν αλλο hardware που δεν ειναι σε προσφορα και σε τιμες υψηλοτερες απο αλλων καταστηματων.

Ενα παραδειγμα με κατι φθηνο μια μνημη.

http://www.multirama.gr/products/product?pid=0224178&catid=020600

Αυριο ξημερωνει η τεταρτη μερα που ειναι σε προσφορα σε 7 καταστηματα και δεν υπαρχει σε κανενα απο αυτα απο την πρωτη μερα της προσφορας που πηρα τηλεφωνο.

Το ιδιο συνεβει και με αλλα προιοντα αντιστοιχα που ειδα σε προσφορα και τηλεφωνησα.

Και το καθε καταστημα ειχε μια δικαιολογια διαφορετικη α μας τελιωσε α την εχουμε στο pc καποιου αλλου πελατη που δεν τον πηρε και δεν τιμολογηθηκε για αυτο φαινετε οτι υπαρχει στο ιντερνετ α ναι την εχουμε αλλα τωρα που ειδα ειναι κατεστραμενη κτλ.

Ο στοχος τους ειναι ανθρωποι που δεν εχουν γνωση hardware να τους ψαρωσουν να πανε στο καταστημα με τις μαιμου προσφορες και μετα να τους φορτωσουν οτι παλιατσουρα εχουν σε κλασικες μουλτιραμα τιμες που γνωριζουμε οτι ειναι πιο ακριβες απο τα περισοτερα καταστηματα του χωρου.

Εγω αγορασα χτες το βραδυ αυτοαπο Πατρα και ενω χτες υπηρχε και στα 2 καταστηματα της Πατρας σημερα υπαρχει μονο στο ενα...Ισως οσα εμφανιζονται ακομα στο site να ειναι "κρατημενα" και απλα δεν εχουν πληρωθει ακομα οι υπαλληλοι-πελατες ωστε να τα τιμολογησουν και να τα παρουν....

Δημοσ.

Τι πήρε τυχαία τώρα το μάτι μου...

Κοιτάχτε εδώ την προσφορά της ημέρας! Μόνο 64,99€ το πληκτρολόγιο Logitech G105 GOD MW3! (το έδιναν στα 69,90€ πρίν την προσφορά αν παρατηρήσετε στο skroutz ;) )

http://www.multirama.gr/products/product?pid=0638664&catid=030200

Tην στιγμή που ο ανταγωνιστής και όχι φθηνός βεβαίως-βεβαίως, το ίδιο ακριβώς το δίνει στα 59,90€:

http://www.plaisio.gr/Peripherals/PC-Peripherals/Keyboards/Logitech-Gaming-Keyboard-G105-CODMW3-920-003664.htm

ενώ το κανονικό πληκτρολόγιο χωρίς το logo πανω του GOD MW3 (σιγά τα ωά δηλαδή το αυτοκόλλητο) το βρίσκεις και 50€:

http://www.skroutz.gr/s/390646/Logitech-Gaming-Keyboard-G105.html?keyphrase=Logitech+G105+GOD+MW3.

Μου αρέσει που την "βαπτίζουν" και προσφορά της ημέρας... :lol:

Τρέξτε. :P

• Super Moderators
Δημοσ.

Λάβαμε μέσω e-mail και δημοσιεύουμε την ακόλουθη επιστολή από τη Multirama Α.Ε.Β.Ε.:

Καλησπέρα από τα Multirama.

Καταρχάς θα θέλαμε να ζητήσουμε συγνώμη εκ μέρους της εταιρίας, για τυχόν ταλαιπωρία ή σύγχυση που προκαλέσαμε άθελά μας.

Θα θέλαμε όμως να διασαφηνίσουμε κάποια θέματα για να μην υπάρχουν παρερμηνείες:

· Το σύνολο των εκπτωτικών προϊόντων ξεπερνά τις 130.000 (σε τεμάχια), οπότε όπως καταλαβαίνετε δεν πρόκειται για ελάχιστα προϊόντα «κράχτες», αλλά για ένα μεγάλο αριθμό προϊόντων για να καλυφθεί όσο το δυνατόν μεγαλύτερη πλειοψηφία από τις ανάγκες των πελατών μας.

· Τα εκπτωτικά προϊόντα όπως αναφέρεται και στους όρους προσφοράς που έχουν αναρτηθεί στο site μας, αφορούν σε απόθεμα που έχει το εκάστοτε κατάστημα. Μέσα στο συνολο των προϊόντων υπάρχουν και κάποια εκθεσιακά, τα οποία αποτελούν ένα μικρό ποσοστό σε σχέση με τον συνολικό προσφερόμενο όγκο.

· Τα προϊόντα που προσφέρουμε σε έκπτωση, επειδή η έκπτωση είναι πολύ μεγαλύτερη από ότι γίνεται συνήθως, είχαν μεγαλύτερη από την αναμενόμενη ζήτηση, με αποτέλεσμα κάποια προϊόντα να εξαφανίζονται πολύ γρήγορα από τη λίστα προϊόντων. Λόγω της πολύ μεγάλης ανταπόκρισης αλλά και της πιθανής σύγχυσης που τυχόν δημιουργήθηκε σε κάποιους καταναλωτές, θεωρήσαμε σωστότερο στη συνέχεια να εκθέσουμε τα προϊόντα της προσφοράς στο site, χωρίς τη δυνατότητα αγοράς αλλά ταυτόχρονα με παραπομπή στα καταστήματα που διέθεταν την συγκεκριμένη στιγμή το συγκεκριμένο εμπόρευμα, προκειμένου να μην ταλαιπωρούνται οι πελάτες μας λόγω της υπερφόρτωσης του site.

· Επίσης λόγω της μεγάλης ανταπόκρισης που παρουσίασε η προωθητική ενέργεια η ζήτηση των προϊόντων στα καταστήματα ήταν πρωτοφανής, με αποτέλεσμα να εξαντληθούν πολύ σύντομα κάποια από αυτά. Φυσικά οι προσφορές συνεχίζονται και υπάρχουν ακόμα πολλά προϊόντα τεχνολογίας σε μοναδικές τιμές προς διάθεση (η διαθεσιμότητα μπορεί να αλλάξει από κατάστημα σε κατάστημα, αλλά και από ώρα σε ώρα, επομένως η επίσκεψη σε ένα από τα καταστήματα Multirama μπορεί να σας βοηθήσει να επωφεληθείτε).

· Τέλος, θα θέλαμε να επισημάνουμε ότι όλα τα προϊόντα σε προσφορά είναι επώνυμα και φέρουν τις εγγυήσεις των κατασκευαστών. Η εγγύηση αυτή μπορεί να επεκταθεί, αλλά και να συνδυαστεί με αποκλειστικές υπηρεσίες της Multirama μέσω των παροχών των πακέτων “Fix Me”, τα οποία προσφέρονται σε συγκεκριμένες κατηγορίες προϊόντων (πχ. notebooks,TV’s,Smartphones)

Η Μultirama δραστηριοποιείται πάνω από μια 15ετία στην αγορά τεχνολογίας με 70 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα. Ενάντια στις δύσκολες συνθήκες που επικρατούν στην αγορά, κάνουμε συνέχεια προσπάθειες ώστε να προσφέρουμε όσο το δυνατόν καλύτερες τιμές σε σύγχρονα κι επώνυμα προϊόντα τεχνολογίας με γνώμονα πάντα τις δικές σας απαιτήσεις.

Δημοσ.

Εννοείς ότι το στείλανε στο insomnia ή ατομικά σε σένα?

ΥΣΤ: 1η διαπίστωση: Δεν κάνει καθόλου λόγο για τα προιόντα που μπήκανε στο καλάθι με την ΣΑΦΗ ΕΝΔΕΙΞΗ "Κατόπιν παραγγελίας" με ότι αυτό συνεπάγεται και που συνηδειτά επιλεχτήκανε από τον τελικό καταναλωτή. Αυτό δεν δικαιολογεί σε καμία περίπτωση την μονομερή ακύρωση της σύμβασης που έχει γίνει από πλευράς καταστήματος σε ορισμένα προιόντα χωρίς προηγούμενη ενημέρωση και έγκριση του πελάτη. Σύμφωνα με το ιστορικό τους από παλιότερες περιπτώσης συν το ότι δεν φημίζονται ότι "φορούν τα παντελόνια του Κωτσόβολου" σε ανάλογες περιπτώσεις μάλλον τα πράγματα είναι περισσότερο δυσοίωνα για μας πλέον. Άρα οικάζω ότι πρέπει να προχωρήσουμε στα νόμιμα δέοντα για να υπερασπιστούμε τα δικαιώματα μας.

2η διαπίστωση: Πρέπει να έχουν δίκιο στο σημείο που λένε για τη διαθεσιμότητα στα κατά τόπους καταστήματα, δεν ξέρω μόνο αν άρχισε από ένα σημείο και μετά αυτό. Συγκεκριμένα πήγα σε τοπικό κατάστηνα χθές με μια λίστα επιλεγμένα προιόντα από Τρίτη για διαθεσιμότητα στο εν λόγω κατάστημα κι όταν επέστρεψα στο σπίτι έλεγξα ξανά τους κωδικούς και για μερικά από αυτά δεν εμφανιζόταν πλέον στο συγκεκριμένο. Για τα άλλα που εξακολουθούσαν να είναι στη λίστα δεν είμαι φυσικά σε θέση να γνωρίζω τι απόθεμα είχαν ακόμα.

• Super Moderators
Δημοσ.

Εννοείς ότι το στείλανε στο insomnia ή ατομικά σε σένα?

Προφανώς το πρώτο. :)

Δεν τους ξέρω τους ανθρώπους και δεν με ξέρουν προσωπικά (αν και έχω παρευρεθεί στο press event για το relaunch του καταστήματος όπου ο Hal9000, έπειτα από κλήρωση, κέρδισε και δώρο και αρνήθηκε να μου το δώσει, το θυμάμαι ακόμα... ).

^ oops, λάθος event!

Δημοσ.

Ας μας απαντήσουν λοιπόν τα Multirama Α.Ε.Β.Ε αφού διαβάζουν και το topic μας, όταν βάζουν ένα προιόν "Super Deal", για αγορά από το ηλεκτρονικό τους κατάστημα (γιατί είναι και e-shop αν δεν κάνω λάθος, εξού και η αναφορά του στο site του insomnia.gr), με ένδειξη "Κατόπιν Παραγγελίας", που σημαίνει πως δεν υπάρχει άμεσα διαθέσιμο το συγκεκριμένο προιόν, αλλά θα το παραγγείλουν απο τον προμηθευτή τους και θα το προσφέρουν στην συμφωνημένη τιμή, τι ακριβώς συμβαίνει; Σίγουρα τα επιχειρήματά τους

α) Τα εκπτωτικά προϊόντα όπως αναφέρεται και στους όρους προσφοράς που έχουν αναρτηθεί στο site μας, αφορούν σε απόθεμα που έχει το εκάστοτε κατάστημα.

και

β) Τα προϊόντα που προσφέρουμε σε έκπτωση, επειδή η έκπτωση είναι πολύ μεγαλύτερη από ότι γίνεται συνήθως, είχαν μεγαλύτερη από την αναμενόμενη ζήτηση, με αποτέλεσμα κάποια προϊόντα να εξαφανίζονται πολύ γρήγορα από τη λίστα προϊόντων.

δεν έχουν βάση. :rolleyes:

Δημοσ.

Το σύνολο των εκπτωτικών προϊόντων ξεπερνά τις 130.000 (σε τεμάχια)

αν τα 125.000 (και λιγα λεω) τεμαχια ηταν τετοιας πτωσης Link μας σκλαβωνετε!

βρε δεν υπαρχει αι βασιλης! απο προσωποκη εμπειρια ειναι απατεωνες και τελειωμενοι! και ποιος μου λεει εμενα οτι δε πηραν γραμμη τι γινετε στο ινσομνια με τις προσφορες,φτιαξαν ενα φεικ λογαριασμο και αινττααααα "εγω αγορασα το ενα με 1000ευρω εκπτωση " εγω το λαπτοπ απο 2000 χιλιαρικα 700"

βλακειες τζαμπα ασχολουμαστε! μερικες προσφορες μετριμενες στα δαχτυλα και οποιος προλαβε! αυτο εγινε!

Δημοσ.

Λοιπόν σας γράφω άλλη μια "φανταστική ιστορία":

Δείχνει σήμερα οθόνες σε αρκετά χαμηλή τιμή.

Σε δύο καταστήματα

Τηλέφωνο στο πρώτο:

"Υπάρχουν οι οθόνες;"

"Βεβαίως." και μου δίνει ακριβότερη τιμή

"Μα άλλα λέει στο site."

"Αυτό ισχύει μόνο αν την παραγγείλετε από το site. Πάρτε τηλέφωνο στα κεντρικά"

Τηλέφωνο στις πωλήσεις στο 800....:

"Να παραγγείλουμε τις οθόνες τάδε"

"Να πάτε στο κατάστημα"

"Μα αυτοί μας είπαν μόνο από εσάς δίνουν την τιμή του site"

"Περιμένετε........ Μόλις μιλήσαμε με το κατάστημα. Οι οθόνες είναι χαλασμένες"

"Δεν πειράζει. Θα τις αγοράσω χαλασμένες!"

Ακολουθεί νέο τηλέφωνο στο κατάστημα:

"Θέλω τις οθόνες"

"Δυστυχώς είναι χαλασμένες"

"Τότε γιατί τις έχετε στο site και γιατί πριν 5' είπατε ότι είναι εντάξει;"

"Εκανε λάθος ο υπάλληλος"

"Γιατί είπατε ότι έχει άλλη τιμή από όσο λέει στο site;"

"Είναι για πολλά καταστήματα στο site"

"Θα τις πάρω χαλασμένες"

Τηλέφωνο στο Β' κατάστημα:

"Την έχετε;"

"Οχι. Υπάρχει μόνο μία που την χρησιμοποιούμε εμείς"

Στη "φανταστική" ιστορία μας όλα τα τηλεφωνήματα έχουν καταγραφεί...

Δημοσ.

Λοιπόν σας γράφω άλλη μια "φανταστική ιστορία":

Δείχνει σήμερα οθόνες 19" στα 39 ευρώ.

Σε δύο καταστήματα

Τηλέφωνο στο πρώτο:

"Υπάρχουν οι οθόνες;"

"Βεβαίως, 49 ευρώ."

"Μα 39 λέει στο site."

"Αυτό ισχύει μόνο αν την παραγγείλετε από το site. Πάρτε τηλέφωνο στα κεντρικά"

Τηλέφωνο στις πωλήσεις στο 800....:

"Να παραγγείλουμε τις οθόνες τάδε"

"Να πάτε στο κατάστημα"

"Μα αυτοί μας είπαν μόνο από εσάς δίνουν την τιμή του site"

"Περιμένετε........ Μόλις μιλήσαμε με το κατάστημα. Οι οθόνες είναι χαλασμένες"

"Δεν πειράζει. Θα τις αγοράσω χαλασμένες!"

Ακολουθεί νέο τηλέφωνο στο κατάστημα:

"Θέλω τις οθόνες"

"Δυστυχώς είναι χαλασμένες"

"Τότε γιατί τις έχετε στο site και γιατί πριν 5' είπατε ότι είναι εντάξει;"

"Εκανε λάθος ο υπάλληλος"

"Γιατί είπατε ότι έχει άλλη τιμή από όσο λέει στο site;"

"Είναι για πολλά καταστήματα στο site"

"Θα τις πάρω χαλασμένες"

Τηλέφωνο στο Β' κατάστημα:

"Την έχετε;"

"Οχι. Υπάρχει μόνο μία που την χρησιμοποιούμε εμείς"

Στη "φανταστική" ιστορία μας όλα τα τηλεφωνήματα έχουν καταγραφεί...

Πέστα Χαράλαμπε!! :P :P :P :P :P :P :P

Αυτό τα λέει όλα!!!

Υπήρξε προιόν προσφοράς που μπήκε στο καλάθι από μένα με την ένδειξη "Κατόπιν παραγγελίας", τις επόμενες μέρες την είδα ακυρωμένη στο λογαριασμό μου χωρίς να το γνωρίζω. Το συγκεκριμένο προιόν την άλλη μέρα αφαιρέθηκε εντελώς και μετά από 1-2 μέρες εμφανίστηκε με την κανονική του τιμή και πάλι με την ένδειξη "κατόπιν παραγγελίας". Φυσικά η ευκαιρία δεν πήγε χαμένη κι αμέσως στήθηκε η παγίδα με αγορά από άλλο άτομο φυσικά. Δεν αναφαίρω για ευνόητους λόγους για πιό πρόκειτε. Τώρα αναμένουμε "το τετέλεσται". Να σημειώσω μόνο την δεύτερη φορά παρέμεινε ενεργή για 1 μέρα περίπου και μετά αφαιρέθηκε οριστικά ή τουλάχιστον δεν ξαναεμφανίστικε μέχρι τούδε.

TIP προς όλους: Αξιοποιείστε το ιστορικό του browser που χρησιμοποιείτε αφού αποσυνδεθήτε πρώτα από το internet. :)

Δημοσ.

Να πω κι εγώ κάτι φανταστικό.. Παρατήρησα σε κατάστημα (που το ονειρεύτηκα) εδώ και 5 μέρες κάθε μεσημέρι τα ίδια ακριβώς πακέτα δίπλα από το ταμείο προς αποστολή.. Τυχαίνει να περνάω μπροστά από το κατάστημα και τα παρατηρώ στο όνειρο μου.. Την επόμενη φορά θα πάω μέσα, θα τα κουνήσω και υποψιάζομαι ότι είναι άδεια γιατί είναι πολύ εντυπωσιακά κουτιά.. Απο τηλεόραση πολλών ιντσών κτλ..

Φανταστείτε να ήταν πραγματικότητα, τι γέλιο θα ρίχναμε!!

Sent from my iPhone using Insomnia

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...