Προς το περιεχόμενο

windows update

Gazofonias

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παίδες,έχω ένα προβληματάκι με τον φορητό μου..τον έχω μόλις ένα μήνα και όταν έκανα τα windows update άρχισε να αργεί υπερβολικά η εκκίνησή του..επίσης μέσω του antivirus βρήκα έναν trojan horse αλλά λέει ότι διαγράφηκε..τι να κάνω για να επαναφέρω το λάπτοπ?κρίμα ειναι,καινουριο ειναι ακομα...με τα windows recovery κτλ κάνω τίποτα?δοκίμασα επαναφορά σε παλιά ημερομηνία αλλά τίποτα...έχω windows 7

Δημοσ.

Καλησπέρα παίδες,έχω ένα προβληματάκι με τον φορητό μου..τον έχω μόλις ένα μήνα και όταν έκανα τα windows update άρχισε να αργεί υπερβολικά η εκκίνησή του..επίσης μέσω του antivirus βρήκα έναν trojan horse αλλά λέει ότι διαγράφηκε..όμως ακόμα λειτουργεί στις διεργασίες και μου τρώει ram & cpu.τι να κάνω για να επαναφέρω το λάπτοπ?κρίμα ειναι,καινουριο ειναι ακομα...με τα windows recovery κτλ κάνω τίποτα?δοκίμασα επαναφορά σε παλιά ημερομηνία αλλά τίποτα..μεχρι και blue screen μου πέταξε,δεν εγραφε κανα error μόνο κάτι για ks.sys ..επίσης καμιά φορά φτάνει η cpu στο 100% μετά το windows update.έχετε καμιά γνώμη-λύση??

~αα,ξέχασα,windows 7 έχω....!~

Δημοσ.

Καλησπέρα παίδες,έχω ένα προβληματάκι με τον φορητό μου..τον έχω μόλις ένα μήνα και όταν έκανα τα windows update άρχισε να αργεί υπερβολικά η εκκίνησή του..επίσης μέσω του antivirus βρήκα έναν trojan horse αλλά λέει ότι διαγράφηκε..τι να κάνω για να επαναφέρω το λάπτοπ?κρίμα ειναι,καινουριο ειναι ακομα...με τα windows recovery κτλ κάνω τίποτα?δοκίμασα επαναφορά σε παλιά ημερομηνία αλλά τίποτα...έχω windows 7

Καλορίζικο , άλλον υπολογιστή έχεις ; Αν ναι φτιάχνεις και ελέγχεις το φορητό σου για πιθανό ιό

http://www.insomnia.gr/files/file/201-avira-anti-virus-bootable-rescue-cd/

Τι προγράμματα έχεις επάνω ; Τι antivirus ; :rolleyes:

Δημοσ.

1 μπορείς να τον πας για εγγύηση (αν καλύπτει) μπορείς να τον πάς για format ή καλύτερα να τον πας α δουν αν μπορείς να γλιτώσεις 30 με 40 ευρο

Δημοσ.

1 μπορείς να τον πας για εγγύηση (αν καλύπτει) μπορείς να τον πάς για format ή καλύτερα να τον πας α δουν αν μπορείς να γλιτώσεις 30 με 40 ευρο

1 (!) ΔΕΝ μπορεί να το πάει για εγγύηση γιατί η εγγύηση δεν καλύπτει το λειτουργικό και κακή χρήση αυτού. Να το θέσω αλλιώς. Αν το πάει για εγγύηση και υπάρχει ιος ή γιατί ο χρήστης εχει κάνει λαμακίες, τότε θα του χρεώσουν (ορθά) τα 30 ευρώ. Για εγγύηση το πάμε οταν ξέρουμε οτι εχει hardware πρόβλημα.

Για τον topic starter:

Όλα τα laptops εχουν διαδικασία επαναφοράς των windows όπως τον άνοιξες την πρώτη φορά. Η διαδικασία διαφέρει ελαφρά απο εταιρεία σε εταιρεία οπότε ρίξε μια ματια στο εγχειρίδιο χρήσης του laptop. Είναι απλή διαδικασία και σου προτείνω να την μάθεις. Να θυμηθείς όμως να πάρεις backup τα αρχεία που θες να κρατήσεις (π.χ. έγγραφα, μουσική, bookmarks, κλπ) γιατί αυτά θα σβηστούν με την επαναφορά.

Εναλλακτικά και ΑΝ το μαγαζί που το αγόρασες ειναι μικρό συνοικιακό πάρε το laptop και πήγαινε ζήτα να σου δείξουν πως γίνεται η επαναφορά. ΔΕΝ ειναι υποχρεωμένοι να σου δείξουν, αλλά με λίγη ευγένεια και διάθεση και απο τους δυο σας, μπορεί να την βγάλεις τζάμπα.

Δημοσ.

Καλορίζικο , άλλον υπολογιστή έχεις ; Αν ναι φτιάχνεις και ελέγχεις το φορητό σου για πιθανό ιό

http://www.insomnia.gr/files/file/201-avira-anti-virus-bootable-rescue-cd/

Τι προγράμματα έχεις επάνω ; Τι antivirus ; :rolleyes:

Ευχαριστώ!Από software γενικώς δεν έχω πολλά..τίποτα το ιδιαίτερο.το γνωστό μtorrent,το avant web browser που είναι πολύ ελαφρύ,το pro 2012 και ένα πρόγραμμα να κατεβάζει απο το youtube.όλα τα υπόλοιπα είναι του λάπτοπ,συγκεκριμένα της ΗΡ.antivirus έχω αυτό που είχε μέσα,20 μέρες ακόμα(μετά λήγει),το norton internet security έχω.Έχω και έναν σταθερό αλλά σε τι μπορεί να χρησιμεύσει?για να κάνω backup εννοείς?

Δημοσ.

Ευχαριστώ!Από software γενικώς δεν έχω πολλά..τίποτα το ιδιαίτερο.το γνωστό μtorrent,το avant web browser που είναι πολύ ελαφρύ,το pro 2012 και ένα πρόγραμμα να κατεβάζει απο το youtube.όλα τα υπόλοιπα είναι του λάπτοπ,συγκεκριμένα της ΗΡ.antivirus έχω αυτό που είχε μέσα,20 μέρες ακόμα(μετά λήγει),το norton internet security έχω.Έχω και έναν σταθερό αλλά σε τι μπορεί να χρησιμεύσει?για να κάνω backup εννοείς?

Δημιούργησε το cd avira που σου έδωσα πριν και κάνε έναν βαθύ έλεγχο για να αποκλείσεις το ενδεχόμενο

του ιού και βλέπουμε , το video

http://www.youtube.com/watch?v=N4lTAgDH9pw

θα σε βοηθήσει !! :rolleyes:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...